Facebook esemény,  Koronavírus

Járulékos veszteség vagy!

Ossz meg!

Emlékezzünk, hogy az egész koronahazugság úgy indult, hogy embereket mutattak összeesni az utcán. Ilyet valójában soha nem tapasztaltunk covid miatt, annál inkább megsokszorozódott az ilyen döglött hal effektus, miután elindultak az oltakozások. Úgy ahogy azt is próbálták velünk elhitetni, hogy a tünetmentesek fertőzhetnek, sőt szuperfertőzőként 100 embert is kórházba juttathatnak. Ez megint csak az oltásokra igaz, hiszen az oltással az oltott szervezetét sejtszinten tüskefehérje gyártására  ösztönzi, ami önmagában is fertőző és az oltott, anélkül hogy beteg lenne, terjeszti magából. A következő tünet a vérrög, ami mind a kettőnél probléma.

 

Tehát amit beadtak nekünk az mind az általuk készített oltásoktól van, csak így akarták összemosni a tüneteket a koronavírussal, hogy az oltások mellékhatását is a covidra fogják. Valójában minden, eleme az intézkedésnek és az oltásnak, szándékosan úgy van megválasztva, hogy a koronavírusra lehessen fogni és ezzel új fantomjárványt előidézni az oltásokkal, lecserélve az eddigi statisztikai csalással (cikk) elhitetett járványt. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a cél a világ népességének kiirtása lenne, hanem ez is csak a trükk része, hogy a megosztott társadalmat minél inkább egymás ellen forgassák, hogy végül, elhitessék az oltottakkal, hogy még mindig az oltatlanok miatt törnek ki újabb járványok és ezért támogassák a kötelező oltást, mert onnantól, elvonva a testünk feletti önrendelkezési jogot, már bármit beadhatnak erőszakkal mindenkibe. Onnantól nincs kivétel, nincs menekvés, maximum az ellenállók begyűjtése. Így az oltást totális kontrolleszközként lehet használni, hogy uralják az emberek testét és elméjét és az ellenállást csírájában lehet elfojtani. Ez a hatalom ősi célja és most eljutott oda a technika, hogy az egész bolygó lakosságát rabszolgásíthassa. Csak meg kellett oldani a tökéletes csapdát. A hatalom minél több emberen uralkodik annál hatalmasabb.

Alábbi első videón egy kis összefoglaló az oltás következményeiben lebénult vagy meghalt emberekről. Lehet az oltásban lévő grafénnal majd  kontrollálni tudják a testedet és az elméd az idegrendszereden keresztül és most egyeseknél ennek a mellékhatása jön ki, azért esnek össze remegve. Az oltásokban lévő anyagokkal egyes szakértők szerint, valóban kontrollálni lehet majd az embereket. Erről a 2. videóban beszélnek.

 

Ahogy a tudás hatalom c. (videó) előadásomban elmondtam, hogy a megosztott társadalmunk mindkét oldalának nézetét támogató infókat dobnak le, hogy még nagyobb legyen a szakadék közöttük. Ez van az oltásokkal is. Az egyik csoport mérget kapott, hogy látványosan essen össze, ezzel az oltásellenesek alá adva a lovat, a másik oldal meg placebót kapott, hogy hülyének nézze az oltáselleneseket, mert már a 26. oltással se lett baja. A többi meg tüskefehérjét gyárt, amivel fenntartható  a járvány évtizedekig. Ettől még én nem kérek az orosz rulettből.

Ha nem akarjátok, hogy véghez vigyék a tervüket, ideje lenne tényleg felállni és toborozni az embereket. A jobb félni mint megijedni, nem azt jelenti, hogy nem teszel semmit várva  csodát és a megmentőt, hanem azt, hogy a legrosszabbra is felkészülsz és teszel is ellene.

TI TESZTEK ELLENE? Csatlakozzatok!

Toborzó felvonulás minden hétvégén.  Itt a linken a következő esemény

 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük