Koronavírus

Megfelelő járványügyi intézkedések

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Amit a  Barrington nyilatkozat is megfogalmazott én egy képben összegeztem. Valahogy így kellene kinéznie a járványügyi intézkedésnek.
  A sötétséggel szemben hiába küzdesz, elég ha fényt gyújtasz.
Szerintem azzal, hogy megmutatjuk az embereknek a helyes járványügyi megoldásokat, akkor nyilvánvalóvá válik a hatalom szándéka, a járványügyi intézkedéseit illetően.
Azért, hogy az idősek otthonában dolgozó gondozó ne fertőződjön meg és ne adhassa át a gondozottaknak a fertőzést, még nem kell az egész társadalmat védőfelszerelésbe öltöztetni, ahogy a hatalom szakértői elhitették velünk.
Elég, ha a GONDOZÓ ÉS A GONDOZOTT KÖZÖTT HÚZZUK MEG A VÉDELMI VONALAT, védőfelszereléssel, fertőtlenítéssel.
Ahogy a fiatal Pistikét se kell megvédeni a számára jelentéktelen koronavírustól, mert segít a beteg nagyinak a bevásárlásban, influenzás időszakban. Elég, ha a nagyi és Pistike védi egymást maszkokkal fertőtlenítéssel. Itt már helytálló, hogy a maszkokkal egymást védjük. A VESZÉLYEZTETETTEKET KELL VÉDENI, NEM AZ EGÉSZSÉGESEKET, akiknek az immunrendszerük egészséges működésének természetes szükséglete a kórokozókkal való találkozás.
Az összesítő videóban itt fejtem ki bővebben. Érdemes amúgy az egészet megnézni, mert nem a tipikus válaszokat adom a már ismert kérdésekre.
Nem kell ide járványügyi professzornak lenni, hogy lássuk, a hatalom szakemberei szándékosan olyan intézkedés csomagot állítottak össze, melyekkel szükségtelenül sértik a jogainkat, mely precedens értékű, és a jövőben bármely más jogunkat is megvonhatják, bármilyen egészségügyi veszélyre hivatkozva.
Meg kell értetni az emberekkel, hogy ez nem járványügyi kérdés, csak abba van csomagolva, és nem kell állandóan a szakkönyveket bújni, hogy el tudjuk dönteni melyik orvosi társaságnak hihetünk.
Ha egyetértetek kérlek osszátok körbe. A legnagyobb átverés, hogy nem tehetünk semmit. A hatalom pontosan tudja mi ellene a fegyver, pont azt akarja tőlünk elvenni.
A közös, hiteles nézet által egyesített tömeg. Ehhez pont az információ szabad terjesztése szükséges. Azaz a szólásszabadság.
Közös célokkal és tervekkel kell egyesíteni a hatalom által megosztott országunkat!
A mindent összesítő videómat, melyben leleplezem a hatalom trükkös eszközeit, a főoldalon találjátok. A koronavírus témáról még ITT A KORONAVÍRUS KATEGÓRIÁBAN olvashattok.
Ne várjatok vezetőre, mert a hatalom ad nektek egyet, akivel soha nem értek célba!
Legyetek önállóak, legyetek önmagatok vezetői, legyetek a fény forrásai, akik elárasztják a földet és eloszlatják a sötétséget.
Nem kell utcára mennetek, nem kell fegyverkeznetek, nem kel tüntetnetek, és nem szabad ellenkeznetek sem, de nem is szabad elfogadni az intézkedéseket sem. Semmi mást nem kell tennetek, csak a hiteles információt terjeszteni, s ezáltal sokszorosítani magatokat, magunkat, mint a vírusok, behálózva a földet felülírva a felforgatók gonosz programját, és általa egy közös nézetet valló közösséget építeni, mely tudása megingathatatlan.
Ezt az otthoni fotelekből is el tudjátok érni, hiszen a kezetekben van, még egyelőre, az információ terjesztő lehetőség. Legyetek vírusok, legyetek fényforrások, legyetek fotelforradalmárok! Míg megtehetitek, az életünkért a szabadságunkért és a gyermekeink szabad, élhető jövőjéért.
Ha érdekel a hatalom terve és a megoldás olvassátok el a cikkem és csatlakozzatok.
(Akik már csatlakoztak telegramot is töltsék le és iratkozzanak fel a hírfolyamra, hogy tudjam tájékoztatni őket, ha lecsapják a facebookot. https://t.me/s/eszesek )
/ #Többet ÉSZ-szel /

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

4 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük