alaptörvény érvénytelen,  Jogi írások

Jogi fórumon túl

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Facebook hozzászólás:
Nagyjából mindig ugyan azokba a kérdésekbe bukkanok, amikor a nyilatkozatokat terjesztem ezért összefoglaltam pár mondatban.
KÉRDÉS: “nem szeretnék kötekedni.. De akkor még miért az Alaptörvény van érvényben.. Ha ezt ennyien tudjuk.. Ráadásul ilyen nyíltan.. Miért nem történt még mindig változás?? Elég sok dologgal tisztában vagyok de nekem a szavak akkor érnek valamit ha van elég bizonyítási alapja.. 🙂”
VÁLASZ.
Az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítása. https://eletertesszabadsagert.hu/wp-content/uploads/2021/01/Az-Alaptorveny-kozjogi-ervenytelensegenek-bizonyitasa.pdf De egy mondatban azért érvénytelen, mert alkotmányellenesen hozták létre, mivel a képviselőknek a 89-es alkotmány nem engedte meg, hogy alkotmányozzanak, mert a nép visszavette a minden hatalmat, azaz az alkotmányozói hatalmat is a rendszerváltásnál. Azért nem történik semmi, mert eddig nem érdekelt senkit az alaptörvény, se a másik élete, se a kilakoltatása, se az egészségügy se más tüntetés. A kapitalista rendszer kitermelte a kiszolgáló rétegét, akik felszopják magukat a zs…k f….n, könyökölnek, élősködnek, hogy sok lóvéjuk legyen. Bömösből kilógjon a felfújt bicó. Kokain, kurvák, Ibiza. Most a “nagy” “magyar” “férfiak” 65 ezren beoltják magukat egy meccsért, mert nem látják, hogy elfoglalták az országunkat és most rabosítanak. Ennyi jogtudatos erős férfi, akik a rendőröktől se félnek, egy nap alatt elkergetné a kormányt az ellenzékkel együtt. Ezt kellett leépítenie a honfoglaló hatalomnak. MOst is csak azért foglalkoznak a politikával, mert már mindenki a saját bőrén érzi a fantom járvány hatásait. A vigyázzunk egymásra nagy ámítás.
A másik, hogy pont azért lett szétverve minden csoport, ami ezzel foglalkozott, mert ezzel dönthető meg a diktatúra és a képviselők hazaárulása miatt életfogytiglant kapnának. Minden eszközt bevetnek, hogy rossz irányba kergessék azokat, akik tenni akarnak ellene. Fölös petíciókat kitöltenek de a nyilatkozatot nem, mert félnek, pedig ugyan azok az adatok kellenek bele mindkettőbe.
A következő ok, hogy egyáltalán mindenki most erről beszél, még az ellenzék is, hogy a szabadság mozgalom és egyéb csoportok minden erejükkel ezt terjesztették. Az ellenzék ugyan úgy bűnrészes benne és csak azért vette át ezt a fonalat, hogy félrevigye az ügyet és a saját malmára hajtsa a vizet. Szóval pont azért nem megy, mert mindenki ellene van, aki a hatalom szekerét tolja. Igen az összes csoportvezető csak összefogásról papol, de amikor belépünk mi is, akkor szétverik és elhúzzák zsákutcába a mozgalmat és levezetik a csoport erejét, szart sem érő tüntetésekbe, melyek ha nincs meg a kritikus tömeg, vagy a jogi fegyver mögötte, mint az alaptörvény érvénytelensége, akkor pont hogy kontraproduktív lesz. Főleg pénteken tüntetni, pár száz emberrel, amikor mindenki melózik. Leírtam Csabának is ,hogy kellene csinálni. Szarnak rá, azt most pont Gurabi a főszervező, aki a leginkább ellene van a nyilatkozatoknak.
Az alaptörvényt fegyverként lehet felhasználni a hatalom végrehajtó kezeinek megkötésére is, ha a jogi fórumon kihátrálna a kormány. Ez működő stratégia. OV a 89 es 2012évig hatályos alkotmány szerint BŰNÖS, nem lehet elbagatellizálni, olyan hülyeségekkel, hogy ha már az alaptörvény érvénytelen akkor a 89es is mert fizikailag 90-ben hagyta el az utolsó katona az országot és ezért egy diktatúra alatt készült, mert jogilag azzal zártuk le a diktatúrát és visszakapta a nép az önrendelkezését és MINDEN HATALMAT, azaz az ALKOTMÁNYOZÓI HATALMAT is. Úgy készült az ideiglenes alkotmány, hogy bele lett írva, hogy addig érvényes, míg a nép létre nem hozza a véglegeset. TEHÁT A NÉP ALKOTMÁNYOZHAT, VAGY JÓVÁ KELL HAGYNIA A KORMÁNY ÁLTAL ÍRT ALKOTMÁNYT. OV nem véletlenül akarta megsemmisíteni az alkotmányt, mert azzal nem tudta volna a kizárólagos hatalmat birtokolni, vagy ahogy ő cukin nevezi, teljhatalmat, főleg nem Írogathatná át mint egy naplót, önkényesen, veszélyhelyzet alatt, megvonva az emberek összes alkotmányos jogát. Aki ezt nem érti, vagy nem akarja érteni és elbagatellizálja, hogy de már a 89es és a 49 es meg a HOrthy meg a stb rendszer is érvénytelen volt, az valójában FELMENTI ORBÁN VIKTORT A HAZAÁRULÁS BŰNCSELEKMÉNYÉBŐL.
A 89-es alkotmány pont azért született, hogy a kommunista képviselőktől elvegye a hatalmat, hogy ne tudjanak visszaélni vele, mint ahogy most OV teszi. 22 évig hatályos volt, mindenki elfogadta, és most kell jönni a baromságokkal az ügynököknek, hogy ha már az alaptörvényt érvényességét nem tudják megvédeni, akkor az alkotmányt is érvénytelennek mondják. Minél több ember ismeri ezt a közjogi helyzetet és támogatja a jogi fórum létrejöttét, annál inkább ki lehet kényszeríteni az alkotmányjogászokból az igazságot, és minél hivatalosabb formában van kimondva az Alaptörvény érvénytelensége és hogy az általa létrehozott Magyarország nevű állam NEM A MAGYAR ÁLLAM, annál inkább erősebb a fegyver a diktatúra ellen. AMennyiben OV kihátrálna, akkor meg a rendőröket lehet vele sakkban tartani, mert előbb utóbb már mindenki erről beszél és borul a bili, akkor a rendőr pontosan tudja, hogy egy diktatúra szervezetének nevében próbál a Magyar Köztársaság területén intézkedni a Magyar Köztársaság állampolgáraival szemben, akkor amellett, hogy hazaárulásban bűntárs, egyéb súlyos bűncselekményeket követ el, mely simán lehet életfogytiglan is. Sok nárcisztikus rendőr van, de sokaknak van elege a rendőri rendszerből is. Szóval ha a rendőrök keze meg van fogva akkor szabad a mozgás és szépen leépíthető az egész diktatúra.
Természetesen Geri Tibor arra megy, hogy OV elég okos és ha eljutunk a jogi fórumig, akkor alapvetően átadja a hatalmat az életéért cserébe. Ez amúgy akkor már teljes mértékben elképzelhető. De hát pont ezért nem engedik, hogy létrejöjjön és bárki támogassa főleg ne alkotmányjogász. Ezért nem sikerül, mert senki nem hisz benne. Pedig ez egy jó, kivitelezhető, biztos nyertes stratégia, ha mindenki ezt terjeszti és kiáll mellette.
A UCC pillanatnyilag működhet, de az nem tünteti el OV és a diktatúrát, és nem is lehet felelősségre vonni vele senkit. Igen van némi kis ügy, amiben elnézik a bírságot. De ezzel is csak abba az irányba terelik a népet, mintha ez volna a végleges megoldás, addig szépen sakk-matt-ot adnak és onnan már nem tudunk felállni.
NE AZT KÉRDEZD ÁLLANDÓAN MENNYI NYILATKOZAT GYŰLT ÖSSZE, MEG MIÉRT NEM GYŰLIK, HANEM AZT MOND TE MENNYIT GYŰJTÖTTÉL ÖSSZE!
Remélem ezzel segíthettem.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük