Koronavírus

Nem félsz az oltástól?

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Hadd világítsak rá egy-két már ismert tényre.
  • Az mRNS oltás egy kódot tartalmaz, mely alapján a szervezetedet tüskefehérje előállításra ösztönzi. Azaz bármit előállíthatnak a szervezetünkben, a megfelelő kóddal. Akár jót, akár rosszat.
  • QR kód alapján azonosítják az oltottakat egy központi szerveren, ahol a beoltott vakcinák adatai találhatóak. Az orvos ebből állapíthata meg, milyen vakcinát kapott és milyet adjon az illetőnek.
  • A Facebook, A Google által pontosan ismerik mindenkinek a gondolkodását.
  • A hatalomnak teljes kontroll kell. A legjobb rendszer számára, ha személy szerint ki tudja szűrni a számára rosszul gondolkodókat és el tudja választani az öntudatlan, megvezethető néptől, akikre építi a hatalmát, és likvidálni tudja anélkül, hogy feltűnést keltene.
  • Vakcinák járványt fognak generálni, mert akit beoltottak, tüskefehérjét fognak terjeszteni, ami a legyengült szervezetekben tüdőgyulladást okozó, citokinvihart indít el.
  • Akik elhiszik hogy nyáron is kell maszk és oltás, amikor nincs is járvány, és beoltatja magát egy kísérleti vegyülettel, azok azt is el fogják hinni, hogy az oltatlanok miatt keletkezett újabb járvány.
A kormány az covidhívő oltottak védelmére hivatkozva, kötelezővé teheti az oltást.
Innentől fogva, aki "rosszul" gondolkodik "rossz" injekciót kap és úgy rákosodik el, hogy senki sem fogja az oltáshoz kötni, vagy olyan gyógyszert kap, amivel leépül az agya és elmebetegként bezárják az elmegyógyintézetbe.
Félévente, a kötelező oltással kontrollálható a társadalom és egy primitív állati szinten tartott, programozott, tenyésztett, haszonállat, rabszolgaként dolgoztathat az új honfoglalóknak.
Értitek már, miért kell mindenáron mindenkibe beoltatni, s belekényszeríteni? ? ?
Persze, ha te eddig sem gondolkodtál, akkor csak egy hülye összeesküvés elméletnek veszed és adsz egy vigyori arcot.
De, ha eleve a hatalom kiszolgáló rétegébe tartozol, akkor jobb ha tudod, hogy a kiszolgáló réteg legalját mindig beáldozzák, amikor átmentik magukat és a hatalmukat.

Gondolod, elég magasan vagy a ranglétrán, hogy elkerüld a nép haragját?

Már félsz, mert megértetted a veszélyt, ami leselkedik rád és a szeretteidre?
Akkor ismerd meg a közjogi helyzetet a főoldalon kezdve, mely a megoldást rejti magábna, és írd alá a jogi nyilatkozatot itt.


És már tudni fogod, hogy az Alaptörvényt úgy alkották meg eleve, hogy veszélyhelyzet alatt megtámadhatatlanok legyenek az alkotmányellenes intézkedéseik és kényszeríthessenek, ezzel egy diktatúrának a jogi környezetét megteremtve. A veszélyhelyzethez csak egy trükkökkel, hazugságokkal, csalásokkal felnagyított járványt kellett kreálni, melyhez elég volt a nép tudományba vetett vak hitét felhasználni. Így a hatalom az általa finanszírozott tudományos szervezetei által kinevelt szakértőikre támaszkodva covid-diktatúrát tudjanak kreálni. 
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

4 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük