Facebook esemény

Meghalsz ha nem oltatsz

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Orbán: végül mindenkinek be kell majd oltatnia magát, mert aki nem teszi meg, az meghal!
.
Ennek ellent mond, hogy Rusnyai is beismerte, amit a külföldi immunológus szakértők állítanak, hogy az lesz végül teljesen immunizált, hármas, nyálkahártya védelemmel, aki átesik a víruson. Szóval orvosilag nem alátámasztható az állítása Orbánnak, hogy mindenki meghal aki nem oltatja magát.
EZ így viszont bűncselekmény: 222 (3) c) és annak is a súlyosabb verziója
Btk. 222. § Zaklatás
Zaklatás
222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség: 2 év.
(3) Aki a zaklatást
a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve követi el, az (1) esetben 2 év, a (2) esetben bűntett: 3 év.
—————————–
Emellett ez számtalanszor megvalósult.
338. § (1) Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta.”
————————————-
El kell gondolkodni, hogy érthette, hogy mindenki meghal, és miért erőltetik ennyire erőszakosan az oltást, és keltenek félelmet hazugságokkal?
Persze mivel a bíróság a kezükben van így a hazaárulókra nem számíthatunk, viszont van más jogi fegyverünk ellenük, az alaptörvény érvénytelensége, amire az egész diktatúrát építik- Ehhez viszont, népi támogatottság kell.
.
Akik felfogták a veszélyt, azoknak kell összegyűjteni a hasonlóan gondolkodókat.
A tömegükkel magunkra tudjuk irányítani azok figyelmét, akik túlságosan függnek mások véleményétől, megtörve a hivatalos média egyoldalú tájékoztatását, mely félelemben és sötétben tartja őket, és el tudjuk juttatni nekik igazságot, hogy felismerve a pandémia mögötti trükköket, felszabadítva, csatlakozásra tudjuk felszólítani őket.
Mivel ezt nem tudjuk 1 lépésben megtenni, toborozni kell.
Ezért akik jönnek toborzó felvonulásra, minden hétvégén ott kell legyenek, hogy az alapcsapat meglegyen, és a hozzánk csatlakozókat marasztalva, bővíteni tudjuk a taglétszámot és ne mindig elölről induljon a számláló.
Amíg a tömegre vársz, soha nem lesz semmi, mert a tömeget nekünk kell együtt összegyűjteni.
Gyertek toborzó felvonulásokra!

There are no upcoming events at this time

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük