alaptörvény érvénytelen,  Geri TIbor írásai

A magyarországi diktatúra BÉKÉS felszámolása

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Geri Tibor a szabadság mozgalom alapítójának írása, aki a diktatúra békés felszámolására létrehozott egy nyilatkozatot
Itt találjátok.
A magyarországi diktatúra BÉKÉS felszámolása
2014. december 12., 23:30
A magyarországi diktatúra embertelenebb minden eddigi diktatúránál. Mert a hitleri fasizmus, a nácizmus az egy másik nemzet ellenirányult, a Pol Pot vagy a Pinochet diktatúra – és a legtöbb diktatúra, amelyik saját népe másik része ellen irányul – az politikai ideológia mentén osztja fel és írtja ki saját népe egy részét.
A 2012-ben bevezetett magyarországi diktatúra viszont egy globális magántőke totális diktatúrája. Nem politikai, hanem ANYAGI érdek vezérli. Csendben öl, jogszabályokkal. Míg a chilei diktatúrának, mely látványosan stadionokba terelte ellenfeleit, a teljes 25 éves működése alatt3200 körüli halálos áldozatáról beszélnek, addig a magyar politikai „elit”diktatúrájában csak a devizában számolt hitelezésben eddig több mint 3 ezer áldozatot tartanak számon. És ez – a kormány „forintosítási” törvényével – csak növekedni fog. A diktatúrának még a kezét se kellett bepiszkolnia, elég volt meghozni az emberek millióit kilátástalanságba vivő törvényeit. Ezek az önrendelkezés jogának elvétele a néptől, a társadalmi szolidaritás alaptörvénybe rögzített felszámolása, az állami szociális ellátás jogának megszüntetése, a rászorulók támogatásának megvonása, konkrét társadalmi rétegek ellehetetlenítése, mint közszolgálati alkalmazottak, a rokkantak vagy a hitelezéssel kifosztottak.
Ma milliókat még csak nyomorba dönt a hatalom, de ezzel készíti elő az elpusztításukat. Így a rájuk fordított költség ellopható és szétosztható nyereség lesz! Csak azt hagyja életben, aki, ami számára hasznot hoz, és hosszútávon minden elpusztítására törekszik, ami számára KÖLTSÉG. Embertelenül hideg és gátlástalanul racionalista a tőke hozamának maximálása, és a kizsákmányolásfokának emelése érdekében.
Ez a diktatúra az állami rangra emelt bűnözés, a társadalom tervszerű,összehangolt és módszeres kirablása. Egy nép, egy kultúra elpusztításának aljas kísérlete.
De annak ellenére, hogy ez a diktatúra a történelem eddigi legembertelenebb diktatúrája, mert az „erősek” anyagi gyarapodását a gyengék és kiszolgáltatottak elpusztításával akarja elérni, mégis könnyebb felszámolni, mint bármelyik eddigi diktatúrát!!! Mert a politikai „elit” gátlástalansága és hatalmi mámora következtében – a diktatúrája védelme és kiszolgálása érdekében létrehozott új állama megalkotásakor- olyan alkotmánysértéseket és nemzetközi jogot sértő cselekményeket hajtott végre, ami megalapozza, és lehetővé teszi ennek a jogilag érvénytelen államnak a felszámolását.
Mert ezt a diktatúrát nem fegyverrel kell felszámolni, hanem joggal, BÉKÉSEN, a magyar néphez méltón, és ehhez a politikai „elit” az Alaptörvény érvénytelen módon való megalkotásával TÁLCÁN KÍNÁLJA A LEHETŐSÉGET a magyar népnek. Csak tudnunk kell, hogy MIT kell felszámolni, és tudnunk kell, hogy ennek a rendszernek a felszámolását NEM SZABAD arra a politikai „elit”-re bízni, amelyik ezt létrehozta. Vagyis a politikai „elit” által létrehozott és működtetett Magyarország nevű államot a népnek kell felszámolni. Írom, hogy hogyan, mert mindig ez az első kérdés.
Egy tudatlan ember kezébe hiába adnak fegyvert, hogy védje meg magát, ha az első kutyaugatásra vaktában ellövöldözi az összes lőszerét. Vagyis ha a nép megakarja védeni magát a politikai „elit” diktatúrájától, tudnia kell, hogy kivagy mi ellen kell védekezni, mi a védekezés eszköze és azt hogyan kell arra használni, hogy a támadót harcképtelenné tegye.
Tehát aki azt kérdezi, hogy hogyan,annak elsőként meg kell érteni azt a helyzetet, amiben vagyunk. Fel kell ismernie, hogy ez a diktatúra nem egy ember, nem egyik vagy másik párt, politikai oldal diktatúrája a másik oldal felett,hanem a TELJES politikai „elit” diktatúrája az EGÉSZ magyar nép felett. És ez a diktatúra nem öncélú, nem a hatalom megragadásáról szól, itt a hatalom csak ESZKÖZ egy globális pénzügyi magánhatalom kezében, hogy annak segítségével minél jobban ki tudja rabolni a magyar államot, a magyar népet.
Ez a rendszer nem attól diktatúra, mertén vagy mások ÚGY ÉRZIK. Hanem attól, hogy az Alaptörvényében LE VAN ÍRVA.Csak végre nem a politikusok hazugságaira és félrevezetésére kellene hallgatni,hanem vagy elolvasni és megérteni az alaptörvényt, vagy hallgatni arra, aki elmondja az igazat arról, hogy mi van benne, és hogy alkotmányellenesen,érvénytelen módon jött létre. Mert akkor az állampolgár rögtön tudná, hogy a diktatúrának NINCS JOGI ALAPJA,csalással, hazugsággal, törvénysértések sorozatával jött létre. Vagyis a jog erejével a nép könnyen, gyorsan, BÉKÉSEN felszámolhatja. Csak a jogsértés tényét ki kell mondania a népnek, és ki kell nyilvánítania, hogy nem tűri el, nem fogadja el érvényes magyar jognak a diktatúra jogát. Mert nem az!
Ha viszont tudjuk, hogy az érvénytelen Alaptörvény miatt a Magyarország nevű állam nem a magyar állam, akkor azt is tudjuk, hogy az ezer éves hatályos magyar állam (ideiglenes nevén a Magyar Köztársaság) joga hatályban van, és azzal FEL LEHET számolni a politikai „elit”jogilag érvénytelen diktatúráját. Tehát a magyar állam jogával lehet felszámolni a Magyarország nevű,jogellenes diktatúrát. Tehát aki a diktatúrát akarja felszámolni, annak RENDSZERT kell váltani. Vagyis BE KELL FEJEZZE a politikai „elit” bármelyik pártjának támogatását (mert az ÖSSZES HAZUDIK!), nem KORMÁNYVÁLTÁST kell követelni a diktatúrán BELÜL, hanem a diktatúrarendszerével leszámoló RENDSZER váltásra van szükség!!!
Erre a felismerésre már sokan eljutottak 2010 előtt, csak mindenki másképp képzelte. Mindenki mást akart, másképp elérve. Ma már azt is egyre többen felismerik, hogy ahhoz, hogy rendszert tudjunk váltani, tudni kell, hogy mit akarunk utána, és az mögé legalább társadalmi többséget kell teremteni. Ez még nincs társadalmi vita szintjén megtárgyalva, sok téves, hibás elképzelést tartanak életben a hatalom titkosszolgálatai a tenni akarók megosztása, félrevezetése érdekében. Ha rendszerváltást akarunk,akkor a hatalom félrevezetéseit le kell leplezni, és a rendszerváltóknak egyezségre kell jutni a diktatúra felszámolása utáni rendszert illetően.Olyan új rendszert kell tervezni, amelyik az évezredes magyar alkotmányos rendszerre alapoz, de túlmegy a kipróbált és túlhaladott elméleteken és gyakorlatokon (feudalizmus, kapitalizmus, szocializmus). Ehhez, ennek megvalósításához első lépésben a területen élő nemzet önrendelkezési jogára van szükség. Ehhez viszont azt kell felismerni, hogy 2011-12-ben új helyzet – egy külső magánhatalom irányításával,a hazaáruló politikai „elit” által létrehozott új állam diktatúrája – jött létre, ami pont ezt az önrendelkezési jogot vette el először a néptől.
Tehát a HOGYAN megtételéhez szükséges első lépéshez (az önrendelkezési jog visszaszerzéséhez) első mozzanatként a politikai „elit” által létrehozott diktatúrát kell felszámolni. És mivel ezt a diktatúrát nem választás hozta létre, hanem a képviselők által alkotmányellenesen (ezért jogilag érvénytelen módon) alkotott Magyarország Alaptörvénye nevű törvény, ezért felszámolni ennek a törvénynek érvénytelenné nyilvánításával lehet.
Tehát a diktatúra felszámolását az érvénytelen Alaptörvény érvénytelenségének kimondásával kell kezdeni!!!
Ezt első körben az ellenzéki politikusoknak kellett volna kimondani, a megalkotás folyamatában. Nem tették, mert ők is hazaárulóvá váltak. Második körben az Alkotmánybíróságnak kellett volna kimondani hivatalból. Ők se tették,ők is hazaárulóvá váltak. Harmadik körben az alkotmányjogászoknak, negyedik körben az új mozgalmaknak kellett volna kimondani. Ők e helyett bűnrészessé váltak, ésa kialakult diktatúrát támogatják. Tehát ez a feladat – az Alaptörvény érvénytelenségének kimondása – a népre marad.
A hogyan kérdésnek ez az első pontja. A NÉPNEK kell kimondani az Alaptörvény érvénytelenségét, mert azok, akik ezt megtehették volna és megtehetnék még ma is, ezt nem teszik, hanem a diktatúrát támogatva ők is elárulják a népet!!!
Tehát nekünk, akik TUDJUK, hogyan kell BÉKÉSEN felszámolni a diktatúrát, az a dolgunk, hogy megszervezzük a nép azon részét, akik rövid magyarázat után megértik a helyzetet, és hajlandók és tudnak is segíteni, elindítani a diktatúra felszámolását, az érvénytelen Alaptörvény érvénytelenségének nagy tömeg általi nagy nyilvánosság előtti kimondásával.
Hogy a hallgatás falát áttörve bekerüljön a közbeszédbe és a köztudatba, és a magyar és a nemzetközi nyilvánosság megértse, hogy a magyarországi politikai„elit” az évezred bűntettét követte el a saját népe ellen, amikor megfosztotta az önrendelkezési jogától.
Ez, és csak ez lesz képes elindítani a diktatúra felszámolását, mert nyilvánvalóvá válik a politikai elit hazugsága, alkotmány és nemzetközi jogsértése. És ekkor, ennek köztudatba kerülése után számíthatunk a magyar néptöbbségének támogatására, a nemzetközi szervezetek és a nemzetek segítségére a politikai elit külső állammal létrehozott diktatúrájának felszámolásában.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

2 hozzászólás

    • paraprof80

      Töltse ki a nyilatkozatot és küldje vissza majd csatlakozzon hozzánk a facebook csoportban, telepítse a telegram programot, és iratkozzon fel a hírfolyamra, majd segítsen terjeszteni az információkat. Már zajlanak a tárgyalások a háttérben. Az oldalon mindent megtalál.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük