Háttérhatalom,  Koronavírus

Egy nácionista birodalom születése

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

FONTOS!  3 perc!

Ismerd és ismertesd meg mindenkivel a hatalom tervét, mert csak együtt lehetünk elég erősek, ha a társadalom megosztottságát fel tudjuk oldani. Azt meg csak a hatalom trükkjeinek leleplezésével tehetjük meg.

 

Tartsd primitíven a népet, elvéve hagyományát, mellyel őseik bölcsessége által szellemileg feljebb emelkedhetnének, hogy elveszett és kiszolgáltatott legyen majd ezt a kisajátított tudást önmagad bölcsességeként fitogtatva, bizonygasd a felsőbbrendűségedet, hogy az ismeretlen problémák megoldáshoz hozzád fussanak megváltóként, téged válasszanak vezetőnek.

Kreálj egy magad által kezelhető problémát, melyre szándékosan olyan kontraproduktív megoldásokat dolgozz ki, hogy egyrészt olajat öntve a tűzre, újrageneráld és tedd folyamatossá a társadalom félelmét meglovagoló irányítást, ami által hatalmadat véglegesítheted, másrészt választásra kényszeríted őket a létfontosságú elemeik egyikével (pl élet) és tervedet hátráltató, kiiktandó problémaforrás között. (Pl szabadságjogok) A primitív ember a rongy életéért midig feladja a szabadságjogait, mert nem tud egy lépéssel se előre gondolkodni. Nem fogja fel, hogy az egyén élete a közösség szabadságjogainak alá kell hogy legyen rendelve, mert ha a közösség kivívott szabadságjogait elveszíti, akkor nem csak az egyén hanem az egész társadalom élete és szabadsága veszélyben forog és kiszolgáltatottá válva a honfoglaló támadóknak, rabszolgásítható, vagy háborúkba kényszerítve kiirtható. A megoldást mindig úgy kommunikáld hogy a nép érdekében teszed, hogy aki téged támad negatív szerepkörbe kerülve támadható legyen.

 

Ezzel a kontraproduktív megoldással meg tudod osztani a társadalmat a vakon benned hívő, terved eszközeidre, és a kritikusan gondolkodó ellenségeidre.

Mindkét oldalt tápláld, a nézetét támogató információkkal, hogy egyre nagyobb legyen közöttük a vitás ellentét és szakadék.

Ugyanakkor a híveid beléjük kondicionált véleményét elismerően jutalmazd, hogy ezzel duzzasztva az egóját, önteltségében ne is akarja meghallgatni a másik oldal véleményét. Míg az ellenállást járasd le, olyan hamis forrásból származtatott, nézeteiket erősítő, csali információkkal, melyekre ha ráharapnak, hamisságára rámutatva alkalmasak legyenek az amúgy igaz nézetük és személyük hiteltelenítésére.

 

Addig hergeld őket, míg a vitás kérdésben a híveid arányában nem alkotják a többséget, hogy az oldalukra állva, a kényszeres döntést a nép védelmének ürügyén hozva, jogot formálj a terved kivitelezésére. Így a híveidet felhasználhatod, hogy elvégezd a terved általuk és az ellenségedet, mint a nép ellenségeként negatív szerepkörbe kerülve, jogosan eltávolíthatod.

 

Terved mindig tagadd az utolsó pillanatig, és a társadalom különböző kis csoportjaiban, rétegeiben egyenként vidd véghez, és teremts egyéb problémát, hogy ne tudjanak mások problémájával törődve, idejében összefogni ellened.

 

Szóval ezért volt minden intézkedés szándékosan értelmetlen és ezért gondolja az egyik oldal, hogy meghal, ha nem oltat, a másik oldal meg akkor, ha oltat.

Valójában a kötelező oltás a cél, amivel elvonják a testünk feletti önrendelkezés jogát. Folyamatosan újragenerálhatják a járványt, ezzel a megoldáshoz kötött terveiket véglegesítve, ami a totális kontroll, hiszen az oltásokkal sejtszinten tudják programozni a szervezetünket. Mivel QR-kóddal rögzítik az egyénhez, így célzottan tudják eltávolítani rosszul gondolkodókat és a felébredettek szervezkedéseit csírájában tudják elfojtani.

 

Ez a mostani vakcinázás csak a megosztásunkhoz  szükséges játék, hogy végül kötelezővé tegyék az oltást, mint kontrolleszközt. A halottak is csak azért szükségesek, hogy még jobban táplálják az oltásellenesek halálfélelmét és ezzel mélyítve a két oldal közötti ellentétet.

 

Elhitetik, hogy a védőoltás működik, majd az oltásellenesekre fogják, a további járványok kialakulását, ezzel ellenségképet vetítve rájuk, hogy a hatalom a híveik védelmének ürügyén, megnyerje a támogatásukat a tervének kivitelezéséhez és a gondolkodók begyűjtéséhez, eltávolításához. Most nem a zsidó az ellenség, aki elnyomja az árja német fajt, hanem az oltatlan, aki veszélyezteti az oltottat. Az oltatlanok, jó kis nácik módjára asszisztálnak majd a begyűjtésünkhöz.

 

Ez az új világrend rabszolgásító tervezete. A tested az övék lesz technikailag és jogilag is, ha génmódosulást is véghez vittek rajta. Ez az új világrend csak azoknak lesz problémás, akik szellemileg is akarnának fejlődni. Akik csak állati szinten élnek, azoknak meglesznek az anyagi és testi kielégítéshez szükséges alapok és már a mostani generációt bele degenerálták ebbe a rendszerbe. Akik erőszakosan ellenállnak az oltásnak, azok terroristaként üldözhetőek és táborokba gyűjthetőek lesznek, ahol addig tartják, míg helyes gondolkodásra nevelik őket.

 

Nézzétek meg két videómat, melyben gyakorlatban levezetem az oszd meg és uralkodj elvet a pandémiára rávetítve, majd gyertek el toborzó felvonulásokra, mert csak a nép megosztásának feloldásával lehet győzedelmeskedni a diktatúra felett. Van jogi fegyverünk, melyhez népi támogatottság kell, hogy békésen eltávolíthassuk a diktatúrát. Különben, ha nem vagyunk elegen nem hogy a diktatúrát nem győzzük le, hanem egyszerűen csak begyűjtenek.

Osszátok és gyertek dolgozzunk meg a kritikus tömegért!

Esemény link. Mozgalom menüpontban lesz: https://eletertesszabadsagert.hu/2020/09/05/mozgalom

Tudás hatalom videó: https://youtu.be/perIZW_WUoU

Fokozatosság elve videómat https://eletertesszabadsagert.hu/2021/11/26/a-fokozatossag-elve/

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük