Háttérhatalom,  Koronavírus

Vigyázz a hamis posztokkal!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Hagyjátok a posztokat, mert elérkeztünk a hatalom tervének ahhoz a részéhez, melyben mindkét oldalt, nézetüknek tetszetős hazugsággal árasztják el!
A hatalom eleve kontraproduktív intézkedéseket, megoldásokat ajánl a kontroll megtartása miatt, maga által generált problémára, hogy ezzel megossza a társadalmat. Ez által elkülönül az orvosaikban, tudósaikban vakon hívő rétegük, akikkel elvégeztetik a tervüket és eltakarítják az útból a másik, gondolkodó réteget, akik felismerik a trükkjeiket és ellenállva, legyőzhetnék őket.
Innentől fogva mindkét oldalnak ledobnak, a nézetét tápláló információkat, hogy még nagyobb legyen a két oldal közötti szakadék és még nagyobb legyen az ellenségeskedés.
Mindaddig, míg a feszültség fel nem lesz oldható, és a hatalom az általa generált kérdésben az híveik oldalára állva, egymásnak ugrassza a két oldalt.
Hallgassátok meg a hatalom teljes megosztó tervét, amit a pandémiára vetítve mutatok be gyakorlatban, hogy megértsétek miért nem működnek a hirtelen tüntetések, míg meg van osztva a társadalmunk.
A teljes videót itt nézheted meg, melyben a hatalom évezredes, végletekig tökéletesített és leegyszerűsített trükkjeit rávetítem a pandémiára, hogy gyakorlatban is lássuk, a folyamatot és biztos lehessünk a tervezettségében és céljában.
Gyertek toborozó felvonulásra szombaton 13h-kor a Deákra! https://www.facebook.com/events/1498333703900274
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük