Háttérhatalom,  Jogi írások,  Koronavírus

StopGMHO

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Csináltam egy szemléltető ábrát egy veszélyről.
Érdemes elolvasni ezt a GMO dokumentumot is, amiből idézek.
2.old
“Vírusellenálló, vagy vírusrezisztens növények A vírusrezisztens GM-növények ellenállóak valamely vírusbetegséggel szemben. Ezek engedélyezése komoly kockázatot jelent, hiszen megkönnyíthetik új vagy megváltozott fertőző képességű vírusok kialakulását. ” . Hm… Tehát a GMO növényekkel új vírusok kialakulását könnyíthetik meg. amellett nekünk is pont a vírusvédelem miatt akarnak új génmódosított szervezetet.
4.old. “Szociális és etikai rizikófaktorok: •az emberek jellemzése a génjeik alapján •emberi fehérjék felhasználása •az emberek módosítása” ??????? 
És ha hozzá vesszük, hogy az államunk is egy cég, akkor ténylegesen is egy cég termékei lesz a testünk. A szabadságunk védelmében létrehozott jogi rendszerünket forgatták ki, hogy elvegyék a szabadságunkat. Amennyiben beoltatjuk magunkat, már nem lesz jogunk a többi oltást elutasítani, mert a szervezetünk a cég tulajdona, aki kísérletezhet vele, vagy használatba adhatja. Modern egy rabszolgaság. Mivel a jogrendszerünkre építették a támadást, azt be kell tartani, így nekünk, lehetőségünk van jogi úton fellépni a nyilatkozattal, mert egy jogi hibát vétettek nálunk, amikor alkotmányellenesen hoztak létre egy Magyarország nevű államot és alaptörvényét. Addig fogják kényszeríteni az embereket míg be nem oltják magukat. A nyilatkozat és minden információ és segítség itt a linken.
Akik még bizonytalanok, hogy a kormány szakértőinek vagy a szkeptikus orvosoknak higgyenek, ajánlom a honlap fő oldalán lévő mindent összesítő videómat, melyben a hatalom trükkjeit bemutatva, bizonyítékokra támaszkodva, igazolom, hogy ez a pandémia NEM virológia, vagy járványügy csak abba van csomagolva, mint egy trójai faló.
Akik attól tartanának, hogy a nyilatkozat általi jogi győzelemmel, elvesztenék a kormány intézkedései miatti védelmet, megnyugodhatnak, mert van célzott védelemre lehetőség, mely jogaink sérelme és gazdaságunk összeomlása nélkül is tudja kezelni a járványhelyzetet. A kormány szándékosan rossz hatásfokú védőfelszerelések alkalmazására építette a védelmet, hogy egymásra legyünk kényszerülve és így egymás ellen forgassanak minket, pedig vannak olyan védőfelszerelések, melyekkel együttesen, teljes védelmet lehet biztosítani a veszélyeztetetteknek, míg az egészségesek között természetesen kialakulhat a nyájimmunitás. Erről itt olvashattok.
Ez így már nem csak alkotmányos jogod és kötelességed, de rabszolgaságod kérdése is, hogy terjeszted. .
Még mindig érvényes Petőfi Sándor verse a
Nemzeti dal
– Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!
#StopGMHO
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük