Facebook esemény

Biofegyver gyárak

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Nemrég hallottam, hogy egy 6 tagú családban, a nagyi kivételével, mindenki beoltotta magát, és a nagyi belehalt. Mondják ez is bizonyíték, hogy az oltás véd. Nem akartam mondani, nekik, hogy lehet pont a család beoltott tagjai ölték meg a nagyijukat, mert teleszórták tüskefehérjével.
Nem furcsa, hogy akit beoltottak annak nem kell karanténba mennie, pedig megfertőzhetnek másokat?
Hiszen a toxikus, és betegséget okozó tüskefehérjét termeltetik a testükkel, amit nyállal üríthetnek magukból.
.
Annak viszont két hetet kellett ülnie karanténban, akár egészségesen, mert kimutatta a PCR teszt a betegséget, ami természetesen vírus diagnosztizálásra nem, viszont csalásra alkalmas, és csak azért lehet járványt hirdetni az általa hamisított statisztikára hivatkozva, mert a WHO eltörölte a tünet meglétét a járvány kritériumai közül.
.
Szóval egészséges embereket bélyegezhetnek és zárhattak be, anélkül hogy veszélyt hordozna a társadalomra, viszont akik biztos fertőzőek, hiszen beléjük oltották tudatosan a vírust vagy a vírusrészletet előállító kódot, azokat nem zárják el oltás után, sőt dolgoztatták az egészségügyben az arra rosszabbul reagáló betegek közt.
.
Amellett, ha az oltottak megfertőzhetnek másokat, ahogy beismerték, akkor minél több embert oltanak be, logikusan annál nagyobb az esélye, hogy járványt robbantanak ki. Ezzel az oltottak testét egy biofegyvert előállító laboratóriummá változtatták.
Ha megnézitek a Tudás hatalom c. videómat megtudjátok, miért kontraproduktív megoldásokat ajánlanak szándékosan a járványra.
.
Gyertek toborzó felvonulásra minden hétvégén. Hogy egyre növekedhessen az alapcsapat a bevonzott új tagokkal és elérhessünk egy kritikus tömeget, ahhoz minden hétvégén ott kell lenned. Ha csak egyszer jöttök és arra vártok, hogy sokan legyenek, akkor nem leszünk soha sokan, mert csak a tömeg erejével lehet tömeget gyűjteni. Ez lassú, de exponenciálisan haladó folyamat, ami már 10% nál úgy beindul, hogy megállíthatatlan, pont ezért kell a hatalomnak csírájában elfojtania minden kezdeményezést és ezért kell az oltás is, tökéletes kontrolleszközként. Az oltással elveszik a tested feletti önrendelkezési jogod és uralják a tested és szellemedet is. Megvárod?
Gyertek toborzó felvonulásokra!

There are no upcoming events at this time

 
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük