Koronavírus

Talpra margyar

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
A mostani vendéglátós nyitás mellett, jó lehetőség nyílik felvilágosítani az embereket, hogy trükkökkel, statisztikai csalásokkal, kontraproduktív intézkedésekkel szándékosan felnagyították és újragenerálják a járványt, hogy vészhelyzetre hivatkozva, megvonhassák alkotmányos jogainkat és egy diktatúra alapját teremthessék meg, melyben az vakcinát használhatják fel pórázként.
.
Ráadásul szükségtelenül, mert célzott védelemmel, együttesen, önmagában is teljes védelmet nyújtó eszközök használatával, megvédhetőek a veszélyeztetettek, míg az egészségesek között természetesen is kialakulhat a nyájimmunitás, anélkül, hogy a jogainkat sértenék, összedőlne a gazdaság, és bizonytalan hatású és mellékhatású vakcinával való kísérletezésre kéne kényszeríteni az embereket.
.
Meg kell értetni az emberekkel ezeket a trükköket, melyekkel megosztják a nemzetünket és egymás ellen forgatják. És megoldást kell nyújtani mindkét oldal problémájára, mert soha nem tudunk addig összefogni.
Erre vállalkoztam egy hosszú, de mindent összesítő videóban. Probléma, megoldás, védelmi stratégia.
.
Mivel a kormány 2011-ben, az akkori ellenzékkel együtt, alkotmányellenesen hozta létre a Magyarország nevű államot és az alaptörvényét, lehetőségünk nyílt békés jogi úton elkezdeni a diktatúra eltávolítását és az észszerűtlen intézkedések eltörlését.
Ehhez csak egy nyilatkozatot kell kitölteni.
.
Osszátok messengerben, minden ismerősötöknek, mert a posztok csak csoportokon belül keringenek és elkallódnak!
.
Most a vendéglátósok vannak soron meg a nővérek, de lassan mi is sorra kerülünk oltási kényszerintézkedések miatt. Segítsünk egymásnak!
.
Próbáltam egy plakátot készíteni, melyen a honlap címére rákeresve, vagy a QR kóddal, minden információ megtalálható, alul a videóval. Elvégre a 48-as forradalom is egy kávézóból indult ki, nem véletlenül, hiszen ott találkozik a közösség és információt tud cserélni egymással, facebook korlátozások és hatalmi cenzúra nélkül.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük