Koronavírus

Kontrapdoruktív védőoltás

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
A koronavírusra jellemző, a túlzott immunválasz, mely citokin vihart indít el, súlyos tüneteket okozva, melybe bele is lehet halni. Ez a vakcinákra is jellemző, amikor a beoltott személynél látszólag tökéletes immunválasz alakult ki, de a valódi vírussal találkozva sokkal erősebb tüneteket produkálhat, mintha nem oltottak volna.
Így érdekes volna, ha a koronavírusra, influenzára, hpv-re beadott oltások, melyeket most ingyen ajánlanak, megsokszorozná a betegek és halottak számát, mint Lombardiában ahol előző év novemberében agyhártyagyulladásra oltottak. Aztán Merkely kifejthetné, hogy a koronavírus veszélyessége őket igazolta, nem a szkeptikusokat, és hogy annyira súlyos, hogy az oltások ellenére, rosszabbodott az emberek állapota, pedig pont az okozta. A lélegeztető gépekkel, és a gyógyszerek túladagolásával is több embert öltek meg, mint nélküle Olaszországban. Az embereket simán elbizonytalanítaná, és még inkább növelné a szkeptikus és a hívők közötti ellentétet, mert a szkeptikusok így is tudnák, hogy az egész csalás, és emberáldozat, az ügy érdekében, amit a hívők már végképp nem hinnének el. Innen már csak egy lépés, hogy a jogaikat védőket tüntetésre kényszerítve, a hatalom a hívők védelmében, törvényesen üldözze, börtönözze őket, főleg ha erőszakba is fulladna.
Szóval nem-e kellene a kormányt arra is felszólítani, hogy tartsák nyilvántartásba ki, milyen oltást kapott, és a betegek vagy halottak nyilvános adatainál is szerepeljen?
Ekkor egyértelműen kiderülne mennyiben felelős az oltás a tünetek súlyosságáért. Tulajdonképpen egy hiteles orvosi felmérés, a nem beoltott, kontrollcsoporttal.
A képet Az orvosi mikrobiológia tankönyvéből készítettem
Pál, Tibor
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük