Facebook esemény

Készülj a begyűjtésre

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Ahogy levezettem a tudás hatalom c. videómban, ha a hatalom miután elhitette az oltáshíveivel, hogy működik az oltás és csak az oltásellenesek miatt jönnek az új mutánsok, és csinál jövőre újabb járványokat, akkor a kötelező oltás mellé tudja állítani őket, ezzel elvonva a testünk feletti önrendelkezés jogát, hogy onnantól, bármit belénk olthassanak erőszakkal.

Már megy az uszítás, lejáratás az oltásellenesekkel szemben minden oldalon, minden országban. Nekünk is össze kell dolgozzunk, hogy legyőzhessük őket, különben csak a begyűjtésünk kezdődik meg.

 

Toborzás nélkül nem leszünk többen, mert a média nem velünk van, így nem tudunk egyből nagy tömeggel felvonulni, amivel magunkra tudnánk vonni a figyelmet, hogy meghallgassák a nézetünket. Ezért szisztematikusan fel kell építenünk a szervezetünket. Oszd meg a BLOG menüpontban a bejegyzéseket minden poszt alá hozzászólásként, hogy terjesszük a toborzó felvonulásokat és egyre többen legyünk és gyere el minden alkalomkor a felvonulásra. Olvasd el az esemény leírását is az esemény naptárra kattintva!

There are no upcoming events at this time

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük