alaptörvény érvénytelen,  Háttérhatalom,  írásaim PDF-ben,  Koronavírus

Terjesztés

A hatalom ellehetetleníti az interneten való terjesztést, így ezen túl kell lépnünk.

Sajnos a helyzet, olyan súlyossá fajult, hogy már nem csak a vendéglátósok, taxisok, megélhetése, nem csak a szabadságjogaink, az életminőségünk, életvitelünk került veszélybe, de az  oltással újragenerált járvány miatt, mindannyiunk egészsége és élete is, így fontosnak tartom, hogy mindenkit informáljunk a hatalom tervéről és egy összefogást kezdeményezzünk.

A hatalom a pandémiát használja fel a hatalmának a kizárólagos birtoklására és szándékosan olyan intézkedéseket hoznak, mellyel tönkreteszik a vállalkozásokat, hitelcsapdába csalják az országot és eltörlik az alkotmányos jogainkat.

A covid kisokosban a hatalom tervét világítom meg és fejtem le a generált fantomjárványról, hogy nyilvánvalóvá váljon mindenki számára, hogy a kormányunk felhasználja a pandémiát kizárólagos hatalom megszerzésére és kiszolgáltatni a nemzetközi bankárcsaládok globális elnyomó rendszerének. Az ilyen bűncselekmények ellen alkotmányos kötelességünk fellépni.

.
A kormány az Alaptörvény megalkotásával eleve olyan jogi környezetet hozott létre, hogy megtámadhatatlanok legyenek a veszélyhelyzetre hivatkozva foganatosított intézkedései.
.
Szerencsénkre ezt csak alkotmányellenesen tudták létrehozni, így ezzel elcsíphetjük őket és jogi, békés úton felszámolhatjuk a hatalmukat, vele az értelmetlen intézkedéseket.
.
Van olyan járványügyi megoldás, mely a jogaink sérelme és a gazdaságunk tönkretétele nélkül képes kezelni a helyzetet, csak a kormányok szándékosan elvetik.

 

A honlapon minden jogi és járványügyi információt megtalálsz és kitöltheted a NYILATKOZATOT, amivel támogatod a Magyarok Világszövetsége által rendezett jogi fórumot, ahol a kormánynak, nagy nyilvánosság előtt kell bizonyítania joghatóságát. Ehhez kell nemzetünk állampolgárainak 100 ezer aláírása.

A kormány pontosan tudja, hogy ez a hatalmának végét jelenti és mindent megtesz, hogy megakadályozza, hogy ezek az információk nagy nyilvánosság elé kerüljenek.  Az internetes cenzúra ellehetetleníti, egymás informálását, a posztokat szinte csak a csoportokon belül keringetjük, alig látja valaki

Társaimmal úgy döntöttünk, hogy szervezünk egy Budapesti postaládás szórólapozást.

A postaládából nem szedi ki már Orbán Viktor sem.

Készítettem  tervet, plakátnak, szórólapnak, kézbe adható cetliknek. Itt megnézhetitek, letölthetitek.

A lakótelepeket bejárjuk, ahol viszonylag gyorsan sokat be lehet szórni. A szóróanyagot adom, neked csak az időd és a energiád kell áldoznod.

Bárki jöhet a saját környékét beszórni. Ekkor térképen egyeztetünk, amit az interneten lehet majd nyomon követni.

A cél, egy hónap alatt 100 ezer lap. 20 ember ezt könnyűszerrel teljesíti.

A szóróanyagot nagy tételben olcsón lehet nyomtatni. Viszont így is kell, ehhez 3-400 ezer forint. Ennek az összegnek a megteremtésében kérném támogatásotokat.

Van aki tettekkel, van aki anyagilag tudja támogatni az akciót. Így tudjuk egymást támogatni. 500 ember 500Ft ja elegendő lenne az indulásra.

Kérlek támogassátok a nemzetünk felvilágosítását elősegítő terveimet anyagilag is, hogy eredményesek legyünk. Nem zsákbamacska. Videón követhetitek a folyamatot.

Aki tud ebben segíteni, jelöljön be és írjon rám Facebookon, vagy telegramon, vagy hívjon fel a 30873_70_18 számon, vagy keressen meg a

Szabadság Mozgalom, vagy az Életért és Szabadságért facebook csoportokban.

 

A facebook csoportba felteszem mindig a videókat, fényképeket az akciókról


-Köszönjük az eddig befolyt támogatásokat már el is kezdtük a nyomtatást.

Az első 38000 Példány megjött.

 


következő 100ezer  szórólap. Lehet jelentkezni.


Plakátnak A4, szórólapnak A5 lapméretben

  


 


 

 


 

——————————

Akik önállóan szeretnének nyomtatni, azoknak itt egy A4 lapformátum, amin két A5 ös szórólap van.A nyomdába megcsinálják saját beállítással


 


 


 

Kézbe szóróanyagnak   kis cetlik

 

 


Fontosabb írásaim itt letölthetőek.

Pdf formátumban letölthető írásaim. Erre azért van szükség, mert a hivatalos állásponttal nem egyező véleményeket a hatalom cenzúrázza, törli. Egy facebook megosztás csak egy elérési út az eredeti dokumentumra, amit ha törölnek, az összes rá mutató megosztás törlődik. Amennyiben egyetért a nézeteimmel, és meg szeretné osztani, töltse le a PDF formátumú dokumentumot és másolással adják át. Minél több forrás van fenn az interneten, annál nehezebb véglegesen törölni.

Életért és szabadságért összefoglaló írás a koronavírus mögötti tervekről és megoldásáról.

Halálos kór vagy statisztikai csalás

Haláltánc a koronavírussal.

Éva, mindennek anyja_nyers_vázlat Ez nem tartozik közvetlenül a koronavírus témakörébe, de közvetve igen, mert a feminizmussal kapcsolták ki a férfiakat, akiknek az ország szellemi védelmét kéne képviselniük. A védtelen országunkat így könnyen térdre kényszeríthették, primitív trükkökkel. A nemi szerepekről elmélkedem benne,  őseink hagyományához visszanyúlva, és próbálva visszaigazolni a kor tudományos nézeteivel és az ősi keleti szellemiséggel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 hozzászólás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük