Facebook esemény

Ha van kalapja, ha nincs, beoltjuk!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Hogy is van ez? Eddig a gyerekektől kellett védeni a pedagógusokat, mert rájuk nem veszélyes az vírus, de tünetmentesen megfertőzhetik őket és nyilván lélegeztetőgépre kerülhetnek. Most meg a gyermekek egészsége végett kell beoltatniuk magukat a pedagógusoknak, különben nem létesíthetnek jogviszonyt? Ha nem veszélyes a gyerekekre, márpedig ez már orvosilag igazolt tény, akkor nem túl nagy mértékű ez a kényszerintézkedés, melyben a kenyérkereséstől vonja meg Orbán Viktor az oltani nem akarókat, egy diplomás szakágban, melyben valószínűleg élete végéig szeretett volna dolgozni? Az életé teszi tönkre, akiknek a gyermeknevelés volt az álma. Diplomával menjen el gyártósorra?

Majd elmennek ők is pizzafutárnak, és mindenki, aki nem fekszik meg a honfoglaló szarháziaknak, azok a gyarmatbirodalom, élősködőinek kifutófiúi lesznek, nem Orbán Viktor?!

Mikor esik le már nektek, hogy ez nem járványvédelemről szól, hanem a kötelező oltásról, melyet totális kontrolleszközként tudnak használni, és akarat és öntudat nélküli robotmajmokká tehetik a föld egész lakosságát, és általa célzottan eltávolíthatják a gondolkodó embereket, hogy az ellenállást csírájában elfojtsák, még mielőtt egy tudatos tömeg állna össze ellenük. Ez minden diktátor álma, amit a mai technológiánkkal már rég megvalósítható. Emellett a haditechnikát se az UFÓ-k ellen fejlesztik állandóan, hanem az egész föld lakosságát tudják féken tartani. Tényleg elhittétek, a terrorista mesét?

 

Előzzük meg őket és toborozzuk a tudatos tömeget, mert csak a tömeg által lehet tömeget csinálni. Ha csak pár ember terjeszti, meg sem hallgatják az igazságot, de ha több ezer, akkor át tudjuk törni a félelem és egó burkát. Ehhez toboroznunk kell. Gyertek felvonulni, minden alkalommal, hogy az újakkal bővítsük mindig az alapcsapatot. Ha csak akkor akarsz jönni, amikor már sokan vagyunk, nem leszünk sokan soha, mert a te jelenlétedre is szükség van. 20 Ezer ember ül otthon arra várva, mikor lesz kint 20 ezer ember.

Kattints ide és a Következő Eseménynél megtaláljátok a felvonulás időpontját és helyét

There are no upcoming events at this time

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük