Facebook esemény

Mihez kezdenétek szabadság nélkül?

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Gyertek toborzó felvonulásokra!

There are no upcoming events at this time

Hát igen,ősidők óta ugyan az a probléma. Emlékezzünk, hogy próbálták mindig talpra állítani a gyáva honpolgárokat a nemzet ügyét szívén viselők. Talpra magyar …, kinek drágább rongy élete…
.
Kiegészíteném, hogy miért is fontos a szabadságjogaink megvédése.
.
Őseink pontosan tudták hogy a társadalmunk szabadságjogai fontosabbak az egyén életénél is, mert ha ezt elveszítjük, akkor nem csak az egyén, hanem az egész társadalom élete veszélybe kerülhet, mert a hatalomra kerülők olyan jogi környezetet teremthetnek, melyben kiszolgáltatottá tehetik a társadalmunkat honfoglalóknak és rabszolgává tehetnek, ahogy Orbán Viktor is ezért alkotta meg az Alaptörvényt kidobva ezzel az 89-es ideiglenes alkotmányunkat az ablakon, amivel visszaszereztük a rendszerváltást jogilag lezárva a népszuverenitásunkat és a hatalmat, ezzel az alkotmányozói hatalmat is.
De még rosszabb, ha olyan háborúba kényszerítenek, melyben az egész lakosságunk kiirtható.
.
Mi sem egyértelműbb bizonyítéka ezen nézetüknek, hogy a saját életüket áldozták fel azokért a szabadságjogokért, melyeket most a haláltól való félelmükben hagyunk elvenni, egy színjátéknak bedőlve.
.
Hatalom pontosan tudja hogyan viselkednek ilyenkor az emberek és szándékosan olyan helyzetet teremt, hogy az embereknek az élete és a szabadsága között kelljen választania, mert tudja hogy a gyáva ember a hitvány élete miatt a jogait eldobja.
Nekünk meg van a lehetőségünk, hogy mind az Életért és Szabadságért együtt küzdjünk és mindkettőt megtartsuk.
Csak ismertetni kell a közjogi helyzetet a néppel és leleplezni a C-id átveréseket. Erre teszünk kísérletet a felvonulás sorozattal, mely által túllépünk az internet cenzúráján.
.
GYERTEK TOBORZÓ FELVONULÁSRA
Olvassátok el az esemény leírását és nézzétek meg a videómat, hogy tudjátok mi az alapja.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük