Facebook esemény,  mozgalom

Foszd meg a hatalmat a fegyverétől!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

 

Amíg a hatalom rendszerén keresztül tájékozódsz, addig soha nem fogsz győzni, mert csak olyan információkat engednek át, amelyik a társadalmunk mindkét megosztott oldalának a nézetét támogatja, hogy minél nagyobb legyen a két oldal között a szakadék és ellentét. Az egyik oldalnak olyan infókat nyomnak, amivel ellenségképet vetíthetnek a másik oldalra, a másik oldalnak meg olyan infókat is ledobnak, melyek bár támogatják a nézetét de hamis forrásból származik, hogy hiteltelenítsék az amúgy valós, reális nézetét és magát a személyét is.

A további trükkökről a Tudás hatalom c. videómban beszélek.

Iratkozzatok fel a Telegram Hírcsatornára és a chatünkre az oldal tetején található feliratkozó gombbal! Ahogy meg tudtad tanulni a facebook használatát, úgy menni fog ez is, csak végre szabadok vagyunk a cenzúrától és az információáramlás is akadálytalan, ami elengedhetetlen a csoport építéséhez. Az oldal tetején tudsz csatlakozni és a bal oldali rejtett oldalsávban látod a kinézetét. A Telegram telepítéséhez itt találsz videósegítséget.

 

Le kell válnunk a hatalom eszközeiről, és saját FIZIKÁLIS KÖZÖSSÉGET kell létrehoznunk. Ehhez kell toboroznunk a hasonló gondolkodású embereket.

Mivel a média nincs a kezünkben és nem vagyunk kormány oldalon, hogy meg tudjunk szólítani embereket, így nem lesznek sokan elsőre. Nekünk kell összeszednünk a tagokat.

Amíg arra vársz, hogy 20 ezer ember legyen kint, addig soha nem leszünk annyian, mert mindenki a másikra vár.

Értsük meg, hogy nekünk kell szervezkedni, nem lehet a vezetőkre, vagy hamis vezetőkre támaszkodni, akik időnként összevesznek, amikor elindulna az egyesülés.

There are no upcoming events at this time

Gyertek és a következő évben szervezkedjünk közösen! Januárban is folytatjuk a toborzó felvonulást. CSATLAKOZZ! a következő felvonuláshoz. Az alapcsapatnak minden alkalommal jönnie kell, hogy a bevonzott emberekkel növelve, legközelebb nagyobb hatással tudjunk lenni a környezetünkre és végül elérjünk egy kritikus tömeget, amire már felfigyelnek és befogadják az igazságot, ami felborítja a kondicionálásukat.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük