Facebook esemény

Teszel ellene?

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Az enyhe Covid fertőzésen átesett emberek valószínűleg életük végéig antitesteket termelnek a Covid vírus ellen. A csontvelőben találták ezeket a hosszú ideig antitesteket termelő sejteket, a BMPC sejteket, amelyek nagyon alacsony koncentrációban voltak jelen 18 mintából 15-ben találták meg. De a fertőzés után 7 hónap múlva is felismerték a B sejtek a vírust, csak azt nem tudják hogy ezek védenek is a vírus ellen és hogy 5-10 év múlva is ugyanilyen hatásuk lesz-e.  Nature magazin cikke

Ezzel szemben a nemzetközi bűnszervezet programja láthatóan, az orvosi kutatásokat is félretolva, csak az oltás erőlteti, és úgy kommunikálja, hogy az oltatlanok miatt alakulnak ki új mutánsok.

ENSZ-főtitkár: Mindenkit be kell oltani, ha meg akarunk szabadulni a járványtól

Orbán is ezt a propagandát nyomja.

Ezzel akarnak az oltottakra hatni, hogy támogassanak egy kötelező oltást. Ha ez sikerül, akkor a testünk feletti önrendelkezés jogát is elvonták. Ezt hívjuk rabszolgaságnak, mi civilek, mert onnantól, bármilyen ürüggyel, bármit beadhatnak a szervezetünkbe, vagy bármire kényszeríthetnek, erőszakkal is.

A média a háttérhatalom nézetét terjeszti, és ha mi nem terjesztjük az igazságot és nem leplezzük le az oltottak előtt az átverést, akkor hajlani fognak a hatalom tanácsára.

Gyertek hétvégente a Deákra, gyülekezni és hozzatok minél több embert!

There are no upcoming events at this time

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük