Koronavírus

Járványügyi statisztikai csalások bizonyítékai

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Ahogy azt a tavaly tavasszal megjelent Halálos kór, vagy statisztikai csalás c. (a honlapot csak szept. vettem) írásomban előre jeleztem, a hatalom pontosan úgy próbálja a népet statisztikai csalásokkal megvezetni és felnagyítani a járványt.

Ehhez nem kellett orvosi diploma és virológiai képzettség, csak ismerem a hatalom több évszázados, már inkább évezredes trükkjeit, melyet azóta is folyamatosan tökéletesít, több lépést egybevonva egyszerűsít. Ezt a mára már sablonszerűen használt trükköt mutatom be a pandémiára vetítve a Tudás hatalom c. YOUTUBE videómban.

Azóta már kiderült, hogy a PCR teszt csalásra alkalmas és pont ezért kezdték el, az arra alkalmatlan, koronavírus diagnosztizálására alkalmazni, mert ezáltal jó alapot biztosíthattak a statisztikai csalásoknak.

Aki esetleg nem tudná, a PCR tesztekkel egy mintavétel által vett anyagot megsokszorozhatunk, hogy egy mérhető szintre nagyítsuk. Minden ciklussal megduplázzák a minta mennyiségét, de ha túl sok ciklust alkalmaznak, akkor egyre nagyobb lesz a hamis pozitív eredmény és egészséges embereket bélyegezhetnek betegeknek, bármilyen tüntet nélkül.

A WHO megváltoztatta a a járványügyi kritériumokat, hogy ezekkel a PCR teszteket alapul véve is ki lehessen hirdetni egy világjárványt, ezzel statisztálva a kormányokba bejuttatott jogász ügynököknek, akik már minden országban megteremtették a jogi alapot, hogy veszélyhelyzetre hivatkozva, eltörölhessék azokat a jogainkat, melyekért ősapáink az életüket ontották.

A PCR teszteket szándékosan magas ciklusszámon használták, így megnövekedett a hamis pozitív eredmények száma. Amikor be akarták kergetni az embereket az otthonaikba és le akarták zárni a várost, nem kellett mást tenni, mint a tesztek számát megduplázni, vagy megtriplázni, így az igazolt fertőzöttek száma is megduplázódott és az operatív törzsnek meg volt a lehetősége félelmet generálva, alapot biztosítani a jogellenes bezárásunkhoz. Például, ha 100 tesztet végzek és 10% hamis pozitív, de másnap 200at végzek akkor nem száz hanem 200 hamis pozitív lesz.

 

Mivel előre tudtam hogy fognak csalni, ezért tudtam mit kell fényképezni.

Ez így nézett ki a gyakorlatban.

Május 19 21 igazolt fertőzöttet találtak:

Május 20. án 42 igazolt fertőzöttet találtak:

Ezért a nyunyóka  és az operatív törzs aggódó arccal tudta a félelmet kelteni, hogy egy nap alatt megduplázódott  az igazolt fertőzöttek száma.

Itt a kormány hivatalos xls táblázata

Láthatjuk, hogy szándékosan 1454 tesztet végeztek 19.-én majd 20.-án 4032 tesztből jött ki a dupla eredmény. Direkt leviszik a tesztszámokat, majd fellépcsőzik.

Akárhogy is nézzük, ez egy statisztikai csúsztatás, amivel félelmet lehet generálni az emberekben. Az orvosoknak sokkal nagyobb a felelősségük abban, hogy mit mondanak ilyenkor, mert az emberekre sokkal nagyobb befolyással vannak. Ilyen helyzetben inkább nyugtatni kellene az embereket, míg megoldást találnak. De hát az érdek….

Ugyan ezt játszották el augusztusban, amikor gyorsan be akartak zárni minket a járvány terjedése miatt.

Augusztus 25 ről sajnos nem tudtam készíteni képet, de a hivatalos statisztikából is látjuk mennyi volt a tesztelések száma. 26.-án 73 míg előtte 24 fertőzöttet találtak.

 

A teljes hivatalos statisztika xls dokumentumot letöltöttem. korona_hun_letoltheto – Elvégzett tesztek száma

De itt van a link, hogy mindig magatoktól is tudjátok ellenőrizni a hülyítésünket KORONA STATISZTIKA

A HVG biztos tud statisztikát elemezni, így elég gyanús hogy szándékosan félreértelmezték az adatokat. Az operatív törzs szakértői láthatóan a legkevesebb tesztelési számot vették alapul majd egy háromszoros adattal egyeztették össze.

Idén is kezdődik előröl minden. Szó szerint minden évben előveszik ugyan azt a sablonszöveget.

https://index.hu/belfold/2021/11/04/tobb-mint-duplajara-nott-a-koronavirusos-megbetegedesek-szama-egy-nap-alatt/

Ide már csak a statisztikát rakom be. Sikerült megint kiválasztani az egyik legjobb állást. Dupla mintavétellel sikerült megkétszerezni az esetszámot. Kéremszépen akinek ez sok az menjen vissza általánosba.


Sajnos a törvényeket úgy alkották meg, hogy hivatali személy megtehesse azt, amit egy átlag állampolgár nem. Mégis kinek az érdekében alkották akkor. . . ?

TÖRVÉNY 206§

Szóval nyunyóka úgy hülyíti a népet ahogy akarja azzal az ál aggódó pofázmányával.


A túlzásba vitt tesztcsalással viszont más probléma keletkezik. Túl nagy lesz a járványgörbe de a valós eseteket nem tudják kellő gyorsasággal ütemezni.

 

Arányaiban ahogy látjuk, a valós betegszám nem nőtt szignifikánsan a tesztelési számokhoz képest. EZ viszont vagy azt jelenti, hogy sok embert fertőzőnek mondtak egy olyan vírustól amitől valójában nem betegszenek meg, mint egy náthától, tehát nem világjárvány, vagy egyszerűen csak a csalások mellékhatása… A fénykép készítése után a görbe már akkora volt, hogy a májusi görbét már nem is lehetett látni. Ez volt a második hullám hazugsága.

 


Orbán Viktor és a kormány 2012-ben az Alaptörvénnyel egyrészt kihajította az ablakon a 89-es rendszerváltás alkalmával alkotott Alkotmányunkkal visszaszerzett jogát a népnek, hogy létrehozhasson egy olyan Alaptörvényt, mellyel egy olyan jogi környezetet teremtett, melyben, veszélyhelyzetre hivatkozva, megtámadhatatlan bármely alkotmányellenes intézkedése és teljhatalmú ura lehet az országnak.

ÍGY ORBÁN VIKTORNAK ÉS A KORMÁNYNAK ÉRDEKE A JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET FENNTARTÁSA!

Ameddig a médiával és statisztikai csalásokkal fenntartják a járványt addig jogilag eltörölheti az összes alkotmányos jogunkat, ezzel egy diktatúrához szükséges jogi alapot teremtve meg. Pont ahogy a kommunista diktatúra előtt tették az ügynök képviselők, ezzel kiszolgáltatva a hatalomnak a népünket. EZ HAZAÁRULÁS! Amit a nagy megmentő szerepbe bújva leplez.

Jogilag a kizárólagos hatalmat birtokolja, ami ellen alkotmányos jogunk és kötelességünk fellépni.

Látható, hogy a kötelező oltás a céljuk, mert azzal a testünk feletti önrendelkezés jogától is megfoszthatnak. Mivel az oltással programozhatják a szervezetünket, jogosan uralkodhatnak majd a testünk felett.

A jogi alapot már megteremtették az oltások kötelezővé tételére, csak a népi támogatottságot kell elérniük, amit a szokásos oszd meg és uralkodj elvvel érik el.

Egymás ellen kell fordítani az oltottat és oltatlant, elhitetni az oltottakkal, hogy az oltás működne, csak az oltatlanok miatt ismétlődik a járvány és egyre veszélyesebb és halálosabb rájuk a többszörös oltásuk ellenére. Ezzel megteremtve a népi támogatottságot kötelezővé tehetik és onnantól már azt oltanak belénk amit akarnak. Aki ellene van azt a népet veszélyeztető ellenségként be lehet gyűjteni.

 

A JÁRVÁNY EGYETLEN ELLENSZERE NEM AZ OLTÁS, HANEM A GONDOLKODÁS!

NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT HÜLYÉRE VENNI!

 

Ha felfogtad a veszélyt, gyere toborzó felvonulásokra, hogy összeszedjük a hasonlóan gondolkodó embereket és a közösségük erejével fel tudjuk a többi ember figyelmét keltve tájékoztatni az átverésről!

Ha nem vagyunk elegen nemhogy nem lesz eltávolítva a diktatúra, még polgárháború sem lesz, egyszerűen csak begyűjtenek minket. Aki ellenáll az oltáskényszernek, azt jogilag terroristaként üldözhetik.

There are no upcoming events at this time

A soron következő felvonulás idejéről ITT A MOZGALOM menüpontban értesülhetsz.

Töltsd le a TELEGRAM alkalmazást és iratkozz fel a hírfolyamra! (Itt telepítési segédlet)

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

2 hozzászólás

  • R

    Eleg vicces megfontolas, hogy az oltassal programozzak a szervezetemet.
    Az okostelefonok vilagaban elunk, a gps alapjan reg tudjak, hova megyunk, a mikrofon es kamera alapjan azt is, hogy mit beszelunk es mi van korulottunk. A google ismeri majdnem minden szemelyes adatunkat.
    A median keresztul ugy terelik a nepet, ahogy epp kedvuk van.
    Gondoljak, hogy szukseg van oltasra az ember kovetesere vagy iranyitasara?
    Minek gyartanak osszeeskuves elmeletet, miert nem neznek korbe?

    • eszes80

      Nem nyomkövetésre kell az oltás, hanem programozhatóvá válik a szervezetünk, magyarán elrákosíthatnak vagy egyrészleges vegyi lobotómiát is végrehajthatnak.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük