alaptörvény érvénytelen,  Dokumentumok,  Háttérhatalom,  írásaim PDF-ben,  Koronavírus

Covid-kisokos

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Készítettem egy Covid gyorstalpalót, Covid kisokos címmel, melyen a Covid maffia trükkjeit leplezem le. Ebben minden eddigi ismeretünk lényegét összegzem a hozzá kapcsolódó, háttér információt tartalmazó linkekkel. Itt nézheted meg, pdf formátumban a képre kattintva, vagy alul a linkeken letöltheted pdf és microsoft docx formátumban.

Covid kisokos pdf formátum

Covid kisokos Microsoft docx formátum

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

13 hozzászólás

  • Vida Éva

   Félő hogy az emberek többsége beoltatja magát és gyerekét, bízva abban hogy vége lesz a vírus mizerianak! Nem látnak az orruktol!

   • Matyasovszki János

    Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen. Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsenek csalással.
    A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól. A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították. A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra. Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

 • Fürediné Kiefer Edit

  Sok a bizonytalanság e Covid járvány körül, mert a kiinduló pont, hogy honnan is terjedt emberre, még az is bizonytalan, mert a kínaiak sunnyognak, nem őszinték, hogy a laborból indult-e ki, a másik fő szempont a mutáció az angploknál,akkor a vakcina sem ad biztonságot, ez egy másik aggodalom, nincs a tudosok között még egy egységes álláspont, ezért én nmagamban és a természeti törvényekben bízok, hogy ha az ember erős lelkileg, akkor erős az ellenállóképessége a problémák iránt, és persze fogyasszon sok eredeti vitamint az ember, hogy ne legyen kiszolgáltatott a környzet negatív hatásainak, mert Isen patikája a legjobb gyógyszer,azaz a növények segítenek a szervezetnek, hiszen bennünk megvan az őserő, a világ sorozatos fejlődési hulláma,mint tudás is a sesjtekben. Orosz tudósok 92-től tanítják, hogy isteni sejteksből állunk és öngyógyítóak vagyunk, erre vannak módszereik,még olyan fantasztikus eljárások is, hogy a beteg sejtet kicserélem egészségesre.Korábban azt is tanultuk, hogy a betegség akkor keletkezik, amikor kiestünk az egységből, azaz a kozmosz rendjéből, valami problémát okoztunk lelkileg magunknak,amit nem dolgoztunk fel, és az a szervezetben manifesztálódik, sok betegség érzelmi feszültségre vezethető vissza,amikor a szőnyeg alá söpörjük a gondokat. Én strmámmal vagyok így 20-30 évenként, ha valami trauma vesz elő,mert gyeremekkoromban jód hiányom volt, de akkor tudom, hogy le kell nyugodnom, bármi bánatom is van, és akkor 3-4 nap múlva elmúlik, vagy kisieriom magam , az is segít, de igen ritkán jelentkezik ez a gond, más problémám nincs az egészségemmel igaz 26 éve kevés húst eszem, és semmi só nincs jelen az étkezésnél, inkább sok retek, alma,karalábé,citrom.

 • Bakó Naky

  Őregem! Ez a gondolkodás alapjában balgaság! A maszk használatát nem a betegség megfekezeseert tettek kötelezővé, hanem épp ellenkezőleg! Mindenféle légúti megbetegedés terjedhet, ha az arcbőr nedvesitve van!
  Lehet pappolni hatterhatalmakrol, meg mindenféle össze eskuvesrol, de a lényeg, hogy az iskolázott emberek könnyebben irányíthatók a tudományosan félremagyarázott bizonyságokkal! Ha gondolod beszélgettünk ezekről a dolgokról, keress meg messengeren!

  • Galambos Zoltánné

   Mindennel csalnak! – méreg van a levegőben, az árt a pajzsmirigynek tüdőnek! A forgalomban lévő maszk NEM VÉD!

 • Kulcsár László

  Akárhogy is történjen, Bennem nincs félelem! “1400” körül írtam alá a petíciót. Annyi embernek, és közönségnek küldtem el, hogy le is tiltottak a facen. Mennyinek elfogom még!
  És még valami, 10000000000000000% százalékban tudom. Ha szent Péter a bejáratnál, lapozgatni fogja a könyvet, Én nem aggódom. Az én nevem ott lesz ! Rajtatok a sor, nézetek a lelketekbe.
  Tedd meg a szeretteidért, a szülőföldedért, és az otthonodért. Összefogunk Sikerül.

 • Schneier Éva

  Túlerőben van az emberiség mégsem tudunk szembe szállni a háttér hatalommal. Hogyan fog tudni Dr. Reiner Fullmich az orvosokkal összefogva jogi eljárást indítani az emberiség elleni bűncselekménny elkövetőIvel akik túlerőben vannak? Miért nem fog össze a Föld népessége ez ellen a kegyetlen népirtók ellen.? Jön az ősz és minden kezdődik előről amig nem pusztulunk el megfelelő létszámban. Ez egy kész horror van kiút?

 • Hangyási Attila

  Hajrá Magyar ország,

  Intsük a kormányt hogy ne hagyja magát megvesztegetni, megzsarolni, és azt az országot sem amelynek az elnöke
  Utasítsa vissza ezt a gonosz elnyomó
  Rotchild-Rockefeller bank dinasztiát

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük