Séta az Életért és Szabadságért

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

 

Találkozzunk minden szombat délután a Deák mögötti Danubius kútnál és toborozzuk az embereket erre a fórumhelyre. (23 szabadság tér kivételesen)

 Szombat délutánokra tervezett felvonulások menetéről itt olvashatsz.

A felvonulások alaptémája a római jogból ismert Audi alteram partem, azaz Hallgasd meg a másik felet is elv, mert a hatalom, a veszélyhelyzetből adódó érdekéből kifolyólag, elutasítja a hivatalos nemzetközi járványügyi protokollal nem egyező, szakmai, orvosi véleményeket. Az orvosokat a hatalom markában lévő közmédiából is száműzték, így ezt az egyoldalú tájékoztatást próbáljuk meg, az orvosok a tisztánlátásért doktorainak (Dr Tamasi József, Dr. Pócs Alfréd) előadásaival feloldani.

 

Civilként nem tudjuk finanszírozni a felvonuláshoz és az utána tartott előadásokhoz szükséges kihangosítás, platós kocsi, esetleg színpad bérlését. Amennyiben vannak nagy teljesítményű hangfalaid és platós kocsid és kölcsön tudod adni a rendezvény idejére nagy segítséget tennél. Anyagi támogatást az alábbi bankszámlaszámra tudsz küldeni.


Bankszámlaszám: Gál András K&H 10400164-86766956-89861007

IBAN: HU09 és a bankszámlaszám SWIFT/BIC KÓD: OKHBHUHB Köszönöm!

Bár jogi megoldásunk van, de az nem működik a nép támogatása nélkül, így minden lehetőséget és eszközt megragadunk a toborzásra.
Amíg a társadalmunk megtévesztő trükkök által meg van osztva, addig hiábavaló minden ellenállás, mert a hatalom a hívőit népének kinevezve, a nép védelmére hivatkozva, a nép ellenségeként üldözheti az ellenállókat. Ezt a megosztást kell előbb megszüntetnünk, megbontva az egyoldalú tájékoztatást, rávilágítva a hatalom trükkjeire, hogy a hívei rádöbbenjenek az átverésre.
Ezzel a videóval arra vállalkoztam, hogy bemutatom a hatalom mára végtelenül tökéletessé formált technikáit, melynek alapja a tudatlanságunk általi megosztásunk, majd a pandémiára vetítve gyakorlatban is végigvezetem a nézőt, hogy mindenki számára érthető és világos legyen, hogy használták fel ezeket a mostani fantomjárványban. A hatalom a tudatlanságunkból merít erőt. Nekünk nincs más teendőnk, mint a tudást árasztani, azaz MAG-AR -rá válni, ami a magyarok szakrális feladata. A tudatlanságunkból eredő félelmünket használják fel ellenünk, így ha terjesztjük az igazságot az feloldja a félelmet is és megtöri a hatalom erejét.

Szomjazzátok az igazságot, mert az igazság felszabadít bennetek!
Az igazság ragályos és áthatóbb a hazugságnál, ezért terjesszétek mint a vírust. Azért osztják meg a népet, mert tudják hogy ha a nép összefog ellenük, akkor vesztettek.
Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!