Nyilatkozat, az orbáni diktatúra békés felszámolásához

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

FONTOS! ! !
KÜLDJÉTEK EL A HONLAP LINKET MINDEN ISMERŐSÖTÖKNEK MESSENGEREN VAGY EMAIL-BEN!
Alul jobb oldalt lévő Facebook gombbal megoszthatod.

Geri Tibor a Szabadság mozgalom alapítójának írása.

Nyilatkozat!

a kizárólagos hatalommal szembeni fellépésről, az alkotmányos kötelesség teljesítéséről
2011-ben az első voltam, aki nyilvánosan kimondtam, hogy az Alaptörvény jogilag érvénytelen, és sokat tettem a hatályba léptetésének megakadályozása érdekében. De a politikai és jogi elit összefogott, és befejezett kísérletet tettek a magyar állam és annak alkotmányos rendje fölszámolására. Orbán Viktor vezetésével létrehozták a Magyarország nevű diktatúrát, amiben az Alaptörvény előírásai és a Fidesz Alapszabálya miatt – amiben a képviselő-jelöltek kiválasztásának joga kizárólag az elnök joga – Orbán Viktor nem csak törekszik a kizárólagos hatalomra, de egyedül is, és a tőle függő, általa irányított képviselőkkel közösen, azt is gyakorol.
Az elmúlt években sok mindent tettünk a diktatúra felszámolása érdekében, több módszert kipróbáltunk, de egyik se volt sikeres. És bizonyára tovább kísérleteznénk, de a (világ) járványra hivatkozva bevezetésre tervezett oltás miatt NINCS TÖBB IDŐNK! Mert az életünkről van szó!
És az oltás megakadályozása érdekében nem az oltás kötelezővé tétele ellen kell fellépni, mert azzal nem tudjuk megakadályozni az oltás bevezetését. A diktatúra létét, jogi érvénytelenségét kell támadni, mert azzal tudjuk bizonyítani azt, hogy a Magyarország nevű diktatúrának NINCS JOGHATÓSÁGA fölöttünk, azaz NINCS JOGUK dönteni az életünkről, nincs joguk kötelező oltást bevezetni. Ráadásul egy olyan oltást, ami nem a vírus és a járvány felszámolásáról szól.
Tehát aki az oltást akarja megakadályozni, annak a diktatúra felszámolását kell segíteni.
Ezért ez a Nyilatkozat – mely a magyar állampolgárok alkotmányos kötelességének teljesítéséről szól – az UTOLSÓ LEHETŐSÉG a diktatúra BÉKÉS felszámolásának elindítására!
Ez a Nyilatkozat arról szól, hogy alkotmányos kötelességét teljesítve, mindenki egyenként, jogszerűen – egy jogi nyilatkozatot kitöltve és aláírva – FELLÉP Orbán Viktor kizárólagosan gyakorolt hatalmával szemben, és felszólítja, hogy nyilvános jogi fórumon bizonyítsa Alaptörvényének jogi érvényességét.
Amennyiben ezt nem tudja megtenni (nem fogja tudni megtenni) akkor kezdjen tárgyalásokat a hatalom népnek való tervezett, szervezett visszaadásáról.
Ez az oltás megakadályozásának és a diktatúra felszámolásának BÉKÉS ÚTJA.
Nem sok időnk van rá, csak néhány hét, talán egy-két hónap.
Nem kell menni sehova, nem kell érte fizetni, csak le kell tölteni, kitölteni, aláírni és visszaküldeni.
A mellékletben minden tudnivalót megtalálsz!
És ha elég sokan megteszitek – 100-200 ezren – rákényszeríthetjük a diktatúrát, hogy az Alaptörvény 10 éves évfordulójának megünneplése helyett a diktatúra felszámolásáról kezdjenek tárgyalásokat.
Csatlakozz!
Teljesítsd alkotmányos kötelességedet!!!

Az alaptörvény érvénytelenségéről, jogi hátteréről, az ALAPTÖRVÉNY fő menüpontjára,

vagy ide kattintva olvashatsz részletesen!

Nyilatkozat online(mobil, tablet, laptop) kitöltéséhez videós segítség


NYILATKOZAT ONLINE KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTS AZ ALÁBBI LINKEK EGYIKÉRE. FONTOS, HOGY CSAK EGYIKET TÖLTSD KI!

Hatályosjog oldali NYILATKOZAT

Szabadság Mozgalom NYILATKOZAT

VAGY TÖLTSD LE A  PDF FORMÁTUMBAN NYOMTASD KI ÉS KÜLD EL POSTÁN A MELLÉKLET RÉSZÉBEN MEGADOTT CÍMRE.


A VIDEÓBAN EMLÍTETT, SZÜKSÉGES LINKEK és további információk itt: https://www.facebook.com/groups/26079… Mi a Szabadság Mozgalom? Miért jött létre és mi a célja? A választ Tibor írásában megtaláljátok itt: https://www.facebook.com/tibor.geri.1… AZ ÖSSZES INTERJÚ ÉS TIBOR ELŐADÁSAI ITT: https://www.youtube.com/playlist?list… Judit facebookon itt: https://www.facebook.com/HelyesKerdes/ A VIDEÓ TELJES EGÉSZÉBEN ANTAL JUDIT TULAJDONA, FELHASZNÁLÁSA – RÉSZBEN VAGY EGÉSZBEN – CSAKIS AZ Ő ENGEDÉLYÉVEL LEHETSÉGES! A VIDEÓBAN ELHANGZOTTAKAT AKÁR RÉSZBEN VAGY EGÉSZBEN BÁRHOL MÁSHOL FELHASZNÁLNI CSAKIS GERI TIBOR VAGY ANTAL JUDIT ENGEDÉLYÉVEL LEHETSÉGES!
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!