Ragassz te is egy plakátot!

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

Az oldalamon próbáltam összeállítani, mind jogi, mind orvosi témakörben a legfontosabb videókat és az általam fogalmazott összefoglaló írásokat ,hogy minél tömörebben lehessen átadni a lényegi információkat és gyorsabban tudjuk felvilágosítani az embereket.

 

Az összefogás nem az, amikor várjuk a vezetőket, hogy fogjanak össze vezessenek és mentsenek meg minket, hanem amikor megértjük, hogy az a hír, amit mi igaznak találtunk, mennyire fontos, hogy más is megismerje és ezért lépéseket is teszünk annak terjesztésére, mert felismertük, hogy csak akkor győzhetünk ha közös hiteles nézetek szerint élünk, és a hasonló nézetűekkel egymás társaságát keresve, egyesülünk és egyesítjük az ereinket, képességeinket a cél érdekében. És tudjuk, hogy ez csak akkor történhet meg, ha a fősodratú médiával párhuzamosan, el tudjuk juttatni a leleplező információkat a népünk minden egyes tagjához, megtörve az egyoldalú, hamis, félelemkeltő tájékoztatást, és ezzel feloldjuk a társadalmunk megosztottságát.

Amennyiben egyetértesz az oldal tartalmával és fontosságával, kérlek készíts az alábbi képből egy A4-es nagyságú, színes példányt és ragaszd ki!

Budapesti csoporttagoknak ingyen adok plakátot a Kosztolányi Dezső téren.  Ne várj a pestiekre…

(Próbálj olyan helyeket találni, ahol jól olvasható, de nehezen leszedhető. Cellux, vagy papírragasztó stift is jó.)

Ha megvagy fotózd le és elküldheted nekem.

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!