Jogi háttéranyag

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Az alaptörvény érvénytelen!

A diktatúra jogi úton felszámolható!

A felnagyított járványügyi hisztéria ürügyén, egy globális diktatúrához szükséges jogi alapot rakják le, melyben a világ számos kormánya, fizetett orvosok, tudósok és a hivatalos, de magánkézben lévő média statisztál egy nemzetközi bankár hatalmi elitnek. Országunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy a kormány, az ellenzékkel összefogva, 2011-ben hazaárulást követtek el, Alkotmányellenesen megalkottak egy jogilag érvénytelen Alaptörvényt, és azzal létrehoztak egy új, Magyarország nevű, nem magyar “államot”. Így ennek jogi úton való érvénytelenítése, minden problémánkat megoldja.

Mind a devizahiteles csalások által okozott kilakoltatások elszenvedő alanyai kártalaníthatóak, mind a jogsértő, értelmetlen, szakszerűtlen, kontraproduktív járványügyi intézkedések eltörölhetőek, megakadályozható a kötelező koronavírus elleni oltás és az Orbán maffia, állam pénzének folyamatos sikkasztásai és országunk külföldi kézre történő kiszolgáltatása. Emellett a történelemben először, a népünknek lehetősége nyílna alkotmányának önálló megalkotására.

Ennek a jogi lehetőségnek a felismerése Geri Tibor nevéhez kötődik, aki kidolgozta ennek folyamatát és létrehozta a Szabadság Mozgalmat, melynek alapja, hogy  100 ezer ember, egy helyen, kimondja az alaptörvény érvénytelenségét, mely nemzetközi jogi útra tereli az ügyet, amiben a kormánynak kell bizonyítani az érvényességét. Mivel ezt nem tudják, mert olyan cikkre hivatkozva hozták meg, mely pont megtiltja azt, Orbánék és mind azok, akik ebben részt vettek, kormány és ellenzéki oldalon, kerülnek a vádlottak padjára és elszámoltatás mellett, visszájára forgatható, érvényteleníthető visszamenőleg minden intézkedésük, melyet a magyar nép ellen hoztak.

Az alábbi linkeken az ő előadásait és a mozgalmának leírását találhatjátok.

Geri Tibor, egy több részből álló, jogi felvilágosító előadást készített, amit folyamatosan töltünk fel … (negyed órásak)

Ez a negyedik, de talán a legfontosabb rész, hogy megértsük, miért érvényes a 89-es Alkotmányunk.

 

1. Rész

2. Rész

0. Rész kiegészítés


Ebből az összefoglaló írásából egy átlag állampolgár is megérti a közjogi helyzetet. A bejegyzés itt található.

Itt meg az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítását találhatjátok pdf dokumentumban.

Itt meg az én írásom található melyben az általánosan felmerülő kérdésekre válaszolok. Mi van a jogi fórumon túl?


Sajnos a hatalom tudomást szerezve a mozgalomról, megérezve a veszélyt, próbálja ellehetetleníteni és párhuzamos, hasonló szervezetekkel zsákutcába terelni a rendszerváltó mozgalmat . Erről itt beszél: https://www.youtube.com/watch?v=qcau7kFca-8

Mi a Szabadság Mozgalom? Miért jött létre és mi a célja? A választ Tibor írásában megtaláljátok itt:   https://www.facebook.com/tibor.geri.16/posts/2456349081110928

Youtube videói https://www.youtube.com/playlist?list=PL7lDcNzZ1Mn1PF8PoFdVKReshPzwDeGtI

Geri Tibor írásai ezen a kategória néven ITT és az ALAPTÖRVÉNY menüpont, almenüjében lévő, GERI TIBOR ÍRÁSAI gombra kattintva érhetőek el.

Az Alaptörvényről és az Alkotmányról az ALAPTÖRVÉNY MENÜPONTBAN olvashatsz.

Akik a járványtól félnének, tudniuk kell, hogy megfelelő eszközök által, célzott intézkedésekkel is megvédhetőek a veszélyeztetettek, míg az egészségesek életvitele és szabadsága sértetlen marad, és természetes módon tudnak immunizálódni, ezzel is erősítve az immunrendszerüket, ahogy a nemzetközi orvosok által deklarált Barrington nyilatkozat is megfogalmazza. Erről és a hatalom által generált fantomjárvány mögötti trükkökről a főoldalon lévő összefoglaló előadásomban beszélek.

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!