alaptörvény érvénytelen,  Koronavírus

Kérdezzétek meg!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

 

Még egy két plusz kérdés

Kinek az érdeke a hatalom kizárólagos birtoklása?

A járványt a média egyértelműen felnagyítja.

Kinek az érdeke a veszélyhelyzet fenntartása?

Ki vásárolta fel az összes médiumot, tv társaságot?

Ki mutyizik, zárt ajtók mögött, saját választott szakértőivel, míg az ellenkező véleményen lévő szakértőket elnyomja?

A nanorészecskék melyeket az oltással juttatnak be a szervezetünkbe, a sejtjeinket programozzák, hogy a koronavírus tüskefehérjéjét állítsák elő. Nyilván akkor más dolgok előállítására is programozhatóak. A rákos sejtek folyamatosan termelődnek a szervezetünkben de az egészséges immunrendszerünk eltakarítja őket. Miből gondoljátok hogy nem késztethetik a szervezetünket túlzott sejtburjánzásra, ha a jövőben nem megfelelően gondolkodunk?

Állatkísérleteknél a tüskefehérje önmagában is citokin vihart és súlyos tüdőgyulladást tudott okozni.

Hogy vagytok képesek önmagatokba olyan vakcinát beadni, ami tüskefehérje gyártására ösztönzi a szervezeted?

Ha ezeket a tüskéket a szervezeted gyártja, valószínűleg terjeszted a környezetedben és másokat is megfertőzhetsz, ami a téli időszakban, a legyengült immunrendszerünk miatt, járványt idézhet elő. Kinek az érdeke a járvány fenntartása?

Ha megvannak a válaszok, és összeállt a kép, írd alá nyilatkozatot, mellyel eltörölhetjük azt az Alaptörvényt, melyet a kormány azért alkotott, hogy veszélyhelyzetre hivatkozva kizárólagos hatalmat birtokolhasson, és olyan jogi környezetet teremtsen, melyben megtámadhatatlan jogilag minden alkotmányellenes intézkedése.

Tényleg a nyári fesztiválok, mozik és különcség miatt hagyjátok magatokat kétes eredetű és hatású oltásokra kényszeríteni, ha egy tollvonással is el tudjuk az intézkedéseket, a kényszeroltást, a járványt, a diktatúrát és ezt a rémálmot törölni?

Ez a hit a tudatlanságból ered. A tudatlanság sötétjét, az igazság fénye oszlatja csak el.

Olvassátok el a covid kisokos, covid diktatúra trükkjeit leleplező írásom és segítsd a terjesztő munkákat, hogy mindenkit felvilágosítsunk, hogy megosztott országunk újraegyesülve, eltörölhesse a diktatúrát, és egy olyan alkotmányt alkothasson, mely nem engedi hatalmon lévők, nép fölötti uralkodását.

Kérdezzétek meg ezekről kezelőorvosotok és gyógyszerészetek, és kérdezzétek meg, hogy tudósok maradnak, vagy hívők lettek? Már mindent elhisznek, amit eléjük tettek

Jelentkezhetek budapesti, postaládás szórólapozásra az Életét és Szabadságért, vagy a Szabadság Mozgalom Facebook csoportban; vagy támogassátok anyagilag a civil felvilágosító kezdeményezésünket.

Bankszámlaszám: Gál András K&H 10400164-86766956-89861007
IBAN: HU09 és a bankszámlaszám
SWIFT/BIC KÓD: OKHBHUHB
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük