Facebook esemény

A fény diadala a koronahatalom sötétsége felett

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Karácsony napján ünnepeljük Jézus, a világ világosságának születését. Nem véletlenül tette a kereszténység a téli napforduló idejére, hiszen 25.-re virradóan már emberi érzékekkel is mérhetően több lesz a nappali órák száma, ezzel a fény győzedelmét hirdetve a sötétség felett. (21.-e számítógéppel mért adat, nem népi megfigyelésre alapul. A középpontja annak a 8 napos stagnálásnak, amikor a nap a pályáján mozdulatlannak látszik)

Ez az ősi ünnep a mezopotámiai időkre vezethető vissza, amit a szkíta szarvasmondával hagyományoztak át őseink.

A monda szerint a napkorongot egy szarvas (SZeRves) tartja az agancsa között, aki a téli időszakra elgyengül és lerogy a teher alatt és egy TUR-UL elnevezésű, kerecsensólyom emeli fel a magasba, a külső segítség (messiás) megtestesítőjeként. A messiás várás minden ősi kultúrában megfigyelhető volt és ennek megfelelően a hatalomtól való üldöztetésük is hasonlóan alakult. Krisnát, és Jézust is hasonló körülmények között akarták elpusztítani gyermekkorában.

A fény a tudást, társadalmi szinten a szellemiséget jelképezi, mely eloszlatja a tudatlanság sötétségét és az abból eredő félelmet. Az adventi gyertyagyújtó ceremóniája a fényszülött megérkezését és a hozzá való felkészülést szimbolizálja.

 

Társadalmi szinten, az embereknek a közösség szellemiségét kell emelni, az elődeik hagyományaiból eredő bölcsességet magukévá téve, az ősök vállára állva, és a tudás fényét, a MAG-ot, egymás között ÁR-asztva, egyre több világosságot gyújtani az emberek fejében. Amikor az így növekvő szellemi szint elér egy fokot, akkor alkalmassá válik, hogy egyes entitásokban megtestesüljön. Ezeket a tanítókat ismerjük megvilágosodott megváltóknak. Jézus, Buddha, Krisna is ősi tanok által volt felkészítve. A Bhagavad-gítában szereplő csata a szellemiség megvédéséről szólt, ami által egyáltalán létezik hinduizmus, buddhizmus, tao, zen és a nyugati árnya az ezoterika.

 

Ez természeti képpel megjelenített körforgás, a jó és rossz (fény-sötétség) harcának örökös küzdelméről szól. A hatalom csak úgy uralkodhat, ha a nép szellemiségét primitív szinten tartja, és minden eszközt megragad, hogy csírájában fojtson el minden kiugrást, és szembeállítsa, megossza a hasonló gondolkodású, hatalmára veszélyes embereket.

 

Máté 10

34Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. 36Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. 37Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám. 38Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám. 39Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja.

 

A pandémia alatt, olyan szélsőséges helyzet alakult ki, hogy sokan a saját bőrükön is észlelhetik ezt az elnyomást, ahogy az ünnep jelentését is sikerült elferdíteniük és anyagias érdekeikhez igazítaniuk. Jézus ezen üzenete a mai időkben vált tapasztalattá és útmutatóul szolgál nekünk, miképp cselekedjünk, hogy méltók legyünk hozzá. Jézus az út, az igazság és az élet és nekünk az útjára kell lépnünk, és ebben az ellenséges helyzetben is az a feladatunk, hogy kitartsunk az igazság mellett és minden úton módon terjesszük azt. Még rokonaink, barátaink rosszalló pillantásai ellenére is.

 

Ezen szellemben kívánok mindenkinek békés ünnepeket és miután kipihente magát, várok mindenkit a következő toborzó felvonuláson, ahol összegyűjthetjük a hasonló gondolkodókat, hogy a tömegükkel meg tudjuk törni az oltottak félelmi, társadalmi és ego burkát, és a bejuttatott igazsággal eloszlassuk a megtévesztettség sötétségét, és csatlakozásra szólítva őket, megvívjuk az emberiség végső csatáját a globális járványhatalom felet.

There are no upcoming events at this time

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük