alaptörvény érvénytelen,  Háttérhatalom,  írásaim PDF-ben

Mozgalom, Terjesztés, Toborzás

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

A hatalom ellehetetleníti az interneten való terjesztést, így ezen túl kell lépnünk. A facebookos posztokat szinte csak a csoportokon belül keringetjük, alig látja valaki a sok poszt között. Túl kell lépnünk az internet korlátain cenzúráján és össze kell fognunk a hatalom egyoldalú tájékoztatása és megosztása ellen. A diktatúra felszámolásának egyedüli, békés megoldása az információterjesztés és az azonos gondolkodású emberek összefogása. Fizikális szervezetek létrehozása a virtuális helyett.

Pártoktól független, civil szerveződés vagyunkKövetkező EseményÚtvonal link (google)


[my_calendar category="2" format="calendar" time="month" year="2022" month="1" day="1"]

Facebook eseménynél 

Minden felvonulás bejelentett, legális és békés!

Hozzatok magatokkal sípot vagy hangkeltő eszközt, amivel magunkra híjuk a figyelmet és olyan üzenetű transzparenseket, melyekkel megszólíthatjuk a célközönségünket és átadhatunk nekik üzenetet. Én a honlapom címét reklámozom, hiszen azért hoztam létre, és fogalmaztam meg tömören a pandémiáról összegyűlt ismereteinket, hogy minél gyorsabban tudjuk tájékoztatni mindenről az embereket. A CSATLAKOZZ menüpontban meg informálódhat hol leszünk legközelebb, hogy tudjon csatlakozni.


Dec 18 Szechenyi téren kaptam felszólalási lehetőséget egy másik csoport rendezvényén, bár nem mindenki volt fogékony a jogi háttéranyagra.

 

Egy  helyszíni élő videó, amiben a lejátszott hanganyagot hallhatjátok végig, majd egy interjút készítenek velem a felvonulások hátteréről, nyilatkozatról.


Próbálok minden szombat délután valamilyen programot szervezni a Deák, vagy a mögötte levő Erzsébet téren, hogy valami közösségi hely alakuljon ki. Erre szervezek felvonulásokat, sétákat, hogy egy helyre húzzuk a hasonló gondolkodású embereket és azokat, akik már kételkednek a hivatalos járványügyi intézkedések helyességében, céljában.

Ezen túl filmvetítéseket tartanék, azokból az összevágott anyagokból, melyek leleplezik a kovid fasizmust és a hivatalos médiából kiszorított Orvosi véleményekből, mert az interneten kívül nem jutnak el ezek az információk a hatalom által finanszírozott média egyoldalú tájékoztatása miatt. Erről alul olvashatsz.


Amennyiben anyagilag tudod támogatni a nemzetünket felvilágosító akcióimat, terveimet, azt az alábbi számon teheted meg.

Bankszámlaszám: Gál András K&H 10400164-86766956-89861007

 IBAN: HU09 és a bankszámlaszám SWIFT/BIC KÓD: OKHBHUHB Köszönöm!

 

“Audi alteram partem, Hallgasd meg a másik felet”

 

Ez lenne az alaptémája a felvonulásoknak. A felvonulásokkal egy közösségi fórumteret létrehozni, majd oda vonzani a környékről az embereket, hogy hallgassák meg a hivatalos protokollal nem egyező véleményen lévő doktorok nézeteit, ezzel megtörve a média egyoldalú, félelemkeltő tájékoztatását és a hatalmi trükkök bemutatásával a társadalmunk megosztottságát feloldani.

Ez a posztom lenne az alapja.:

Amíg a társadalmunk megtévesztő trükkök által meg van osztva, addig hiábavaló minden ellenállás, mert a hatalom a nép védelmére hivatkozva, a nép ellenségeként üldözheti az ellenállókat.

 

Ezt a megosztást kell előbb megszüntetnünk, megbontva az egyoldalú tájékoztatást, rávilágítva a hatalom trükkjeire, hogy a hívei rádöbbenjenek az átverésre. Ezzel a videóval arra vállalkoztam, hogy bemutatom a hatalom mára végtelenül tökéletessé formált technikáit, melynek alapja a tudatlanságunk általi megosztásunk, majd a pandémiára vetítve gyakorlatban is végigvezetem a nézőt, hogy mindenki számára érthető és világos legyen, hogy használták fel ezeket a mostani fantomjárványban. A hatalom a tudatlanságunkból merít erőt. Nekünk nincs más teendőnk, mint a tudást árasztani, azaz MAG-AR -rá válni, ami a magyarok szakrális feladata.

 

A tudatlanságunkból eredő félelmünket használják fel ellenünk, így ha terjesszük az igazságot az feloldja a félelmet is és megtöri a hatalom erejét. Ezért szomjazzátok az igazságot, mert az igazság felszabadít bennetek! Az igazság ragályos és áthatóbb a hazugságnál, ezért terjesszétek mint a vírust. Azért osztják meg a népet, mert tudják hogy ha a nép összefog ellenük, akkor vesztettek. 

 

Magyarországon orvosok a tisztánlátásért szervezet orvosainak van csak hitele az én un. összeesküvés elméleteimet az előadásukkal igazolni és eloszlatni a társadalom félelmeit. Ennek a felvonulás sorozatnak a kihangosítási és egyéb felszereléseinek kölcsönzési összegeiben kérném anyagi támogatásaitokat a lenti bankszámlaszámra. Aki tud hangtechnikát és platós kocsit kölcsönözni a felvonulás idejére, keressen meg.


A postaládás szórólapozás hatékonyságát növelve, hétköznap a forgalmasabb tereken, hétvégén a parkokban állítunk fel egy aláírásgyűjtő pavilont és egy asztalt, a célközönséget megszólító molinót és kihangosítóval informáljuk a járókelőket. Rendőrségen bejelentett és általuk védett akciókról van szó.

Az önkéntesek mind ingyen, saját szabadidejüket feladva járulnak hozzá a sikeres információterjesztéshez, de a munkánkhoz szükséges molinót, szórólapokat, pavilon sátort, kihangosítót saját pénzemből kell vásárolnom


 

Utcai kihangosítás szövege a youtube videómegosztó oldalon.

 

Utcai Kihangosítás szövege odysee oldalon ha törölnék youtubeon.


Ide kerülnek az akcióink.

Sajnos még nem vagyunk elegen, hogy hassunk a tömeg erejével a járókelőkre és nem tudunk autós kihangosítást se használni, amíg nem vagyunk legalább 100an. Gyertek nov 27 is, hogy egyre többen legyünk és szólítsuk meg azokat akik hasonlóan gondolkodnak, gyűjtsük be őket is. Addig is egy jót sétálunk és ébresszük az embereket.

Móricz Zsigmond krt. Immáron molinós pavilonnal.

 

szept 23 Boráros HÉV megállónál leszünk

Boráros HÉV SZEPT 21

Felvonulás után a Kossuth téren is gyűjtöttük a Szabadság mozgalom nyilatkozatait.

Széll Kálmán-tér

11-12 hétvégéjén a városligetben találhattok meg minket.

 

Nyugati, immár pavilon alatt

 

Móricz Zsigmond krt en vagyunk

Margit-szigeti kitelepülés

Népligeti demonstráción is jelen voltunk

 

Deák-tér(Első bejegyzés)

Társaimmal úgy döntöttünk, hogy szervezünk egy Budapesti postaládás szórólapozást.

A postaládából nem szedi ki már Orbán Viktor sem.

Készítettem  tervet, plakátnak, szórólapnak, kézbe adható cetliknek. Itt megnézhetitek, letölthetitek.


Új szórólapot készítettemPólókkal is lehet üzenni az utcán.

 

 

 

 

A lakótelepeket bejárjuk, ahol viszonylag gyorsan sokat be lehet szórni. A szóróanyagot adom, neked csak az időd és a energiád kell áldoznod.

Bárki jöhet a saját környékét beszórni. Ekkor térképen egyeztetünk, amit az interneten lehet majd nyomon követni.

A cél, egy hónap alatt 100 ezer lap. 20 ember ezt könnyűszerrel teljesíti.

A szóróanyagot nagy tételben olcsón lehet nyomtatni. Viszont így is kell, ehhez 3-400 ezer forint. Ennek az összegnek a megteremtésében kérném támogatásotokat.

Van aki tettekkel, van aki anyagilag tudja támogatni az akciót. Így tudjuk egymást támogatni. 500 ember 500Ft ja elegendő lenne az indulásra.

Kérlek támogassátok a nemzetünk felvilágosítását elősegítő terveimet anyagilag is, hogy eredményesek legyünk.

Aki tud ebben segíteni, jelöljön be és írjon rám Facebookon, vagy telegramon, vagy hívjon fel a 30873_70_18 számon, vagy keressen meg a

Szabadság Mozgalom, vagy az Életért és Szabadságért facebook csoportokban.

 

A facebook csoportba felteszem mindig a videókat, fényképeket az akciókról


-Köszönjük az eddig befolyt támogatásokat már el is kezdtük a nyomtatást.

Az első 38000 Példány megjött.

 


következő 100ezer  szórólap. Lehet jelentkezni.


Plakátnak A4, szórólapnak A5 lapméretben

  


 


 

 


 

——————————

Akik önállóan szeretnének nyomtatni, azoknak itt egy A4 lapformátum, amin két A5 ös szórólap van.A nyomdába megcsinálják saját beállítással


 


 


 

Kézbe szóróanyagnak   kis cetlik

 

 


Fontosabb írásaim itt letölthetőek.

Pdf formátumban letölthető írásaim. Erre azért van szükség, mert a hivatalos állásponttal nem egyező véleményeket a hatalom cenzúrázza, törli. Egy facebook megosztás csak egy elérési út az eredeti dokumentumra, amit ha törölnek, az összes rá mutató megosztás törlődik. Amennyiben egyetért a nézeteimmel, és meg szeretné osztani, töltse le a PDF formátumú dokumentumot és másolással adják át. Minél több forrás van fenn az interneten, annál nehezebb véglegesen törölni.

Életért és szabadságért összefoglaló írás a koronavírus mögötti tervekről és megoldásáról.

Halálos kór vagy statisztikai csalás

Haláltánc a koronavírussal.

Éva, mindennek anyja_nyers_vázlat Ez nem tartozik közvetlenül a koronavírus témakörébe, de közvetve igen, mert a feminizmussal kapcsolták ki a férfiakat, akiknek az ország szellemi védelmét kéne képviselniük. A védtelen országunkat így könnyen térdre kényszeríthették, primitív trükkökkel. A nemi szerepekről elmélkedem benne,  őseink hagyományához visszanyúlva, és próbálva visszaigazolni a kor tudományos nézeteivel és az ősi keleti szellemiséggel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

10 hozzászólás

 • Zsóka

  Egy történelmi alkotmányunk van, mely szerint ma Magyarország alkotmányos királyság. 1944. márciusa után nem történt semmi olyan jogos dolog, ami ezt megváltoztatta volna. Vagyis hazúgnak, hamisnak mondható az 1989-ben kihozott alkotmány-tákolmány, valamint az akkori választások is. Ugyanúgy nevetséges a mostani alaptörvény is, csak arra jó, hogy lehessen valamire hivatkozni.

  • eszes80

   Aki az AMK (Apostoli Magyar Királyság) hazugságát meg akarja érteni, annak 3 dolgot tudni kell.
   1. Tudni kell, hogy az “ősi magyar értékrend” az NEM az Istvánnal kezdődő zsidó-kereszténység. Hanem az, ami ELŐTTE volt, amit Attila és Árpád képviselt.
   2. Tudni kell, hogy a Magyar Királyság mint magyar állam, hogyan szűnt meg 1918-1920 között 3 lépésben, ki szüntette meg, hogyan és miért vesztette hatályát a magyar Történelmi/Történeti Alkotmány 1920-ban.
   3. Tudni kell, hogy az 1918-as alkotmányos és állami jogszakadás után hogyan működik a győztesek nemzetközi jogával 1920-ban jogfolytonossá tett magyar állam, és hogyan lehet visszaállítani jogszerűen az alkotmányos jogfolytonosságot.
   És ráadásként nem árt tudni, hogy a hatályos, ezerszáz éve jogfolytonos magyar állam érvényes és hatályos joga a továbblépéshez – az ideiglenes alkotmány hatályon kívül helyezésére – EGYETLEN jogi lehetőséget ad. Azt, amivel jogszerűen helyre lehet állítani az alkotmányos jogfolytonosságot, amivel fel lehet számolni a diktatúrát és meg lehet akadályozni, hogy többet semmilyen diktatúra ne jöhessen létre a nép feje fölött, és amivel vissza lehet térni az ősi magyar értékrendhez.
   Ez egy nép által alkotott, új, ideiglenes alkotmány.
   Ezt tudja és ezt biztosítja a jelenlegi, képviselők alkotta ideiglenes alkotmány.
   Csak hogy értsétek, hogy mit támad az, aki érvénytelennek nevezi a magyar állam érvényes jogát. Azt az EGYETLEN UTAT, amivel jogszerűen visszatérhetünk az Ősi Magyar Értékrendhez!
   Aki királyságban gondolkodik, az vagy az Istvánnal kezdődő zsidó-keresztény, feudális királysághoz akar visszatérni, amelyik fokozatosan, lépésről-lépésre tért el az ősi magyar értékrendtől, és 1918-ra szinte semmit nem tartott már meg belőle, vagy Horthy Magyarország nevű államának királyság államformájához, ami szintén egy zsidó-keresztény alapú állam.
   A hazugság eleve ott kezdődik, hogy azt hazudják, hogy 1920-tól helyreállt az alkotmányos jogfolytonosság, és 1944-ben szakadt meg. Ezt egy jogszabály egyetlen mondatával meg lehet cáfolni.
   Tehát hiába van az AMK nevében az Apostoli jelző meg a Magyar Királyság, NEM az 1918 előtti Magyar Királysághoz (tehát eleve nem az ősi magyar értékrendhez) akarnak visszatérni. Hanem a háttérhatalom Trianonban jogfolytonossá tett, külső szuverenitással létrehozott, (megvehető)képviselők által irányított Magyarország nevű államához, aminek csak az államformája volt királyság (király nélkül) 1946-ig.
   Az már csak hab a tortán, hogy a háttérhatalom jelenlegi diktatúráját is Magyarországnak hívják…
   Tehát az AMK hazugsága, hogy a Magyar Királyságot állítja helyre, az a háttérhatalom jezsuiták vezette zsidó-kereszténységének hazugsága. És a legnagyobb probléma vele az, hogy ezen az úton alkotmányosan és a jognak megfelelően
   NEM LEHET helyreállítani még az igazi Magyar Királyságot se.
   Szabó Attilának üzenem, hogy a Magyar Királyság utolsó ideiglenes nádora a IV. Károlyt megkoronázó Tisza István volt.
   Aki ma a Magyar Királyságot újra jogszerűen létre tudja hozni, az nem egy önjelölt nádor (vagy az általa létrehozott Koronatanács vagy az általa kinevezett kormányzó vagy miniszterelnök-jelölt) hanem a Szent Korona Teste, azaz a magyar nép.
   Mert nemzet újra akkor leszünk, amikor népként kinyilvánítjuk önrendelkezési jogunkat és igényünket a magunk irányította, belső szuverenitással létrehozott, jogfolytonos magyar államunkra. Ezt jogszerűen csak a jogfolytonos magyar állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság) ideiglenes alkotmányával lehetséges létrehozni. Minden más kísérlet a háttérhatalom felettünk gyakorolt hatalmának (jelenleg diktatúrájának) hatalom átmentési kísérlete. Mindegy, hogy minek nevezik és hogyan akarják csinálni.
   HAZUGSÁG MIND!!! “Geri Tibor”

 • Benedek Istvan

  Mi köze az alkotmanynak a covid diktaturahoz ?
  Ha nem az “orbanék” lennének most hatalmon hanem a globalista zsoldos ellenzék, akkor sokkal rosszabb lenne, mert ugye sajat forgatokonyvröl van szo.

  • eszes80

   Az alkotmányunk egyik legfontosabb feladata, hogy a hatalomra kerülő vezetést kontrollálja, hogy ne tudjon visszaélni a hatalommal. POnt ezért írnak mindig alkotmányt és a hatalom ezért akarja mindig eltörölni belőle az őt korlátozó részeket, hiszen mindenhez joga van és erőszakkal kényszerítheti, ami nincs ott tiltva. Az egész állami apparátust a joggal irányítja.

   Az ellenzék nem létezik és nem jobb vagy rosszabb lenne, hanem olyan szerepet vesz fel,amilyet a hatalom ír neki. Asszisztáltak a hazaárulásban és államcsínyben aminek következtében OV nek meglett a kétharmad, hogy azon az ürügyön eltörölhesse a 89-es alkotmányban szerzett jogainkat.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük