alaptörvény érvénytelen,  Háttérhatalom,  Koronavírus

SZERvezettlen, Rend-SZERváltás?

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

A hatalom SZERt nem VÁLT, mert működik, REND nem is volt!

Mindig ugyan azok a hatalmi SZERepek, SZERek, módSZERek, még a régi, elfeledett SZEReplők, SZERvezők is sokszor újra előtűnnek.

 
A tömeg miatt a sajtó kénytelen volt foglalkozni a témával, de persze lehúzóan és a lényeget nem írja ki, hogy cikk a mostani rendszerváltásról
AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN ÉS AZ ÁLTALA LÉTREHOZOTT MAGYAR ÁLLAM, NEM A MAGYAR ÁLLAM. ÍGY A KORMÁNYNAK SEMMI JOGHATÓSÁGA NINCS ÉS NEM HOZHAT SEMMILYEN RENDELETEKET, MERT MANDÁTUMUK SINCSEN ÉS NEM IS LEHET ÉRVÉNYES VÁLASZTÁST TARTANI.
 
Ezért kellett volna felvonulni, hogy beálljon a város és közhírré lehessen tétetni, de valahogy mindig úgy szerveznek valamit, hogy az ne legyen hatásos. Itt a tömeg erejét lehetett volna felhasználni, de Bertalan mindig elhatárolódik a felvonulásoktól. Sétáknak nevezi. A szükséges eszközök megvoltak hozzá. Dobok, hangkeltő eszközök, tömeg. Már csak úgy kellett volna szervezni, hogy  be kellett volna jelenteni egy útvonalat és sétáltunk volna a városban.
 
Bár Bertalan, a szervező mondta, hogy ma akár bevállalja a büntetést is és vonulni akar, de akkor MIÉRT NEM JELENTETTE BE A VONULÁST?
Nem nagy dolog. 72 órával előtte kell, pontosan ugyan azzal a bejelentő űrlappal, amivel a gyülekezést bejelentette. Csak megad egy útvonalat és ha a rendőrség nem utasítja el, akkor alapértelmezetten elfogadottnak tekinthető. 5 perc az egész.
 
Ez azért fontos, mert ha nincs a felvonulás bejelentve, akkor a rendőr simán megtilthatja és ha ennek ellenére elindul a tömeg, akkor feloszlathatja és ha továbbra is folytatja, akkor nem csak a rendezőt bírságolják, hanem a tüntetőket is.
 
Mégis miért van mindig úgy szervezve valami demonstráció, hogy az ne működjön. Nyilvánvaló volt, hogy nem lesz 100 ezer ember első nap, viszont a megjelent tömeget fel lehetett volna használni, hogy a közjogi helyzetet közhírré tehessük. Hiszen a média a hatalom kezében van és cenzúráz, lejárat, akkor nekünk kell a saját médiánkká válva, terjeszteni az információt.
 
A felvonulásoknak ez az értelme. Az eldugott demonstrációknak, gyülekezésnek nincs hatása a környezetére. Amennyiben most nem vívjuk ki az önrendelkezési jogunkat, akkor 15 évig nem tehetjük újra. Bár ettől még az alaptörvény érvénytelenségét lehet terjeszteni, de miért kellett ezt elsietni?
 
Amit Bertalan Attila, a rend-szerváltók facebook csoport vezetője csinál, az Geri Tibor és az alkotmányos ellenállás eredeti terve volt, hogy 100 ezer jogtudatos ember egy helyen kinyilvánítja az alaptörvény érvénytelenségét. De így nem lehet kivitelezni. A nyilatkozatok terjesztésének egyik oka a közjogi helyzet megismertetése a társadalommal. Ennek ismerete nélkül, nem jöhet össze 100 ezer JOGTUDATOS ember egy helyen, hiszen a média nem informálja a népet, Így nem is tudnak se a jogi helyzetről, se magáról az eseményről elegen. A nép meg … birka, hogy terjessze önállóan. Ezt meg a hatalom tudja, hiszen pont ők nevelték ki, a vezetőt követő népet a saját használatukra.
 
Amennyiben minden csoport és csoporttag a nyilatkozatot terjesztette és híresztelte volna teljes erővel, nem pedig minden más működésképtelen, vagy káros dologba vezeti le a nép energiáját, idejét, akkor már összegyűlt volna a kellő mennyiség.
 
Amennyiben összegyűlik 100 ezer nyilatkozat, az nem azt jelenti, hogy 100 ezer ember ismeri a közjogi helyzetet, mert sokan nem is merték aláírni, vagy nem tulajdonítottak neki érdemet. Legalább 500 ezer, de talán egymillió ember is tudná, hogy az alaptörvény MIÉRT ÉRVÉNYTELEN. ÉS ISMERNÉK A JOGI ÉRVÉNYTELENSÉG KRITÉRIUMAIT, ami által bizton tudna kiállni a nézete mellett és nem tudnák a hatalom jogászai félremagyarázni. Ez az, ami beindít egy dominóeffektust, mert innentől már nem lehet csak úgy eltitkolni.
 
Amikor 20 ezernél tartott a nyilatkozatok száma, a hatalom kénytelen volt elővenni a jogászait, hogy jogi csűrés csavarással kiforgassák az értelmét és a lényegről elvigyék a figyelmet és a saját malmukra hajtsák a vizet. (Vörös Imre, Bene Gábor, Bárándy Péter cikk, Karsay Dániel cikkvideó) “Majd az ellenzék bejut és ha van kétharmadjuk, akkor kijavítgatja az alaptörvényt” Persze mert a hatalom nem akarja eltörölni, megsemmisíteni az alaptörvényt, mert a tervét nélküle nem tudja megvalósítani. A felnagyított járvány ürügyén bevezetett veszélyhelyzetre hivatkozva, eltörölni az alkotmányos jogainkat, melyek az egyetlen akadályai hogy a hatalom erőszakkal begyűjtse, a tervüket ismerő, gondolkodó réteget.
Azért kezdtünk bele a toborzó felvonulásokba, hogy informáljuk a környezetünket, ami egy működő stratégia lenne, ha tömeg állna mögötte, mert csak a tömeg által lehet az társadalom egó burkát áttörni, hogy meghallgassák, amit üzenni akarunk nekik, molinókkal, transzparensekkel.
Az ilyen facebook eseményeim nem terjedtek és a facebook le is tiltotta magát az eseményt, annak ellenére, hogy pl a mi hazánk szinte szó szerint ugyan úgy fogalmazta meg a saját facebook eseményét és azt nem tiltották le. A működő dolgokat valahogy nem engedi a diktatúra, vagy szándékosan úgy akarják megoldani, ahogy az nem működhet. 25 emberrel meg kontraproduktív felvonulni.
Bertalan Attila okt 23. pálfordulása aggodalomra ad okot. Egész odáig csak a hőbörgéseiről volt híres, onnantól beszélt csak konkrétumokról, összeszedetten. Meg is lepődtem, hogy szinte szó szerint átvette Tibor nézetét. Mivel azonosak lettek a célok, egy próbát tettünk és személyesen hívtuk, hogy csatlakozzon a felvonulásokhoz és hozza az embereit, akit azon a héten 3 napos tüntetésre invitált a hősök terére. Terjeszthette volna a nézetét, bejelentett útvonalamon. Ígérete ellenére nem jöttek el, pedig aznap felhívtam telefonon is. Azt mondta, hogy még útban van ki a hősök terére. Megbeszéltük, hogy fél órát csúsztatunk, hogy csatlakozhassanak. HÁromnegyed óra múlva hívtam, de már kinyomta, így elindultunk. Amikor este kimentem hozzájuk, kérdőre vontam, akkor azt mondta, hogy a rendőrök azt mondták neki, hogy nem érdemes csatlakozniuk, mert mi már elindultunk. Kéremszépen hát miért nem tőlem kérdi vagy beszéli meg, hogy hol találkozzunk. Azért a Deák ferenc tér nincs olyan messze onnan. Az az 50 ember, aki a tüntetésén volt, simán át tudott volna jönni földalattival is. Erről mit gondoljak. De a lehetőséget megadtam.
Egy kicsit visszaugrok az időben, hogy átlátható legyen, hogy dolgoznak sokszor össze a csoportvezetők és viszik félre a működő dolgokat.

A vajdahunyad váránál volt tavaly nyáron egy sátras összejövetel, ami egy spontán tüntetésként lett bejelentve. Ott Fórizs Eszter és Bertalan Attila anyagi vitája verte szét a több csoportból egyesülő társaságot. Én balatonra mentem, de amire visszatértem már annyira eldurvult a helyzet, hogy rendőrt kellett hívni. A befolyt összeget elfelezte a két részre bomlott társaság. Ennek a sátrazásnak is az lett volna a lényege, hogy az emberek egy helyen találkozhassanak és szervezkedhessenek.

itt tálalom az egyik sátorban az elképzelésemet, hogy felvonulni és különböző módszerekkel terjeszteni kell a közjogi helyzetet. Hátul látható Gurabi Ági is. Vele itt találkoztam először, de máris kiderült, hogy Tibor és a nyilatkozat ellensége.
Már ekkor készítettem egy molinót amiben az alaptörvény érvénytelenségét híreszteltem. Ezt eltulajdonították a rendszerváltók ismeretlen tagjai, gondolom megtetszett nekik, de sikerült visszakérni.
Már az előtte lévő, Erzsébet térnél megrendezett, népítéleten, ahol először lépett fel Bódis Csaba, majd az utána lévő tüntetéseken is pl a Bódis rendezésében megtartott, népligeti tüntetésen is azt kritizáltam a tömeggel való beszélgetés közben, hogy szándékosan rosszul szerveznek a csoportvezetők. Eldugott helyen tüntetni nincs értelme, mert a média nem fog beszámolni, a nép meg nem szerez tudomást róla. Ezért ajánlottam mindegyik szervezőnek, hogy felvonulás legyen, ahol kihangosítással, molinókkal informálhatjuk a környezetünket és megtöbbszörözhetjük a tömegünket.
Népligeti rendezvényen, már az új molinóval, a csoport közepén tartok kiselőadást a nyilatkozatról.
Bódis Csaba végül szervezett egy felvonulást, (persze nem az általam javasolt útvonalon, de ez a legkevesebb) ami jól sikeredett volna, ha a Kossuth téren időben felállítottak volna egy színpadot, ahogy a népligetben, és nem megy fél órás csúszás miatt haza a fél közönség.
A jó kezdést nem folytatta, illetve megakasztotta a folyamatot, hogy elvitte vidékre és hétköznapokra áttette, amikor nem tudnak eljönni sokan. Bezzeg a népligetnél ahol nem volt felvonulás előtte, így nem is tudott róla a környezete és csak az internet népe szerzett róla tudomást, ott szinte rockszínpadot állítottak fel. A felvonulásnál meg az út közben felgyűlt tömeg szertefoszlott mert egy üres helyre vezették őket.
Itt is a molinónk. Érkezéskor a semmi fogadott minket. Csak azért szólt felvonuló zene, mert a képen látható hangfalamat üzemeltettük. Rettentő hangulatromboló ha nagy felhajtás után nincs semmi.
Bódis-féle felvonuláson. már pavilon alatt gyűjtjük a nyilatkozatokat telefonos kitöltéssel. Amíg felállítottuk a pavilont lecsökkent a tömeg, mert nem volt kihangosítás.
A Vajdahunyad váránál, ajánlottam Fórizs Eszteréknek, hogy ha már itt vagyunk és van pénz is, vegyünk kihangosítást, hogy ne csak piknikeljünk, hanem tájékoztassuk a járókelőket. Segítettem kiválasztani a fajtáját és vettem hozzá kábeleket is. Beüzemeltem.
 
A Vajdahunyad vára után Fórizsék a Sándor palota előtt rendezkedtek be hónapokig sátrazó tüntetésre. Én is felmentem, hozzájuk, hogy segítsem a csapatok összefogását, de kritizáltam a helyszín megválasztását. A járókelők tájékoztatására ajánlottam a kivetítőt is. A tűzijáték idejére a járókelőknek vetíteni kezdtünk és a nyilatkozatot terjesztettük, de Fórizsék elküldtek minket. Ők csak a koviddal foglalkoznak és itt nem lehet az alaptörvényről beszélni. A molinónkat, amit a vajdahunyad váránál csináltam, 3×1-5méter állítólag csak úgy elfújta a szél. Ekkor csináltam a másik molinót amit Bertalan Attila lemásolt, csak a qr kódot cserélte le,  hogy ne  az életért és szabadságért, hanem a saját honlapjára mutasson.
A megfogalmazás az én fejemből pattant ki, hiszen én mindig is együtt tálaltam a honlapomon a plandémia és annak megoldására alkalmas alaptörvényt. Bár ez Bertalannak is eszébe juthatott volna, de a pontos másolat egyértelműen azt bizonyítja, hogy a mi eszközünket is a javára akarja hasznosítani. A hozzászólásban az egyik tagunk jelezte is neki. Erre az volt a válasz, hogy egy a cél, nem? Hát nem biztos.

Innentől fogva saját hangfalat és eszközöket vettünk, hogy mindenkitől függetlenül is tudjuk működni. FOrgalmasabb tereken, felvonulásokon terjesztettük a nyilatkozatokat.

Tanárok első tüntetése, ahol a szervezőt láthatóan idegelte a molinónk.

 

 

Móricz Zsigmond krt. nyilatkozatokat gyűjtünk telefonnal. Az utcán csak az életért és szabadságért akciócsoport önkéntesei terjesztették. Sajnos kevesen csatlakoztak, így kevés hatékonysággal tudtunk működni. napi kb 3 óra alatt 25nyilatkozatot töltettünk ki az érdeklődőkkel. A téli hideg beálltával abba kellett hagyni. Ezt kellett volna minden forgalmasabb téren. A szórólapozás is az én ötletem volt. Csak budapesti postaládába dobtunk ki közel 150 ezer szórólapot.
Ahogy hallottam, Eszterék megint egy eldugott helyre költöztek és kaptak egy jurtát is. Ennek megint semmi értelme, mert a neten kívül senkit nem lehet felvilágosítani. Talán nem is akarják, csak azt a réteget szédítik, akik anyagilag támogatják őket. Egész nap két hajléktalan van a jurtába, ők este vetítenek interneten videókat az internet nézőinek. A bevételből étteremben esznek. A hangfalnak és a kivetítőnek pont az lett volna a lényege hogy túllépjünk a cenzúra által lefojtott facebookról, és a járókelőket tájékoztassuk, nem az hogy elbújjunk a világ elől. Eszterék mindig feltűnnek, amikor egy új csoport kerül veszélybe (vendéglátó, egészségügy, tanárok ) és szinte mindegyiknek valami beadványt ajánlanak, amivel egy diktatúra nem foglalkozik, akik embereket is halálba oltottak,  hogy felnagyítva a járványt elvonhassák a jogainkat, hogy végleg eltörölhessék a magyar értelmiséget. Értelmetlen és haszontalan dolgok megint és pénzkidobás.
Bódisék mögötti ügynökök elvitték a népet a nemzetgyűlés eszméjéhez, ami technikailag kivitelezhetetlen, és jogilag aggályos. Mi természetesen nem támogattuk.
Gurabi Ági beismerte hogy ő jelentette fel Tibort a nyilatkozatok gyűjtése miatt, és keltette a félelmet, hogy ügynök és csak adatokat gyűjt. Ugyan. A diktatúra jobban ismeri a gondolataidat mint te magad.
Látható a folyamatokból, hogy minden irányvonal Tibor nyilatkozatától elviszi az embereket és olyan megoldásokat ajánlanak, ami haszontalan, vagy káros, vagy a működő megoldásokat szándékosan félreviszik. Úgy vélem a mostani rend-szerváltást is egy szándékosan haszontalan megoldás felé vezetik. Egy helyen biztos volt, hogy nem jön össze 100 ezer ember, míg nem is tudnak a rendezvényről, se a jogi helyzetről. Így a tömeget fel kellett volna használni. Eleve a Deákra kellett volna szervezni, ahogy a vezérünk is tette a békemenettel, mert akkor lezárjuk a várost és onnan kellett volna egy nagy kört sétálva behívni a járókelőket, hogy hallgassák meg az előadásokat. Persze ahhoz felvilágosító előadások is kellettek volna. Így megint egy levezető tüntetés lett belőle, mint amilyet a Bódis és Gurabi szerveznek, akik persze ugyan úgy egymás ellenségei lettek azóta.
Szóval, ha nem jön össze a rendszerváltás, akkor elsütjük a nagy lehetőségünket és a tömeget se tudjuk felhasználni, akik a csalódottságuk miatt legközelebb még kevésbé fognak eljönni. A második napon még kihangosítás sem volt. Bertalan Attila a hősök szobrainak talpazatáról próbálta beordibálni a teret, esélytelenül. Így kihez szól? A járókelőkhöz alig, mert a hősök tere valójában egy eldugott, a külföldiek által látogatott helyszín. Így magunknak volt megint egy előadás, amivel veregethetjük a vállunkat és pár bámészkodó érdeklődését tudtuk felkelteni, akik a közjogi helyzetről nem sokat hallhattak. Nesze neked semmi. Mégis mit kezdett volna, ha esetleg összegyűlik a kellő tömeg? Úgy tűnik Tibor elől akarta a hatalom elvinni a népet és a lehetőséget, és ezért kellett a nézetét többé kevésbé átvéve, hozzá hasonulva megtéveszteni a tömeget. Felöltötte magára az alaptörvényes csoportok nézetét, tervét molinóját, hogy ő képviselje, átvegye a stafétabotot. A nyilatkozatok gyűjtésétől viszont, mindig is elhatárolódott, ami a közjogi helyzet terjesztésének egyik eszköze. Addig míg a nép nagy része nem ismeri a tényeket, hogy gyülekezne?
 
Az official konvoj csoport alapból elutasította minden alaptörvényes posztom és amikor hozzászólásba is beraktam, akkor egész egyszerűen kitiltottak. A nyilatkozatokról sem akartak hallani. A másik konvojos csoportot ugyan ekkor archiválták. Elgondolkodtató, hogy lesz hirtelen 16n ezres facebookos csoport pár nap alatt, és miért kell azonnal kiiktatni, amikor megindulna a felvilágosítás?
Mégis kik állnak a hirtelen felkapott események mögött, akik az embertömeget megint elviszik a megoldástól?
Amíg ilyen vezetőket akartok követni, addig nem leszünk többen és a diktatúra bevégzi a tervét.
Ideje mindenkinek önállósodni. Olvassátok el az írásaimat, és nézzétek meg a fő oldali tudás hatalom videómat, hogy megértsétek a hatalom trükkjeit, mert ők mindig ugyan azt a sablont használják. Aki ismeri, annak nem kell többé orvosi könyveket videókat bújnia, mert előre látja hogy mivel tetetik magukat hülyének. A jogi oldalra ugyan ez igaz.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük