Háttérhatalom,  Koronavírus,  külsős link,  Orosz-ukrán

Diktokrácia

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Amikor a többség dönt elvét használja fel a hatalom a népen való uralkodásra és tervének kivitelezésére.

 

Ahogy a videó végén is látszik és hallatszik, Shanghaiban már nem maszkok viselésére, kényszeroltásra, hanem otthonaikba bebörtönzésre kényszerítik az embereket azok miatt, akik elhiszik még mindig a kamujárványt. Ha nem akartok ti is bezárva ordibálni az ablakokból, vagy kiugrálni, tegyetek ellene, hogy ne jussunk el idáig!

 
 
 
Addig csinálják, míg elszabadulnak az indulatok, mert csak idő kérdése és kiszedegetik az ellenállókat. Utána jöhet a simogatás, jutalmazás és belekondicionálják az embereket a totális rabszolgaságba. Mindig is lesznek nárcisztikus férgek, akik jó pénzért uralkodni szeretnének a mások felett és beállnak a kiszolgáló rétegbe. Akik most is kussolnak rendőrségnél, azok nagy része benne lesz az ilyen erőszakos megtorlásban is, ahogy a komcsiknál és a náciknál is, megtették.
Ez vár ránk is meg egy kis háború, ha továbbra is a médiának hisztek, és egymás közt a hatalom híreit terjesztitek, beszélitek, mert azzal tartjátok fenn a hatalom kamu híreit!
Mindenkinek a leleplező videókat, híreket szabad csak a barátaival megbeszélnie, hogy jövő télen ne így járjunk mi is!
Médiával keltik a pánikot mind járvány mind válság, mind háborús ügyben.
Egymás ellen uszítják az embereket, elválasztva azokat, akik elhisznek mindent, azoktól, akik látják az átverést. A híveiket megnevezve a népnek, a támogatásukat megnyerve, jogilag is felhatalmazást kapnak, hogy tervüket erőszakkal is kivitelezzék, melynek egyik része az ellenállók eltörlése. A megosztott társadalom mindkét oldalának ledobálnak infókat, melyek a saját nézetét táplálja, hogy mélyítsék a közöttük kialakult szakadékot és ellenségeskedést. Ezt a tudás hatalom videómban bővebben kifejtem.
Ha háborús készültséget vezetnek be és besoroznak, akkor az oltást is ránk kényszeríthetik, mert a katonáknak kötelező. Ha megszerzik a nép többségének támogatását, vagy csak beleegyező beletörődését, akkor népi felhatalmazással, erőszakkal belénk olthatnak onnantól bármit, mert eldobtuk a testünk feletti önrendelkezési jogot is, amit Orbán az alaptörvényben tud rögzíteni. Onnantól Orbán dönt a tested felett is és erőszakkal, bármilyen ürüggyel, bármilyen beavatkozásra kényszeríthet! Ezt hívják rabszolgaságnak!
Ezért kellett összefognia megint a kormánynak és az ellenzéknek, hogy a hatalom kétharmaddal a pandémia ürügyén eltörölhesse az alkotmányos jogainkat, ami az egyetlen akadálya a totális rabszolgásításunknak. Akinek ez nem aggasztó, az vagy ostoba, vagy a hatalmat szolgálja. Egyikre sincs szükségünk!
Ezért kell a hatalomnak a primitív, tudatlan, érdektelen, anyagias gondolkodású, lefizethető, élősködő réteget nagy tételben rászaporítani, ránevelni, tenyészteni a társadalom értelmes rétegére! Akik jó fizetésért asszisztáltak a hatalom játékának, azok felelősek mind azért, ami most jön. A kommunizmus után, a kapitalizmussal kineveltek egy lefizethető, egosista, csőcselé réteget, a liberalizmussal megtörték a helyes nézeteket, melyek biztos alapot és védelmet nyújtottak és a demokráciával a csőcseléken keresztül újra kommunista diktatúrát alkotnak.
Valójában a csőcseléken keresztül való uralkodás rendszere.
Tudassátok mindenkivel az igazságot, hogy meg tudjuk védeni magunkat! Ez a pandémia csak stratégia első lépése volt a háborús tervek előtt.
Az oldalon összefoglaltam a lényeget, hogy mindenki láthassa milyen átverés volt és gyorsan tudja terjeszteni. A háborús híreket is csak elterelőnek használják nálunk, hogy addig se tudjunk összefogni a hatalom ellen a következő hullámig.
Gondoljuk végig a stratégiájuk kimenetelét és cselekedjünk végre!   Terjesszétek a leleplező információkat! LINK
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük