alaptörvény érvénytelen,  Háttérhatalom,  írásaim PDF-ben,  Koronavírus

Terjesztés

Sajnos a generált fantomjárvánnyal a helyzet, olyan súlyossá fajult, hogy már nem csak a vendéglátósok, idegenforgalmi munkások, vállalkozók megélhetése, nem csak a szabadságjogaink, az életminőségünk, életvitelünk került veszélybe, de az oltással újragenerált járvány miatt, mindannyiunk egészsége és élete is, így fontosnak tartom, hogy mindenkit informáljunk a hatalom tervéről és hogy az egyoldalú tájékoztatással elaltatott és megtévesztett tömeget felvilágosítsuk és eltörölve a trükkök általi megosztottságát a népünknek, egy összefogást kezdeményezzünk, mielőtt az oltatlanokat okolva az újabb mutáns járványhullámok miatt, államilag kötelezővé tennék az oltást, mellyel beleavatkoznak a szervezetünk természetes programjába és védelmi rendszerébe. A kormány által alkotmányellenesen létrehozott Alaptörvény szerint az állam jogosult kényszerítésre és általa megvalósul a kizárólagos hatalma a kormánynak, és egy diktatúrához szükséges jogi környezetet teremthet.

Ez ellen a nép jogosult és köteles törvényes úton fellépni.

A hatalom ellehetetleníti az interneten való terjesztést, így ezen túl kell lépnünk. A facebookos posztokat szinte csak a csoportokon belül keringetjük, alig látja valaki.

Pártoktól független, civil szerveződés vagyunk

JELENTKEZZETEK ÖNKÉNTESNEK Budapesti forgalmasabb tereken történő, nyilatkozatok kitöltéséhez, mert egy jogi békés megoldással eltörölhetjük a kényszeroltást és az Alaptörvényt és ezzel az egész diktatúrát az ellenzékkel együtt, akik asszisztáltak a hazaárulásban és az államcsínyben.

ITT A kapcsolat menüpontban van az elérhetőségem.

A postaládás szórólapozás hatékonyságát növelve, hétköznap a forgalmasabb tereken, hétvégén a parkokban állítunk fel egy aláírásgyűjtő pavilont és egy asztalt, a célközönséget megszólító molinót és kihangosítóval informáljuk a járókelőket. Rendőrségen bejelentett és általuk védett akciókról van szó.

Az önkéntesek mind ingyen, saját szabadidejüket feladva járulnak hozzá a sikeres információterjesztéshez, de a munkánkhoz szükséges molinót, szórólapokat, pavilon sátort, kihangosítót saját pénzemből kell vásárolnom

Amennyiben anyagilag tudod támogatni a nemzetünket felvilágosító akcióimat, azt az alábbi számon teheted meg.

Bankszámlaszám: Gál András K&H 10400164-86766956-89861007

 IBAN: HU09 és a bankszámlaszám SWIFT/BIC KÓD: OKHBHUHB Köszönöm!


Arra gondoltam, hogy kéne szervezni egy állandó helyen valami vitafórumot, ami felkelti az emberek figyelmét. Ide meg lehetne hívni Dr Pócs Alfrédot és Dr. Tamasi Józsefet, hogy tartson előadást, majd utána bárki jelentkezhet, hogy megcáfolja. Előtte lévő napokban ki lehet plakátolni a környéken. Én az Erzsébet térre gondoltam. Majd az itt jelenlevők egymással is tudnak beszélgetni. Heti rendszerességgel felvonulásokat lehetne tartani, mely különböző útvonalakról ide hozza az embereket és mindig ugyan abban az időpontban megtalálhatóak lennénk itt, hogy bárki csatlakozhasson hozzánk, ezzel növelve az azonos gondolkodók táborát. Szombati napokon meg lehetne tartani, amikor mindenki ráér. Aki ebben tud bármivel segíteni, vagy anyagilag támogatni, az jelentkezzen. Némi kihangosítás és fény kell. 

Utcai kihangosítás szövege a youtube videómegosztó oldalon.

 

Utcai Kihangosítás szövege odysee oldalon ha törölnék youtubeon.


Ide kerülnek az akcióink.

Vasárnap az Etele plázánál leszünk 13-tól. . .Hétfő-Kedd a nyugati óránál 16:30-19:30 . . .

szept 23 Boráros HÉV megállónál leszünk

Boráros HÉV SZEPT 21

Felvonulás után a Kossuth téren is gyűjtöttük a Szabadság mozgalom nyilatkozatait.

Széll Kálmán-tér

11-12 hétvégéjén a városligetben találhattok meg minket.

 

Nyugati, immár pavilon alatt

 

Móricz Zsigmond krt en vagyunk

Margit-szigeti kitelepülés

Népligeti demonstráción is jelen voltunk

 

Deák-tér
(Első bejegyzés)

Társaimmal úgy döntöttünk, hogy szervezünk egy Budapesti postaládás szórólapozást.

A postaládából nem szedi ki már Orbán Viktor sem.

Készítettem  tervet, plakátnak, szórólapnak, kézbe adható cetliknek. Itt megnézhetitek, letölthetitek.


Új szórólapot készítettemPólókkal is lehet üzenni az utcán.

 

 

 

 

A lakótelepeket bejárjuk, ahol viszonylag gyorsan sokat be lehet szórni. A szóróanyagot adom, neked csak az időd és a energiád kell áldoznod.

Bárki jöhet a saját környékét beszórni. Ekkor térképen egyeztetünk, amit az interneten lehet majd nyomon követni.

A cél, egy hónap alatt 100 ezer lap. 20 ember ezt könnyűszerrel teljesíti.

A szóróanyagot nagy tételben olcsón lehet nyomtatni. Viszont így is kell, ehhez 3-400 ezer forint. Ennek az összegnek a megteremtésében kérném támogatásotokat.

Van aki tettekkel, van aki anyagilag tudja támogatni az akciót. Így tudjuk egymást támogatni. 500 ember 500Ft ja elegendő lenne az indulásra.

Kérlek támogassátok a nemzetünk felvilágosítását elősegítő terveimet anyagilag is, hogy eredményesek legyünk.

Aki tud ebben segíteni, jelöljön be és írjon rám Facebookon, vagy telegramon, vagy hívjon fel a 30873_70_18 számon, vagy keressen meg a

Szabadság Mozgalom, vagy az Életért és Szabadságért facebook csoportokban.

 

A facebook csoportba felteszem mindig a videókat, fényképeket az akciókról


-Köszönjük az eddig befolyt támogatásokat már el is kezdtük a nyomtatást.

Az első 38000 Példány megjött.

 


következő 100ezer  szórólap. Lehet jelentkezni.


Plakátnak A4, szórólapnak A5 lapméretben

  


 


 

 


 

——————————

Akik önállóan szeretnének nyomtatni, azoknak itt egy A4 lapformátum, amin két A5 ös szórólap van.A nyomdába megcsinálják saját beállítással


 


 


 

Kézbe szóróanyagnak   kis cetlik

 

 


Fontosabb írásaim itt letölthetőek.

Pdf formátumban letölthető írásaim. Erre azért van szükség, mert a hivatalos állásponttal nem egyező véleményeket a hatalom cenzúrázza, törli. Egy facebook megosztás csak egy elérési út az eredeti dokumentumra, amit ha törölnek, az összes rá mutató megosztás törlődik. Amennyiben egyetért a nézeteimmel, és meg szeretné osztani, töltse le a PDF formátumú dokumentumot és másolással adják át. Minél több forrás van fenn az interneten, annál nehezebb véglegesen törölni.

Életért és szabadságért összefoglaló írás a koronavírus mögötti tervekről és megoldásáról.

Halálos kór vagy statisztikai csalás

Haláltánc a koronavírussal.

Éva, mindennek anyja_nyers_vázlat Ez nem tartozik közvetlenül a koronavírus témakörébe, de közvetve igen, mert a feminizmussal kapcsolták ki a férfiakat, akiknek az ország szellemi védelmét kéne képviselniük. A védtelen országunkat így könnyen térdre kényszeríthették, primitív trükkökkel. A nemi szerepekről elmélkedem benne,  őseink hagyományához visszanyúlva, és próbálva visszaigazolni a kor tudományos nézeteivel és az ősi keleti szellemiséggel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 hozzászólás

 • Zsóka

  Egy történelmi alkotmányunk van, mely szerint ma Magyarország alkotmányos királyság. 1944. márciusa után nem történt semmi olyan jogos dolog, ami ezt megváltoztatta volna. Vagyis hazúgnak, hamisnak mondható az 1989-ben kihozott alkotmány-tákolmány, valamint az akkori választások is. Ugyanúgy nevetséges a mostani alaptörvény is, csak arra jó, hogy lehessen valamire hivatkozni.

  • eszes80

   Aki az AMK (Apostoli Magyar Királyság) hazugságát meg akarja érteni, annak 3 dolgot tudni kell.
   1. Tudni kell, hogy az “ősi magyar értékrend” az NEM az Istvánnal kezdődő zsidó-kereszténység. Hanem az, ami ELŐTTE volt, amit Attila és Árpád képviselt.
   2. Tudni kell, hogy a Magyar Királyság mint magyar állam, hogyan szűnt meg 1918-1920 között 3 lépésben, ki szüntette meg, hogyan és miért vesztette hatályát a magyar Történelmi/Történeti Alkotmány 1920-ban.
   3. Tudni kell, hogy az 1918-as alkotmányos és állami jogszakadás után hogyan működik a győztesek nemzetközi jogával 1920-ban jogfolytonossá tett magyar állam, és hogyan lehet visszaállítani jogszerűen az alkotmányos jogfolytonosságot.
   És ráadásként nem árt tudni, hogy a hatályos, ezerszáz éve jogfolytonos magyar állam érvényes és hatályos joga a továbblépéshez – az ideiglenes alkotmány hatályon kívül helyezésére – EGYETLEN jogi lehetőséget ad. Azt, amivel jogszerűen helyre lehet állítani az alkotmányos jogfolytonosságot, amivel fel lehet számolni a diktatúrát és meg lehet akadályozni, hogy többet semmilyen diktatúra ne jöhessen létre a nép feje fölött, és amivel vissza lehet térni az ősi magyar értékrendhez.
   Ez egy nép által alkotott, új, ideiglenes alkotmány.
   Ezt tudja és ezt biztosítja a jelenlegi, képviselők alkotta ideiglenes alkotmány.
   Csak hogy értsétek, hogy mit támad az, aki érvénytelennek nevezi a magyar állam érvényes jogát. Azt az EGYETLEN UTAT, amivel jogszerűen visszatérhetünk az Ősi Magyar Értékrendhez!
   Aki királyságban gondolkodik, az vagy az Istvánnal kezdődő zsidó-keresztény, feudális királysághoz akar visszatérni, amelyik fokozatosan, lépésről-lépésre tért el az ősi magyar értékrendtől, és 1918-ra szinte semmit nem tartott már meg belőle, vagy Horthy Magyarország nevű államának királyság államformájához, ami szintén egy zsidó-keresztény alapú állam.
   A hazugság eleve ott kezdődik, hogy azt hazudják, hogy 1920-tól helyreállt az alkotmányos jogfolytonosság, és 1944-ben szakadt meg. Ezt egy jogszabály egyetlen mondatával meg lehet cáfolni.
   Tehát hiába van az AMK nevében az Apostoli jelző meg a Magyar Királyság, NEM az 1918 előtti Magyar Királysághoz (tehát eleve nem az ősi magyar értékrendhez) akarnak visszatérni. Hanem a háttérhatalom Trianonban jogfolytonossá tett, külső szuverenitással létrehozott, (megvehető)képviselők által irányított Magyarország nevű államához, aminek csak az államformája volt királyság (király nélkül) 1946-ig.
   Az már csak hab a tortán, hogy a háttérhatalom jelenlegi diktatúráját is Magyarországnak hívják…
   Tehát az AMK hazugsága, hogy a Magyar Királyságot állítja helyre, az a háttérhatalom jezsuiták vezette zsidó-kereszténységének hazugsága. És a legnagyobb probléma vele az, hogy ezen az úton alkotmányosan és a jognak megfelelően
   NEM LEHET helyreállítani még az igazi Magyar Királyságot se.
   Szabó Attilának üzenem, hogy a Magyar Királyság utolsó ideiglenes nádora a IV. Károlyt megkoronázó Tisza István volt.
   Aki ma a Magyar Királyságot újra jogszerűen létre tudja hozni, az nem egy önjelölt nádor (vagy az általa létrehozott Koronatanács vagy az általa kinevezett kormányzó vagy miniszterelnök-jelölt) hanem a Szent Korona Teste, azaz a magyar nép.
   Mert nemzet újra akkor leszünk, amikor népként kinyilvánítjuk önrendelkezési jogunkat és igényünket a magunk irányította, belső szuverenitással létrehozott, jogfolytonos magyar államunkra. Ezt jogszerűen csak a jogfolytonos magyar állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság) ideiglenes alkotmányával lehetséges létrehozni. Minden más kísérlet a háttérhatalom felettünk gyakorolt hatalmának (jelenleg diktatúrájának) hatalom átmentési kísérlete. Mindegy, hogy minek nevezik és hogyan akarják csinálni.
   HAZUGSÁG MIND!!! “Geri Tibor”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük