Szabadság virága
mozgalom

Séta az Életért és Szabadságért

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

A fő képen a Szabadság Virága elnevezésű alakzat található, mely több felvonulási útvonalat tartalmaz.

Ezzel az ötlettel próbálom segíteni a kötelező vakcinázás és covid maffia elleni szervezkedést.

Mivel az internet és a facebook ellehetetleníti a tájékoztatást és az egymással való kommunikációt, szervezkedést, kénytelenek vagyunk más módon összefogást kezdeményezni. Egy szervezet csak akkor életképes, ha a tagjai fizikálisan is találkoznak egymással, megvitatják nézeteiket és tudnak közös cél érdekében szervezkedni. Erre egy központi hely kell, mely könnyen megközelíthető. Park jellege miatt, a gyülekezési tilalom alatt is tartható a kapcsolat egymással. A TV korszaka előtt voltak nyilvános terek, ahol a nép tagjai megvitathatták a társadalmi, gazdasági eseményeket és szervezhettek ellenállást. Ettől jól elterelték mára a társadalmakat.

A népet erre a központi helyre kell gyűjteni a környező területekről. A tömeget a meglévő tömeggel lehet növelni.

Ez a nyilvános fórumhely az Erzsébet tér lenne, a Deák tér mögötti füves terület. Danubius kútnál. (Óriás kerék)

A felvonulásoknak mind a célt kell szolgálniuk. Minél hatékonyabban tájékoztassák a járókelőket és erre az egy helyre vigyék őket. Ide kell minden felvonulási útvonalnak végződnie. Itt lehet különböző rendezvényeket, vitaesteket rendezni.

A felvonulások útvonala, ahogy láthatjuk az ábrán, külön színnel van jelölve. Mindegyik körút induló útszakasza, az előző felvonulás befejezője is egyben, így mindig ráerősít az előző heti felvonulás hatására. Akik akkor még nem jöttek, most már tudnak róla és időzíthetnek.

A felvonulók transzparensekkel, molinókkal tudják felvilágosítani a járókelőket, a heti rendszerességgel megtartandó eseményre és célhelyére, hogy bármikor a jövőben csatlakozhassanak.  pl.: “Találkozzunk szombatonként a Danubius kútnál ” Bármi jó. Természetesen a szokásos covidos diktatúra ellenes molinókon túl.

 

Mindegyik útvonal úgy van megrajzolva, hogy a vidékiek is tudjanak csatlakozni. Vagy vasúti pályaudvar, vagy a népligeti buszmegálló van közel és a legforgalmasabb útvonalakat beszövi.

A felvonulásokat azonos időpontokra kell szervezni, hogy mindenki hozzászokjon és hétvégére, mert akkor sokkal több ember ráér. A tömeg generál tömeget.

A mostani felvonulások problémája szerintem a hétköznapi tüntetés jelleg. A tüntetés a záró felvonulás, amikor már megvan a kritikus tömeg. Pár száz ember hiába szónokol és rázza az öklét a hatalommal szemben, mert ők rabszolgásítandó és eltakarítandó patkányoknak nézi a népet. Amíg a nép fele tudatlanul elhiszi, hogy a vakcina az egyetlen megoldás és Orbán Viktor megmenti az életüket,  hiába vannak ellene ezrek, mert a hatalom a híveivel akarja elvégeztetni a programját és velük fedezi magát. A híveit nevezi meg népének és a nép védelme ürügyén eltakarítja a népet veszélybe sodró ellenállást.

 

A felvonulásokat nem lehet megszakítani állomásokkal, ahol előadásokat tartanak a “vezér alakok”, mert egyrészt, a jelenlévők, már számtalanszor meghallgatták és nem marad a végére új szöveg, másrészt túl sokáig tart a rendezvény és kifullad, amire a célba érne, ami pont a lényeg volna.

A felvonulás elején tájékoztatni kell a vonulókat a felvonulások menetéről és céljáról, majd egy motivációs beszéddel elindítani útjára és a végén kell csak a fórum helyen a beszédeket megtartani. Itt az új tagok már meghallgathatják a számukra újdonságot jelentő felszólalásokat és nem fordulnak haza a befulladt rendezvény miatt. Itt kell fogadni az új tagokat a régieknek és tájékoztatni.

Ezt az írást elküldtem Bódis Csabának is és már a legutóbbi felvonulás után elmeséltem. Remélem megfogadja tanácsomat, mert most rá fókuszál a figyelem és neki van is mozgósításra alkalmas temperamentuma, hogy véghez vigye. Bármely más csoport csatlakozása ehhez a programhoz, csak erősíti a hatékonyságát.

Úgy vélem mindannyiunknak közösen kell gondolkodnunk és segíteni a mozgalmat és egy közösség kiépítését, mert csak így tudjuk legyőzni a diktatúrát.

update:  Dr. Tamasi József és Dr. Pócs Alfréd is felszólalna.

Jelentkezzetek a terjesztés menüpontban önkéntesnek, segítőnek, vagy támogassátok anyagilag az akciókat!
Mivel nem párt vagyunk nincs semmi támogatásunk, csak amit mi összeszedünk. Nincs sok időnk már a zárás előtt. 

A teljes program, minden útvonal külön gpx fáljban letölthető  Ez egy zip tömörített file szabadsagviraga gpx

(Kitömöríted és betöltöd egy GPS programba, ami a gpx adatot megjelenítésére képes, vagy online megnézheted a https://gpx.studio/ oldalon. Load gpx és a desktopon belül betöltöd az innen letöltött és kitömörített gpx file-okat.)

 

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük