Csatlakozz!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

 

Az internetet uraló cenzúra miatt kénytelenek vagyunk minden más módon informálni a nemzetünket, a pandémia mögötti hatalmi tervekről.

Először 150 ezer szórólapot kézbesítettünk budapesti postaládákba. Majd a forgalmasabb tereken ültünk ki pavilonnal, molinóval és a szórólapozás, nyilatkozat aláírásgyűjtés mellett, kihangosítóval tájékoztattuk a járókelőket.

Sajnos hiába terjesztjük az igazságot, a társadalom nem fogadja be, mert csak nagyobb tömegre figyel fel. Ezért nagy tömeget kell toborozzunk! Minél nagyobb tömeg vonul fel, annál nagyobb a hatása a környezetére és annál több emberhez jut el az üzenetünk és annál több ember csatlakozik. Csak a tömeg által tudunk tömeget gyűjteni, mert a média nem a népért dolgozik, így ha csak akkor jössz, amikor már nagy tömeg van, akkor soha nem lesz tömeg. 20 ezer ember otthon várja, hogy mikor lesznek kint 20 ezren. Ne legyél te is birka, mint a másik oldal, és ne várj a vezetőkre! CSELEKEDJ!

A tömeget nekünk kell összegyűjteni, megszólítva molinókkal, transzparensekkel először a hasonló gondolkodásúakat, majd a járványügyi intézkedésekben, oltásban már kételkedőket és csatlakozásra invitálni őket. Ez egy munka.

Ezért az alapcsapatnak minden héten jönnie kell, hogy az új tagokkal bővülve, már legközelebb nagyobb hatást tudjunk elérni.

Csatlakozzatok önkéntesnek, és gyertek minden eseményre! Mindegyik akciónk bejelentett, legális, békés!

Hozzatok sípot, dobot, hangeszközöket, amivel felhívjuk a figyelmet magunkra, és a célközönségünket megszólító feliratú molinót, transzparenseket!

A felmerült költségekben (eszközök, molinó, szalag, kihangosítás, benzin, láthatósági mellény, stb) anyagilag tudsz támogatni a fő menüpontban található bankszámlaszámon.


A következő toborzó felvonulások a bal oldali, rejtett menüben is elérhetőek. Iratkozzatok fel a naptárra, hogy ne maradjatok le!

 

There are no upcoming events at this timeEddigi eseményekről készült fotók, videók, terjeszthető anyagok

 


A Deákon készült videó első felében a hangfelvétel hallható, melyet a gyülekezésen szoktunk lejátszani, a második felében meg interjút adok.

 


Szórólap

 

 


 

 


Pólókészítéshez kép


Kézbe adható reklámanyag

 


Első 100 szórólap felhívás

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!