alaptörvény érvénytelen,  Háttérhatalom,  Koronavírus,  Uncategorized

A Rend-Szerváltók a hatalom szekerét tolják!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Bertalan Attila, a Rend-Szerváltók facebook csoport vezetője, már eleve aggasztó pályafutásáról, bomlasztó tevékenységéről, okt 23.-i gyanús pálfordulásáról írtam már ebben a cikkben (LINK).

Most viszont számomra egyértelművé vált, hogy melyik oldalt támogatja, még ha nem is közvetlenül, hiszen az alaptörvény érvénytelenségének a levezetéséhez Vörös Imre tollából származó nézetet másolta a honlapjára, ami NEM bizonyítja a Magyarország Alaptörvényének érvénytelenségét, (LINK) ráadásul Vörös Imre, a jogász társaival együtt, kínosan vigyáz hogy ki ne ejtse az ÉRVÉNYTELEN szót alaptörvény kérdésében, mert akkor szaván foghatnák, ahogy az említett cikkemben is beszámoltam.

Vörös Imre gyorsan szeretne egy új alkotmányt lenyomni a még fel nem ébredt nép torkán, és főleg NEM AKAR A 89-es alkotmányhoz visszatérni, ami biztosítja, hogy a nép megalkothassa a végleges alkotmányt, viszont a hatalmat nem engedi visszaélni a hatalmával. Népszava cikk, amiben az ellenzéki alkotmányozást segíti Vörös Imre és a hatalom jogász bandája. (LINK). Ezeket a jogászokat a hatalom riadóztatta, amikor Geri Tibor nyilatkozatának terjesztésével sok emberhez eljuttattuk a közjogi helyzetet és kénytelenek voltak reagálni, és a hatalom érdeke szerinti megoldásokat kitalálni, mielőtt a nép felébredne és valóban eltávolíthatná a rendszert és hazaárulóit.

Így nem tudom támogatni és továbbra is a nyilatkozat terjesztése a legfontosabb feladatunk, mert az alaptörvény korlátlan hatalmat biztosít minden kormánynak a nép felett, és ha nem ütjük ki a hatalom alól ezt az eszközt, akkor egy háborúba is könnyen belekényszeríthetnek a vezetőink.

Az alaptörvény érvénytelensége a mi jogi fegyverünk, hogy megkötözzük a hatalom kezeit, és bizonyíték a kormány hazaárulására is amit a pandémiával együtt követett el. Erről bővebben a főoldalon és az Igazság kardja írásomban olvashatsz. LINK Fontos, hogy megértsük a különbséget.

A hatalom ezért akarja mindenáron elterelni róla a figyelmet, és hamis irányba vinni a folyamatokat!

Ha megnézitek az alábbi videómat, megértitek, miért nem tudom így támogatni a rend-szerváltó akcióját. Bizony, nem mindegy, kinek a szekerét toljuk.

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük