Kérdezzétek meg kezelőorvosotok, gyógyszerészetek

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Minden emberi manipulatív, kényszerítő, motiváló és marketinges technikát bevetettek. Egy illuzionisták által generált világban élünk. Gyakorlatilag a mozivásznon látott filmeket megjelenítették az életben. Kezükben A médiával egy virtuális világot hoztak létre az elménkben. Értenek hozzá hiszen a hollywoodi filmekben is ezeket az effekteket, trükköket használják. De míg az ember egy filmet néz, tudatában van hogy nem a valóságot látja, bár mélyen bele tud merülni. Ha ugyanezt a filmes történetet, és effekteket, a számára valós híreket közlő a médián keresztül érzékeli, azt a valóságnak hiszi. Ezt a világot csak a hit tartja fenn. Ahogy a hit tartja fenn a járványt és ezzel a kormány hatalmát és nép feletti joghatóságát is. A hitel megszületett egy új vallás, a covid vallás, melyben a bibliai próféciák hamis prófétái, most a tudomány köpenyében tévesztik meg nagy látványokkal a népet, hogy megvezessék őket.

Néhány gondolat és a felmerült kérdések…

Az oltás maximum fél évig hatásos, akkor aki áprilisban beoltotta magát, az maximum októberig védett, attól a járványtól, ami nyáron nem is létezik. Hiszen a koronavírus tavaly sem tombolt nyáron, és pontosan tudjuk, hogy már szinte üresek a covid osztályok. A Klinikákon kényszerszabadságon van a személyzet.

Ha a járvány már elmúlt és nyáron nem is fog visszatérni, ugyan miért kell egy kísérleti oltást mindenfajta kényszerrel, és trükkel ránk erőltetni? Mitől fog megvédeni?


Index cikkéhez kattints a képre
Az ország nyunyókája, miért a szennyvíz adatokkal tartja fenn bennünk a félelmet, ahelyett hogy a pangó covid osztályokról, és a járvány elmúltáról beszélne?
Miért akarnak titoktartási nyilatkozatot aláírni a covid osztályon dolgozókkal?
Miért hosszabbítják meg a különleges jogrendet szeptemberig, ha tavaly se volt nyáron járvány? Ha nincs járvány, nincs veszélyhelyzet.

Kinek az érdeke a hatalom kizárólagos birtoklása?

A járványt a média egyértelműen felnagyítja.

Kinek az érdeke a veszélyhelyzet fenntartása?

Ki vásárolta fel az összes médiumot, tv társaságot?

Ki mutyizik, zárt ajtók mögött, saját választott szakértőivel, míg az ellenkező véleményen lévő szakértőket elnyomja?

A nanorészecskék melyeket az oltással juttatnak be a szervezetünkbe, a sejtjeinket programozzák, hogy a koronavírus tüskefehérjéjét állítsák elő. Nyilván akkor más dolgok előállítására is programozhatóak. A rákos sejtek folyamatosan termelődnek a szervezetünkben de az egészséges immunrendszerünk eltakarítja őket. Miből gondoljátok hogy nem késztethetik a szervezetünket túlzott sejtburjánzásra, ha a jövőben nem megfelelően gondolkodunk?

Állatkísérleteknél a tüskefehérje önmagában is citokin vihart és súlyos tüdőgyulladást tudott okozni.

Hogy vagytok képesek önmagatokba olyan vakcinát beadni, ami tüskefehérje gyártására ösztönzi a szervezeted?

Ha ezeket a tüskéket a szervezeted gyártja, valószínűleg terjeszted a környezetedben és másokat is megfertőzhetsz, ami a téli időszakban, a legyengült immunrendszerünk miatt, járványt idézhet elő. Kinek az érdeke a járvány fenntartása?

Ha megvannak a válaszok, és összeállt a kép, írd alá nyilatkozatot, mellyel eltörölhetjük azt az Alaptörvényt, melyet a kormány azért alkotott, hogy veszélyhelyzetre hivatkozva kizárólagos hatalmat birtokolhasson, és olyan jogi környezetet teremtsen, melyben megtámadhatatlan jogilag minden alkotmányellenes intézkedése.

Tényleg a nyári fesztiválok, mozik és különcség miatt hagyjátok magatokat kétes eredetű és hatású oltásokra kényszeríteni, ha egy tollvonással is el tudjuk az intézkedéseket, a kényszeroltást, a járványt, a diktatúrát és ezt a rémálmot törölni?

Ez a hit a tudatlanságból ered. A tudatlanság sötétjét, az igazság fénye oszlatja csak el.

Olvassátok el a covid kisokos, covid diktatúra trükkjeit leleplező írásom és segítsd a terjesztő munkákat, hogy mindenkit felvilágosítsunk, hogy megosztott országunk újraegyesülve, eltörölhesse a diktatúrát, és egy olyan alkotmányt alkothasson, mely nem engedi hatalmon lévők, nép fölötti uralkodását.

Kérdezzétek meg ezekről kezelőorvosotok és gyógyszerészetek, és kérdezzétek meg, hogy tudósok maradnak, vagy hívők lettek? Már mindent elhisznek, amit eléjük tettek?

 Mitől olyan biztos, hogy a tanulmányaik “evidence based”, tárgyi bizonyítékon alapulnak, amikor mind a kutatásokat, tankönyveket, mestereket, hiteles forrásokat egy ugyan azon szervezet finanszírozza, így kezeli és befolyásolja? Belgyógyászként van-e annyi járványügyi szaktudása, bizonyossága, amivel felelősségteljesen tudja ajánlani az oltást a páciensüknek?

Jelentkezhetek budapesti, postaládás szórólapozásra az Életét és Szabadságért, vagy a Szabadság Mozgalom Facebook csoportban; vagy támogassátok anyagilag a civil felvilágosító kezdeményezésünket.

Bankszámlaszám: Gál András K&H 10400164-86766956-89861007
IBAN: HU09 és a bankszámlaszám
SWIFT/BIC KÓD: OKHBHUHB
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!