Facebook esemény,  Háttérhatalom,  Koronavírus

Csak egy kötelező oltás!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

És hogy jutunk el ide? Lassan kivitelezett, stratégiailag jól összerakott tervvel. Az alábbi videókban ennek a tervnek a bemutatását láthatjátok

és a toborzó esemény leírásából megtudhatod, hogy tehetsz ellene.

 

A hatalom lassan vezeti be az intézkedéseket, az utolsó pillanatig tagadva, félrebeszélve, hülyének tetetve magát, hogy az ellenállást elaltassa és ne tudjon idejében összefogni ellene. Erről a fokozatosságról szól a német videó összeállítás. Amit az alatta a lévő fokozatosság elve c. videómban bőven kifejtem .

 

 

 

A hatalom szándékosan kontraproduktív intézkedéseket hozott egy általa generált és ezért kontrollált problémára, hogy megossza a társadalmat, oltott hívőkre, akikkel elvégzi a pandémia mögé rejtett tervet, melynek egyik része, hogy kiiktassa a másik, szkeptikus oldalt, mely veszélyt jelent a hatalmára. A hívők bármit elhisznek az orvosnak, részben naivságból, tudatlanságból, félelem miatt is a biztos megoldást választják, amit ajánlanak nekik. A hatalomnak a pandémia alapját képező megosztó tervét gyakorlati alkalmazásban mutatom be az alábbi videóban, a pandémiára rávetítve. Nem kell több poszt mert mindkét oldalnak ledobnak, a saját nézetét támogató információkat, ezzel is fenntartva a megosztást és mélyítve a két oldal közötti szakadékot.

Most elhitetik velük, hogy az oltás működik és csak azért kell majd állandóan oltakozniuk, amiből nekik is elegük lesz már idővel, mert az oltásellenesek nem oltanak. Így ha generálnak legközelebb egy új járványt, akkor azt is el fogják hinni, hogy csak akkor lesz vége a járványnak, és az oltakozásnak, ha csak egyszer mindenkit kötelezően beoltanak, meg persze egy emlékeztető… Ezzel a hatalom megnyeri a hívők támogatását a kötelező oltásra, mellyel elvonják a testünk feletti önrendelkezési jogot, a többi alkotmányos jogunk mellett, és onnantól azt olthatnak belénk, erőszakkal is, amit akarnak. A mai technológiával teljesen tudják utalni, programozni a testet és befolyásolni a tudatot. Ha fél évente kényszerből beoltanak bármit, azzal könnyen  kezelhető és kontrollálható rabszolgákat kapnak. Aki ezek után jönne rá az átverésre, azt könnyen ki lehet venni a rendszerből, ezzel csírájában elfojtva az ellenállást, ami a háttérhatalom ősi terve. Már ez a kormány kommunikációja, szóval nem árt ha teszünk is ellene.

Össze kell szedjük az azonos gondolkodásúakat és terjesztenünk kell a covid átveréseket, hogy felébresszük a média által megtévesztett embereket. Mert ha most nem teszünk, akkor már csak begyűjtenek, vagy élhetsz meghasonulva önmagaddal, mert már soha nem lehetsz magad ura. Saját hazádban leszel a honfoglalók programozott rabszolgája.

Ha tenni is akarsz ellene, olvasd el a naptári bejegyzésben szereplő toborzó felvonulás esemény leírását és gyere el!

There are no upcoming events at this time

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük