Háttérhatalom,  külsős link,  Orosz-ukrán

Ne támogasd a háborút!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!
Szándékosan nem osztok meg se ukrán, se orosz nézetet a háborúról, mert a hatalomnak pont az az érdeke, hogy erről beszéljünk, sőt vitatkozzunk, mert azzal is fenntartjuk azt a háborús uszító programot, amivel valójában mi magunk teremtjük meg a háború lehetőségét.
Amilyen nézeteket osztotok meg a társadalomban, azt teremtitek meg és azt tartjátok fenn, azt éltetitek, oda viszitek az energiát. Ez a hatalom érdeke. Így tud ránevelni mindenkit a programjára.
 
Az infláció sem a háború miatt van, az előző ukrán háború miatt sem volt.
A hatalom érdeke, hogy kizsigereljen minket és félelemben tartson, a létfontosságú elemeink elbitorlásával, tőlük függővé és kiszolgáltatottakká tegyen.
Ennek az egyik eszköze a háború vagy a vírusháború képének a folyamatos fenntartása.
 
 
 
Tehát nem a háború miatt lesz válság, hanem a háború az egyik ürügye a válság fokozásának!
 
 
 
Ezért CSAK AZOKAT AZ INFÓKAT SZABAD TERJESZTENI, AMI LELEPLEZI A GENERÁLT KONFLIKTUST, AHOGY A KORONAVÍRUSNÁL IS!   Nehogy évekig ezzel hülyítsenek, majd amikor mondják, hogy óvatosságból be kell vonulni, már minden felmerülő gondolatodra elvetették a választ és ne állj ellen. “Megmondták, hogy így lesz”, “Megtörtént amitől tartottunk”
Ha így haladunk, ahogy a covidnál, a sok covid hívő miatt már nem a maszkokra leszünk kényszerítve, hanem fegyverbe. Nagyon nem mindegy. Értsük meg és értessük meg másokkal is, hogy minden infó a médiából megosztó, ahogy a  Tudás Hatalom videómban is elmagyaráztam. Szándékosan dobálnak le, a társadalmunk mindkét megosztott oldalának információt amin rágódhatnak és fenntarthatják a megosztást, hogy a híveikkel elvégeztessék a tervüket.
EZ a rövid videós összefoglaló egész jó, bár attól is óva intenék mindenkit, hogy az oroszokat támogassa. A piramis tetején ugyan az a hatalom két vetélkedő oldala áll. A hatalom már csak ilyen. Mindenki a vezető szerepért harcol. Volt már példa, hogy a Kánaánt elfoglaló Izráeli 12 törzsből kettő eltörölte a másik 10et.
 

MARADJ PÁRTATLAN, ÉS NE A HATALOM PROGRAMJÁT TERJESZD, MERT TE TEREMTED MEG!


 
UI:  Ez a külsős internetes idézet lemaradt. Valaki részletesen elmagyarázza a beszoktatás érzelmi folyamatát.

TÖMEG IRÁNYÍTÁS

Ha ezt felfogjuk, megértjük, akkor védekezni is tudunk ellene. Magasabb és állandó tudatállapotunkat nem tudja becsapni a hatalomi média. A tudás erő és hatalom.
(bemásolva)
Az emberek mentális rávezetése (passzív ráerőszakolása) olyan intézkedésre, melyről a bevezetők tudják: ha nem tartják be a pszichológiai fokozatosság elvét, tervük tömeges ellenállásba ütközhet.
Most pedig térjünk rá a média által jelenleg is alkalmazott prediktív programozás technikájához, mely téma szintén aktuális,
pszichológusként pedig vadonatúj cikkemben kötelességem tájékoztatni a gyanútlan lakosságot.
Valamit meg kell értenünk ezen témán belül. Mégpedig azt: teljesen mindegy, hogy kamu, vagy nem kamu egy bizonyos hír. Nem ez a döntő.
Mert maga a közzétett információ – ha hiteles, ha nem – hordoz egy adott érzést. Az emberi pszichében szinte mindent az érzések határoznak meg.
A minket manipulálni akaró érdekkör pontosan tudja, hogy az emberek érzelmi intelligenciájára kell alapozza összes elérni kívánt szándékát.
Ebben az értelemben teljesen mindegy, hogy egy adott hír igaz, vagy sem, a lényeg, hogy minél gyakrabban jelenjen meg a célcsoport szeme előtt és ezáltal mindig váltson ki egy bizonyos érzést belőlük.
A bevezetni kívánt célt sulykolni, ismételgetni kell, egészen addig, amíg az emberek már a szokásos reggeli székelés közben is arról beszélnek.
Eleinte – a bevezetést megelőző időszakban – a hír még nem igaz, nem aktuális, így nem is köteleznek rá senkit. Ebben a stádiumban a tömeg értelmetlen vitákba bocsátkozik (egymással) hatalmas érzelmi kitörések közepette. Minél hevesebb, hangosabb körülötte a vita, annál eredményesebb a mentális megtörés folyamata. Azonban, ahogy haladunk az időben előre, úgy kell sűríteni az erről szóló híreket, minden létező médiafelületen. Egyre többet, egyre gyakrabban, egyre intenzívebben tolva a lakosság arcába a közelgő intézkedés megvalósulásának lehetőségét, sőt: jövőbeni szükségességét és elkerülhetetlenségét.
Nem létező okokat, veszélyeket felsorakoztatni, (az intézkedés elmaradása esetére) ezáltal félelmet gerjeszteni, míg nem egy adott napon megtörténhet a valódi bejelentés, ami ekkor már semmilyen tiltakozást nem vált ki, hiszen az ehhez köthető automatikus önvédelmi reakciót egyszerűen kikapcsolták a pszichében.
Az emberek ekkorra már érzéketlenné válnak a bevezetni kívánt törvény rémképére. Már nem rettegnek tőle, mivel az elmúlt hónapokban minden érzelmi reakciójukat kimerítették a témával kapcsolatban. Sokszor túl vannak a leghevesebb veszekedéseken, vitákon, mely téma ezután csak legfeljebb egy vállrándítást vált ki belőlük.
Ekkor már, mint száraz tényt kezelik a kellemetlen, ámde “elkerülhetetlen” történést, (intézkedést) mert az idősávos mentális presszió és a prediktív programozás segítségével olyan viselkedésmintát ültettek be a populáció pszichéjébe, ami megakadályoz minden komolyabb ellenállást.
….és ekkor elérkezik az idő, miszerint minden létező médiafelületen, “szakértők” által be kell jelenteni az “elkerülhetetlen”, de a lakosság számára “nélkülözhetetlen” és “előnyös” intézkedést.
Aki pedig még ezután is ellenáll, – borítékolható, hogy kevés lesz – velük könnyűszerrel elbánnak, különböző retorziókkal.
Tehát: ennek az egész mocskos játéknak két igazi célja van: kiiktatni a lehetséges, eredményesen ellenálló tömeget, majd a passzív, érzelmileg lefárasztott lakosságon foganatosítani az intézkedést.
Miután ezzel a technikával kikapcsolták a lakosság minden egészséges önvédelmi mechanizmusát, zöld útja van bármilyen (akár életellenes) intézkedés bevezetésének is.
Jelenleg az etetés, puhítás, fárasztás stádiumában vagyunk. (viták, érzelmi reakciók, szoktatás)
Még néhány hónap és eljutunk a bejelentésig.
Mit lehet tenni?…. – a válasz benne van a cikkben, csak gondold át… és azt is, mekkora veszélyben vagy…
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük