alaptörvény érvénytelen,  Koronavírus

A hivatás, nem voksolás!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Folytatva az előző facebookos posztomat, amit itt idézek …

„Sokan osztotok meg tüntetésekről felhívásokat. Tőlem kimehettek, vagy kimehetünk együtt, de nem azért, mert a tüntetéssel el lehet érni valamit, hanem maximum, hogy találkozzunk és dumáljunk élőben.

Akinek még nem világos, hogy a tüntetés, a forradalom és a polgárháború a hatalom eszköze, olvassa el az életért és szabadságért cikkem. Az embereknek azért jutnak ilyen lehetőségek az eszükbe, mert ezt kondicionálták a fejükbe, így rutinból verik le és forgatják a javukra, mert a legbékésebb tüntetést is ügynökeikkel és a médiával könnyen lejárathatják és a szabadságjogi aktivistákat, terrorista csőcseléknek lehet láttatni, akiket a hatalom, a híveinek támogatását megnyerve, már törvényesen üldözhet és léphet fel erőszakkal is ellenük.

A tüntetéseknek is megvan a maguk helye. A legutolsó helyen, amikor már csak eltávolítjuk a felforgatókat. A sakkjátszmában se egyből sakkot adunk. Megosztott a népünk, így soha nem nyerhetünk, mert a másik oldalt bármivel ellenünk lehet fordítani és megnyerni a támogatásukat az ellenünk folytatott harcban.

Első lépésben a népünket kell egyesíteni felvilágosítással. Erre lehet ötletelni. Szórólapunk plakátunk, osztogatható fecnink van. Ha elegen leszünk csinálhatjuk már nagyban is. Majd ha már a nép nagy része lázong, és látja a hatalom mögötti megosztó tervet, és nem hős megmentőként imádja a kormányokat és a vakcinát, és legalább a családodban meg tudod győzni a híveket akkor tudunk eredményesen összeállni és elkergetni őket.

A hatalom pontosan tudja, hogy lehet elkergetni őket, ezért mindent megtett, hogy azokat a lehetőségeket ellehetetlenítse. Mind az információterjesztés és a kapcsolattartási módokat uralja és tiltja, pont azért, mert tudja, hogy ez az eszköz a legyőzésükre.

Posztolgatások helyett gondolkodjatok és találjatok ki terjesztési lehetőségeket, és a tüntetésekbe vetett energiátokat, és az idétlen intézkedések által keltett feszültségeket a terjesztéshez hasznosítsátok.

folytatás . . .

A totális diktatúrákra jellemző teljes jogvesztés is lassan megvalósul, a videót nézve (link), amikor valamilyen kreált okkal a lakásodba is betörhetnek, bármikor. Volt hogy a rendszerelleneseket, a terroristákat keresték, most a tesztekkel kimutatott, mások életére veszélyes egyedeket fogják keresni. Valójában azokat a szabadságjogi aktivistákat keresik majd, akik felismerték a hatalmi trükköket és fellépnek a diktatúrával szemben. A tesztekkel pedig bárkit a társadalomra veszélyesnek ítélhetnek, akik az ellenségük.

Ehhez csak addig kell hergelni hamis intézkedésekkel és halálos vakcinákkal az emberekben, és a megosztott társadalmunk két oldala közötti feszültséget, elfojtva a rendőri büntető intézkedésekkel, míg fel nem robban. Na találjuk ki, kikre fog robbanni? Nyilván azokra, a rendvédelmi szervekre, akik közvetlenül fojtják el.

Egy átlag állampolgárnak is kötelessége fellépni, felszólalni, ha bűncselekményről tudomást szerez, főleg ha hazaárulásról van szó. A rendőrnek az alkotmányos rend fenntartása is a feladata. Jogot tanult személyek és nem csak a munkájuk ez, hanem a hivatásuk is. Nehéz elhinni, hogy 8 éve kilakoltatásokon vesznek részt a szervezetük tagjai, és nem tudnak a 2012 óta fennálló alkotmányos válságról. Nekik kellene, mint a rend őreinek, informálniuk a társadalmunkat, ha a kormányunkat és az állami szerveket elfoglalta egy hazaáruló, felforgató csoport és kizárólagos hatalomra törő tevékenységeket folytat, nem pedig addig a diktatúrát szolgálni, és büntetésekkel az ellenállást elfojtani, míg a felébredettek erőfölénybe kerülnek. Mi ez valami sportfogadás? Arra a csapatra fogadok, ahol nagyobb a győzelemre az esély? Oda állok, ahol több a lóvé, vagy az erő? A hivatás, nem voksolás! Amíg a diktatúrát tudatosan szolgálod, addig hazaáruló vagy! Most kell eldöntenetek kit szolgáltok! A népet, vagy a hatalmat. És ez minden celebre, közszereplőre, politikusra, orvosra, értendő.

A népet minél tovább sanyargatják, márpedig ez a cél, hogy polgárháborús helyzetet idézzenek elő, amit maguk javára használhatnak és kivégezhetik az ellenállást és egy fokozottabb ellenőrzést vezethetnek be, a járványszkeptikus, szabadságunkért harcolók ellen. Amikor ez bekövetkezik, már nehéz lesz befogadni a rendőröket a csapatba, és a sok feljelentés és a tüntetéseken idő közben egyre erőszakosabb elnyomás, és egymást ért sérelem miatt, már akkora lesz a szakadék a két fél között, hogy nem tudnak majd egymással békés útra térni. Akkor már lehet késő és tényleg Magyar fog Magyar ellen harcolni, nem csak otthon és az interneten szócsatákat vívni.

Nem kell hozzá szakértőnek lenni, hogy lássuk, minden alkotmányos jogunkat a veszélyhelyzetre hivatkozva vonják meg, melyet saját szakértőikkel állapítanak meg, míg az ellenkező szakértők véleményét ellehetetlenítik, az önmagában is a kizárólagos hatalomra való törekvés bűntettét kimeríti, nemhogy a Magyarország nevű állam és az Alaptörvény megalkotása a nép tudtán kívül és beleegyezése nélkül, melyben olyan jogi környezetet alkothattak, amivel a fűrerünk teljhatalmú urává válhat országunknak, bármilyen jogsértő intézkedést alkothat, mellyel a hatalmának a letörését fenyegető veszélyeket elháríthatja.

A rendőröknek jogukban áll, de a feladatuk nemzetellenes voltának tudatában már kötelességük megtagadni az intézkedések betarttatására felszólító parancsot. Azt a lehetőséget már meg se merem említeni, hogy esetlegesen a nép felvilágosítása mellett, pont a rendvédelmi személyzetnek kellene tüntetést szervezni, de minimum a nép által szervezetteken, a nép oldalára állni és támogatni, maszk levételével, beállni a tömegbe. Úgy vélem ez lenne eleve a kötelességük és hivatásuk alapja.

Egyelőre tudjuk be ezeknek a diktatúrát szolgáló személyek állásfoglalását a tudatlanságuknak. Ezért pont őket és főleg a rendvédelmi szervek tagjait kell felvilágosítanunk a folyamatban lévő bűncselekményről, és a nép nevében, arra felszólítani, hogy egymás és embertársaik között terjesszék az információt és járjanak utána maguk az igazságtartalmának.

Aki, ha már van oly bátor, hogy kimegy egy tiltott tüntetésre, vihet magával szóróanyagot és adja a rendőr kezébe, hogy egy bűncselekményről szeretné tájékoztatni, és csak ezért jött nem tüntetni és hagyja el a helyszínt, betartva a mostani intézkedéseket. Elvégre az egyéni véleménynyilvánítás még nem tiltott, és az államigazgatásban megingott a bizalmad és csak ezt a lehetőséget tudtad kiaknázni, hogy kapcsolatba lépj egyidejűleg sok rendőrrel. Innentől tudatában kell legyenek a cselekedetük jogi következményeivel, így a soron következő tüntetéseken már ők is feljelenthetőek, ha Magyarország állam képviseletében intézkednek a békésen gyülekező nép ellen.

A szóróanyagon a honlap elérhetősége van, ahol minden szükséges információt megtalálnak.

Terjesszétek, vagy osszátok meg minden civil és rendvédelmis ismerősötöknek, személyesen, vagy messengeren az életért és Szabadságért honlapon található covid kisokost, melyben megvilágítom a hatalom mindenkori trükkjeit, hogy lehámozva a generált fantomjárványról, mindenkinek nyilvánvalóvá váljon, hogy ez nem is járványügyi kérdés, csak egy politikai bolhacirkusz, amit a láthatatlan ellenséggel játszanak. Akár a nyilatkozatot is aláírhatják, a nyilatkozat menüpontban, amiben az Alaptörvény érvénytelenségére hivatkozva, felszólítjuk a kormányt, hogy a joghatóságát igazolja egy jogi fórumon.

Kézbe történő terjesztésre 8 db os fecniket lehet gyártani. TALPRA MAGYAR!

https://eletertesszabadsagert.hu/wp-content/uploads/2020/09/New-Project8-scaled.jpg

A bátortalanabbaknak, a parkokban való szórólapozás mellett lehet plakátokkal informálni a népet. https://eletertesszabadsagert.hu/2020/09/05/terjesztes/

#Többet ÉSZ-szel! | Életért és Szabadságért!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük