Facebook esemény

Oltás bármi áron

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Szóval aki dec 15.-ig nem veszi fel a harmadik oltást, az el van tanácsolva, amiről azt kommunikálják, hogy azért kell, mert az új mutánsok miatt nem működik az első kettő.
Akik eddig egyik oltást sem vették fel, azok meg vegyék fel az első kettőt, különben el vannak tanácsolva. De minek vegyék fel az első kettőt, ha az nem működik? Miért nem jó nekik is a harmadik?
Hiszen ha az első kettő már nem hat, sőt ahogy hallottuk rosszabb lesz az emberek immunvédelme az ellenanyag lecsökkenése után, mintha nem is oltatta volna magát, akkor a harmadik oltás nyilván egy teljesen új, önmagában is tökéletes védelmet nyújtó oltásnak kellene lennie.
.
Hogy lehet ezt a vakcinát összehasonlítani a gyerekkori védőoltásokkal, melyek után védett lett az ember egy oltás után?
.
AKiknek feltűntek már az értelmetlen járványügyi intézkedések, de nem tudja mi célból trükköznek így nézze meg a tudás hatalom és a fokozatosság elve videóimat.
.
Majd jöjjön toborzó tüntetés sorozatra minden hétvégén a Deákra, hogy másokat is felvilágosítsunk. Mert hiába van jogi fegyverünk, mellyel eltörölhető békésen a cvddiktatúra, ha nem tudunk mögé népi támogatást szerezni.
.
Tudás hatalom videó https://youtu.be/perIZW_WUoU
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük