Háttérhatalom,  Koronavírus

Koronavírus holokauszt

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

A führer koronája, avagy a harmadik birodalom a testedben van.

Frissítve 2021.márc.22. orvosi bizonyítékok alul.

Az oltásoknál azért használnak adjuvánsokat, amolyan hordozó anyagokat, hogy a szervezettel felismertessék az ellenséget, mert amúgy nem reagálna a vakcinában lévő inaktív vírusra.
Ilyenkor a szervezetünkre káros, mérgező anyagokat kötnek össze az aktuális vírussal. Így, amikor az immunrendszerünk felismeri az ősi ellenségeként már ismert anyagokat, mérgeket, mint pl aluminium, higany, akkor a hozzá kötött, vírust is hasonlóan mérgezőnek tulajdonítja, így amikor találkozik az igazi vírussal, már ennek megfelelően, jár el ellene, mint egy súlyos méreggel találkozott volna. Viszont az alumínium, de a régen használt higany sem szokott szaporodni a szervezetben, ellenben a vírussal, és mikor már nagy mennyiségben van jelen, akkor a szervezetünk egyre több súlyos méreganyagot észlel és drasztikus ellenintézkedésekbe kezd, ilyenkor alakul ki, az oltásoknál ismert folyamat, amit túlzott immunválasznak hívnak, mely koronavírusnál cytokin vihart indít be és kétoldali tüdőgyulladást okozhat.

 

Régen, nem elszeparálták az ismert kórokozóval fertőzött beteget az egészségesektől, hanem mikor már jobban volt, de még fertőzött, látogatóba vitték a gyerekeket, hogy elkapja és természetesen győzze le és erősödjön. Szóval az immunrendszer természetesen találkozott egy vírussal, azt felismerte és ellenanyagot termelt, hogy legközelebb is felismerje és gyorsan tudjon reagálni. Ezt az ellenanyagot adtuk át természetesen megfertőzve egymást és kialakítva a kollektív védelmet. A természet így gondoskodik másról.
Szóval ezek a tények, de mi lenne, ha azt mondanám, hogy valójában az oltás az, amivel járványokat indítanak el, azzal ,hogy ellenségképet nevelnek bele az immunrendszerünkbe, olyan vírusokkal szemben, melyekkel amúgy könnyen elbánnának, vagy nem is néznék ellenségnek, mert természetes közegükhöz tartozna?
Tehát a vírusokhoz, melyekkel alapvetően könnyen elbánna a szervezet, hozzá teszek egy méreganyagot, amire fokozottan reagál az immunrendszerünk, így súlyosabb reakciót kapnánk. És főleg azért tenném inaktívvá, hogy ne tudjon szaporodni a szervezetünkben, mert akkor azonnal túlzott immunválaszt kapnánk és egyértelmű lenne a káros hatása az oltásnak a szervezetre. Emiatt csak akkor keletkezik túlzott válasz, amikor találkozik a valós vírussal, tehát a az oltást követő influenzás időszakban.
Mi garantálja, hogy nem maga az oltással az immunrendszerünkbe nevelt ellenségkép, az ami miatt a következő vírusokra egyre fokozottabban reagálunk, és hogy az eddig évezredekig, velünk együtt élő, állati vírusokra is elkezd a szervezetünk ellenségként reagálni, azaz ellenségként kezelni?
Az állatokról hogy ugrik át az emberekre olyan vírus, ami évezredekig nem volt ránk hatással?
Nem-e akkor tanítják be az immunrendszerünket, amikor embrionált csirketojással tenyésztik az állati vírust és oltják belénk egy ellenséghez hozzákötve?
Ugyanakkor, ez magyarázat lenne az elszaporodó autoimmun betegségeknek, melyeknél az immunrendszerünk, a szervezet normális, egészséges részeit kezdi ellenségként kezelni, mint egy megtévesztett biztonsági őt, aki a főnökét próbálja meg eltávolítani a munkahelyéről.
Szóval, mi van, ha szándékosan nevelik, programozzák a immunrendszerünket a vírusok ellen, és a az előző évi vakcinák miatt alakulnak ki újabb járványok, melyekre új vakcinát fejleszthetnek, amivel valójában nem az akkori járványt szüntetik meg, hanem a következőt programozzák a védelmi rendszerünk ellenségei közé. Hiszen az influenza oltóanyagokat úgy állítják elő, hogy elkezdik mesterségesen mutáltatni az aktuális vírust, számtalan verzióban, hogy legközelebb, nagyobb eséllyel találjon a természetesen mutálódott vírussal. Mi van ha pont ezzel generálják elő az új mutánsokat, csak azt tanítják az orvosoknak, hogy a vírus mutálódik és nekünk hozzá kell frissítenünk az ellenség listát?
Mi van, ha azt mondom, hogy az ellenanyag azért jelenik meg szervezetünkben és azért adjuk át betegségnél a másiknak, hogy ezzel a természet megmutassa a másik egyénnek, hogy ki az ellenség, mint egy tervrajz, hogy tudjon reagálni rá időben és ezzel az ellenanyag terjesztéssel, természetesen alakul ki a kollektív védelem egy ellenséggel szemben, amit már más szervezet ellenségként élt meg?
Mi van akkor, ha azt állítom, hogy a maszkokkal és tesztelésekkel is az új vírust ismertetik meg a szervezetünkkel és terjesztik?
A műtős maszkokat a nevéhez híven a műtőben használják, hogy a műtős ne köpje tele a műtéti területet ezzel megfertőzve a pácienst, akinek nyitva van a védelmi vonalát jelképező bőre. Itt helytálló a szlogen, amit belénk mantráztak, hogy a maszkkal a másikat védjük. A maszk vírus ellen nem véd, de az altatott páciens nem szokott visszaköpni a dokikra. A maszkot használat után azonnal eldobják mint veszélyes hulladékot, hiszen a kilélegzett bacik elszaporodhatnak rajta és újra használva megbetegíthetnek, mert egyszerre túl sok támadót kell lokalizálnia a védelmi rendszerünknek. A műtő steril környezet és a doki sem fogdos körbe mindent, hogy ne fertőzze össze kezét és nem is nyúlkál a maszkjához és nem veszi fel-le.
Az utcán, használva a maszkokat, nem steril környezetben, állandóan, önkéntelenül is piszkálva, igazítva, a környezetünkben lévő kórokozókat megtapasszuk a felületén, és a kilélegzett meleg párás levegővel, tenyésztő környezetbe helyezve, felsokszorosítjuk. Ezzel a többlet betolakodóval, egy esetleges fertőzésnél, súlyosabb tünetegyüttest érezhetnénk magunkon mint természetes megbetegedésnél, amikor a tünetmentes fertőzők kis mennyiségű vírust adnak át a kilélegzett permettel.
Lehet a kórokozó megnevezés is csak az orvosi szakma megbélyegzése, egy természetes körülmények között ártalmatlan elemre?
Lehet az orvosi szakma ellenségképet nevelt a vírusokból, hogy az immunrendszerünket elvadult nácivá nevelje, akivel olyan pusztítást végezhetünk, hogy állandóan megbetegítsük az embereket és hatalmas profitért, meggyógyíthassuk őket? Főleg, ha az eltúlzott reakcióban még magát is tönkreteszi egy ártatlan anyag kiűzése közben. Lehet a harmadik világháborút nem is kint, hanem az emberek testén belül harcoljuk, amikor a rasszistává nevelt immunrendszerünk, harcol a belenevelt ellenségképe ellen?
Mi van, ha a teszttel, mivel találtak eleve fertőzött teszteket, beadagolják az új vírust, a maszkokkal sokszorosítják és a kezünkkel, leheletünkkel elterjesszük, majd a vakcinával rámutatunk mint ellenség, hogy amikor találkozunk vele a vakcinák beadása után már megbetegedjünk?
Ha ez így van, és megnézzük kiket tesztelnek és kiket oltanak kötelezően egy furcsa egybeesésre lehetünk figyelmesek. A veszélyeztetett időseket az otthonban és a kórházi dolgozókat tesztelik és a kórházi dolgozókat oltják be kötelezően. Egymás között terjesztik el az új vírust, amit ellenségképként nevelnek beléjük. Tehát pont a gondozó és a gondozott között alakul ki a csata és alakul ki a járvány. Ez is egybeesne azzal a ténnyel, hogy a pandémia leginkább idősek otthonában és kórházakban tombol, és nagyjából ott fertőződik meg a betegek nagy része.
Mi van, ha azt mondom, hogy szándékosan mutáltatnak vírusokat és oltanak belénk, hogy felnagyítsanak egy járványt és az előző járvány ürügyén beoltva minket, valójában egy következőt okozok, hogy fenntartsam a vakcinagyár profitját?
Elvégre nem kell semmi mást csináljak, mint úgy tálalni a tankönyvekben, hogy a vírus mutálódását próbáljuk követni, megjósolni milyen lesz a következő járványban a kórokozó, és azt oltjuk be, hogy tudja, vagy inkább úgy mondom ÚGY TUDJA, hogy az az ellensége és megfelelően, behatolóként reagáljon rá. Csak ezt a kicsi részt kell megfordítanom a tálaláskor.
Amióta vakcinázunk a természetes védelmi menetet lecserélték egy mesterségesre, és egyre több az autoimmun betegség és egyre több a pandémia.
Így már érthető, miért mondogatják, hozzá szoktatva az embereket, hogy egyre több lesz a járvány és egyre súlyosabb lesz. Amikor beigazolódnak a virológusok jóslatai, az emberek hisznek majd nekik és elfogadják a megoldást, amivel valójában újra generálják a problémát. A hamis próféták, így hitelesítik magukat, hozzáértésüket, hogy a megoldásra is őket kérjék fel. A harmadik birodalom a testünkben van, ahol ellenségképek generálásával, nácivá nevelt immunrendszerünk hatalmas pusztítást végez egy olyan ellenséggel szembeni harcban, ami valójában természetes közegünkhöz tatozna, hogy a Mengelévé avanzsált orvosi szakma bizniszét és hatalmát támogassák.
A koronavírusra jellemző, a túlzott immunválasz, mely citokin vihart indít el, súlyos tüneteket okozva, melybe bele is lehet halni. Ez a vakcinákra is jellemző, amikor a beoltott személynél látszólag tökéletes immunválasz alakult ki, de a valódi vírussal találkozva sokkal erősebb tüneteket produkálhat, mintha nem oltottak volna.
Így érdekes volna, ha a koronavírusra, influenzára, hpv-re beadott oltások, melyeket most ingyen ajánlanak, megsokszorozná a betegek és halottak számát, mint Lombardiában ahol előző év novemberében agyhártyagyulladásra oltottak. Aztán Merkely kifejthetné, hogy a koronavírus veszélyessége őket igazolta, nem a szkeptikusokat, és hogy annyira súlyos, hogy az oltások ellenére, rosszabbodott az emberek állapota, pedig pont az okozta. A lélegeztető gépekkel, és a gyógyszerek túladagolásával is több embert öltek meg, mint nélküle Olaszországban. Az embereket simán elbizonytalanítaná, és még inkább növelné a szkeptikus és a hívők közötti ellentétet, mert a szkeptikusok így is tudnák, hogy az egész csalás, és emberáldozat, az ügy érdekében, amit a hívők már végképp nem hinnének el. Innen már csak egy lépés, hogy a jogaikat védőket tüntetésre kényszerítve, a hatalom a hívők védelmében, törvényesen üldözze, börtönözze őket, főleg ha erőszakba is fulladna.
Szóval nem-e kellene a kormányt arra is felszólítani, hogy tartsák nyilvántartásba ki, milyen oltást kapott, és a betegek vagy halottak nyilvános adatainál is szerepeljen?
Ekkor egyértelműen kiderülne mennyiben felelős az oltás a tünetek súlyosságáért. Tulajdonképpen egy hiteles orvosi felmérés, a nem beoltott, kontrollcsoporttal.
A képet Az orvosi mikrobiológia tankönyvéből készítettem
Pál, Tibor
Publication date 2013

 

 

Remélem nincs igazam, különben ez lenne a legnagyobb, globális holokauszt az emberiség történelmében, ahol élve égetik el az embereket saját tüdejük tüzes kemencéjében, a humánusság köntösében. Ráadásul olyan megoldást javasolnak melyek nemcsak kontraproduktívak, de szándékosan az emberi jogokat és méltóságot sérti.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6290032/

Magyar doki is beismerte már ő Enhanced disease, orvosi nevén hivatkozik rá.
https://youtu.be/99rmd1kyuvk?t=244 a videójában.

 

FRISSÍTÉS

ÉLETED LEHET LEGFONTOSABB VIDEÓJA, ami alátámasztja az írásomat.

Közvetlen link a videóhoz

A videóban megnevezett Dr. Bossche https://olkt.net/a-vakcina-igazi-veszelyere-figyelmeztet-a-neves-oltasfejleszto/?fbclid=IwAR3dEjox7atax8CFYaTEbOYwkEwPqH5AlrI6xRa3Sz5rw5-w416r0Q0jlz8

Pár cikkel összefoglalom és tovább gördítem a témát, mert nem a kihalás a vakcinázásnak, hanem a totális diktatúra eszköze.

 

Pont erről írtam decemberben, mint ebben (https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-koronavirus-elleni-vedooltas-egy-csapda.html) a videóban is hallható, hogy lehet az oltások hatásmechanizmusát kihasználva újragenerálni a járványt, és örökösen veszélyhelyzetre hivatkozva, megvonni a jogainkat és egy diktatúrát kiépíteni.

 

Ahol több az oltás, ott elindult a harmadik vagy sokadik hullám a mutációkra fogva. https://www.facebook.com/photo?fbid=3935836549816061&set=a.151473461585741

Tavaly tavasszal is a mutánsokkal akarták fenntartani a kijárási korlátozást, majd amikor nem sikerült, mert lelepleztük a tesztelési és halálozási trükkjeiket, Merkely a Magyar nemzetben azt mondta, hogy szerencsére a koronavírus nem mutálódik annyira, mint az influenza. https://magyarnemzet.hu/belfold/nem-lesz-biznisz-kerdese-a-gyogyszergyaraknak-a-covid-vakcina-8281944/

Most tavasszal ugyan azt a programot nyomatják, és a mutációra fogják az oltások következtében kialakult járványhullámot. Szlávik ezt másképp magyarázza. Ő az esetleges magyar mutánsok kialakulására hívta fel a figyelmet, ami akkor alakul ki szerinte, amikor a koronavírus próbál kiszökni a vakcinák fogságából . . .

https://index.hu/belfold/2021/03/22/szlavik-janos-virus-varians-magyar-mutans-vedooltas

Ennyi hazugság után még ki tartja hitelesnek a kormány szakértőit? Főleg hogy láthatóan a hatalom érdekében torzítják a tudományt. OV nak meg egyértelműen érdeke származik a járványból, mert a fenntartott vészhelyzetre hivatkozva, teljhatalmú úrként, megvonhatja alkotmányos jogainkat, kiszolgáltathat a nemzetközi bankár maffiának és egy diktatúra alapját teheti le. Amennyiben 22-ben győz, akár választási csalással, úgy legitimizálta az intézkedéseit. Innentől aki ellene fellép, azokat már törvényesen is üldözheti, mert a nép ellenségeinek számítanak. A választási csalást meg könnyen elintézheti a veszélyhelyzetre hivatkozva.

Készítettem egy covid kisokost melyben a hatalom trükkjeit leplezem le, hogy nyilvánvalóvá váljon mindenki számára, a népünk szándékos megosztása és a kizárólagos hatalomra való törekvés, ami bűncselekmény és alkotmányos kötelességünk fellépni ellene. https://eletertesszabadsagert.hu/2021/02/13/covid_kisokos/

Szerencsére a kormányunk a mostani diktatúra jogi környezetét, melyet az Alaptörvénnyel biztosít magának, csak alkotmányellenesen tudta létrehozni, így jogi, békés úton is fel lehet számolni minden eddigi és következő lévő intézkedéseit is. Ehhez csak a kormány joghatóságát kell megkérdőjeleznie az ország legalább 1%-nak, hogy jogilag érvényes legyen és kénytelenek legyenek foglalkozni vele. Erre készült egy nyilatkozat. Töltsétek ki és világosítsátok fel a népet! Itt minden jogi tudnivalót megtalálsz. https://eletertesszabadsagert.hu/nyilatkozat-az-orbani-diktatura-bekes-felszamolasahoz/

 

 

Segítsd a felvilágosítást egy megosztással!

22 hozzászólás

    • Bácskai Lajos

      Elősször is csatlakozom az előttem szólókhoz!
      Én döntök a magam sorsáról nem kell hozzá külső segítség a kormànytól O1G – től meg főleg nem.
      Nem kérek sem vakcinát sem védőoltást a covid19 ellen!
      Az AIDS-ről 50 éve a rákról 100 éve tudnak cukorbetegség, magas vérnyomás is van amióta az előember kijött a barlangból ezekre miért nincs oltás? Ja mert ezeket az oltásokat ki lehetett volna fejleszteni hosszú idő alatt.
      Szeretném ha a személyi szabadságomat nem korlátoznák mindenféle kijárási tilalommal arcmaszk használatával.
      Az Uniótól kapott pénzt arra használnák hogy a Magyar emberek életminősége javuljon!

      • Csordás Edina

        Tiltakozom az olyan oltás ellen, amiért a gyártója nem vállal felelősséget! Tiltakozom az oltási igazolvány kirekesztése ellen!

  • Vékony Erika

    Tíltakozok a oltás és maszk viselet ellen! És tíltakozok a vírustól való félelem keltés ellen a bezártság ellen! Tíltakozok az Orbán kormány intézkedései ellen! Követelem magam és a magyarnép nevében az Orbán kormány azonnali lemondását lemondatását! Követeljük vissza a szabadságunkat életünket! Nem kérünk tovább az embertelen Orbán kormányból!

  • jános Bokrodi

    Az emberek szabad mozgásának korlátozása és a maszkhordás kötelező elrendelése, alkotmányt és európai egyezményt sért. a magánélethez és a szabad mozgáshoz való jog megsértését eredményezték, amelyeket a járványügyi-krízisstáb szűk látó intézkedéseivel követett el. Megállapításra került, hogy a védőmaszkok kötelező viselésének elrendelése és az emberek szabad mozgását korlátozó rendeletek, az állampolgárok magánéletébe történő súlyos beavatkozásnak minősülnek, melyek egyúttal az alapvető emberi jogokat- és szabadságot garantáló, emberi jogok európai egyezményét is sértik, közölte a Bosnyák Alkotmánybíróság

  • Horváthné Susovits Ildikó, Horváth Lajos, H.Anna, H. Áron

    Nem kérünk, nem engedünk semmi oltást/ vakcinát. Az egész családra vonatkozik.

  • Katalin Reider

    Felhaboritonak tartom az agressziv intezkedeseket-amelyek gatoljak az eletminosegemet es mindenki maset is!! Soha nem jarulnek hozza az oltoanyag egyik fajtajanak sem a beadasahoz-sem a gyermekeim sem az unokaim reszere. Felhaborit, hogy a tunetmentes embereket / mint En is / ugyanolyan szankciok ala vonjak es penzbirsaggal buntessek ha nem akarja a maszkot. Felnott embereknek drasztikusan beleavatkozni az eletebe – megmondani mit csinalhatnak-mit nem kimeriti a BTK emberiseg elleni eroszakos viselkedes fogalmat. Azonnali hatallyal beszuntetni minden fals media tevekenyseget es ELNI-DOLGOZNI hagyni az embereket. Mindenki bunt kovet el, ha eroszakosan agitaljak a Covid 19 elleni oltast-amely megbomlasztja az egeszsegesek szervezetet is-kesobb pedig komoly szovodmenyei miatt esetleg halallal vegzodik-csupan az emberek irtasanak celjabol!!!! Minden orvos = apolo aki magara vallalja az oltasok beadasat ; GYILKOSSAGOT kovet el. TILTAKOZOM az oltas kotelezove tetele ellen, valamint annak hianya miatt utazasi, vagy barmilyen korlatozasa ellen!!!!

  • Szabó László

    Senki és semmi nem szabhatja meg az embereknek hogy a testükkel hogyan rendelkezhetnek.Egy világ méretű hisztériát kreáltak és utána előkaptak oltásokat amiket nem teszteltek le normálisan .Évek múlva fognak a mellékhatások elő jönni és meggyözödésem hogy a célja az emberek meddősége és a számuk visszaszorítása ,mely kapcsolatban van a ránk eröltetett népvándorlással a politika és gazdasság csődjével és a számok pénzügyi adatok meghamisitásával .A bábkormányok zsinoron rángatása ,és a nemzetek elnyomása a cél,a lakosság elszegényítésével,elbutitásával,és egészsége tönkre tételével .

  • Göde Gyula Levente

    Követelem, hogy azonnal állítsák le a covid 19 oltásokat! Minden halottat boncolni kell, az eddig beoltottak korábbi oltásait nyilvántartásba venni!
    PCR tesztelést abbahagyni, mindent megnyitni, felelősöket rögtönítélő bíróság elé állítani! Ha vannak, hazaárulókat, népírtókat kivégezni.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük